20 Mart 2013 Çarşamba Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

evet iddaa edenlere söyledim üzerine alıp cevap veriyosan kanıtla yoksa kabul et

şu an olamyan insanalrın arkasından konuşulmasından hoşlanmıyorum :) sen olmayan kişilere laf atabiliyorsan ben de onları savunabilirim
ayrıca blok değildi arada 2 ufak reklam da vardı :D

Bakıyorum da, Kayıp Şehir Çarşamba PT2`de iş yapardı be. Hatta hergün saat 23.00`te iş yapardı. Yazık oldu.

şu an olamyan insanalrın arkasından konuşulmasından hoşlanmıyorum :) sen olmayan kişilere laf atabiliyorsan ben de onları savunabilirim
ayrıca blok değildi arada 2 ufak reklam da vardı :D
o ufak reklam her dizide var blok değilmişmiş savunuyosan onların fikirlerini kabul ediyon demektir o zaman kanıtlarını görelim

o ufak reklam her dizide var blok değilmişmiş savunuyosan onların fikirlerini kabul ediyon demektir o zaman kanıtlarını görelim

kanıt göstermek zorunda değilim ortada iddaam yok sadece olmayan insanalr hakkında konuşulması saygısızlığpına tahamülüm yok :)

Kuzey iyi gitmiş ama kanal d son 30 dakika bize reklam izletiyor pes bu kadarıda.

Bölüme gelecek olursak çok güzeldi Kıvanç oyunculuk dersi verdi yine. :D

FOX: 3.08
FOX: 3.16
FOX: 3.16
FOX: 2.97

Güldür Güldür bitti...

Program çok iyi gitmiş. Son anda yapılan saat değişikliği işe yaramış. Aslında bugünkü bölümde fena değildi, özellikle son sahene deki "Yalan" oyunu iyiydi. :D

kuzey güney hakikaten dünkü bölümüyle resmen damgasını vurmuştur