20 Mart 2013 Çarşamba Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Moderatörün son düzenlenenleri:
Muhteşem geçen haftayla yine aynı.. Ve 1.
Merhamet rakiplerine göre iyi dayanıyo.
sakarya orta halli devam ediyor..
kuzeye kimsenin olmadığı saat yaramış olacak, baya yükselmiş.
pis yedili düşüşte..

Sakaryanın da foyası çıktı ortaya, sbt'de 8 lere dayanam tns'de 6 ları göremiyo :)

my gene aık ara zirvede :D
kuzey ab de coşmuş demek ki millet cemrenin hapse girmesini simay ın kötü yola dülşmesini bekliyimiş
merhamet 5-6 arası gidip geli artık fazlası zor
py iyi gidiyor
sf sbt ile uçurum olsa da idare eder :D

my arkası bosaldigina göre lale devri gibi yapmalı böylelikle kuzey güney reytingleri yarı yarıya düser :D my çakıstıgı zaman 5 i geçemiyor anlıkalrda

Yüzyıl'ın fragmanını görmüştüm birkaç gün önce sürekli evlenme lafıdır gidiyor biri diğeri seni şununla evlendirecem öbürü bununla evlenecek ben ona aşığım maşallah esra erol'u geçmişler. :F

Haliyle reytingleri düşük. İbrahim paşa giderken yanında 3 reyting de götürmüş. :D Dizi final yapmalı artık hikaye yetmiyor bence.

Merhamet fos çıktı zaten kanal d'nin kendi yapımı da değil, kanal d memnun değildir durumdan.

Kuzey Güney 2. olarak çok iyi reytigler almış tebrikler! :)

nazlı öztarhan hergün ödülleri koyuyor masasına ali kırcada ödül almıs mehmet ali birand oğlu ödül aldı :)

Yüzyıl'ın fragmanını görmüştüm birkaç gün önce sürekli evlenme lafıdır gidiyor biri diğeri seni şununla evlendirecem öbürü bununla evlenecek ben ona aşığım maşallah esra erol'u geçmişler. :F

Haliyle reytingleri düşük. İbrahim paşa giderken yanında 3 reyting de götürmüş. :D Dizi final yapmalı artık hikaye yetmiyor bence.

Merhamet fos çıktı zaten kanal d'nin kendi yapımı da değil, kanal d memnun değildir durumdan.

Kuzey Güney 2. olarak çok iyi reytigler almış tebrikler! :)
şakacı seni ibo varkemn de 11-12 ydi ne 3 reyingi :F hatta ibonun öldüğü bölüm reyting düştü ibo reytinge o kadar da katkı yapmıyimiş hikaye daha yeni başlıyi geçiş sürecinde dizi haremden şehzade kavgalarına doğru
geçen haftaya göre0.08 düşmüş çok düşmüş oturup ağlayalım :T

Muhtesem Yüzyil iki grubtada rahat bir sekilde zirvenin sahibi olmus ama dizi nin Ab deki eski habasi yok. Pargali öldükten sonra bir türlü 13 ü göremiyor.

Sakarya Firat bu hafta düsüs yasadi ama gayet normal cünkü dünkü bölüm cok durgun ve vasat bir bölümdü.

Kuzey Güney e PT 2 yaradi. Dizi iki grubtada reytinglerino baya düzeltti AB de 8 Reytinge kadar cikmis.

Merhamet in Reytingleri güclü rakipleri kardisinda Kanal D yi idare ediyor ama bu Reytinglerle önümüzdeki sezon Pazartesi PT1 de kalamaz.

Pis Yedili icin fazla söze gerek yok. Ne kadar sacma olsada Total de Show TV nin gururu olmaya devam ediyor.

Burda bazi arkadaslar SBT nin foyadi cikti yok sakarya firat orda 8 burda 6 aldi yaziyor ama bence onlarin iq seviyesi ortaya cikti. Kardesim iki sirketinde denekleri ayri kisilerde oldugu icin bu tür farklarin olmasi gayet normal. Eger Reytingler tamamen ayni olsa bir anormallik olurdu. SBT de basindan beri bazi yapimlarin oranlari TNS ye göre daha yüksek mesela KVP, MY,...