20 Kasım 2012 Salı Reyting Sonuçları

aga sen demedin zaten başkaları dedi sen adamsın kardeşim

vadi belgeseli izlenmeli müthiş bişey

- - - Ekleme - - -

vadi belgeselini izliyorum şuan benim reytinglerimde gs maçı kadar heee...

- - - Ekleme - - -

kim ne dedi gine aga
kimse bişey demedi aga bazıları dün gs maçı 12-13 falan alcak diyodu onlara gülüyom

bu akşam gs ın akşamıydı .....ama ikinci turu göremezse o zaman reytingleri dip yapacak....

20 milyon kiside starin yayini kesilirdi.. sunucusu 20milyon kapasiteliymis oyle duydum ben..

atv liderliği almış yine.... bu gece show iyice usturalanmış... halbuki bi zamanların lider kanalı....

yok öyle bişey aga öyle şey mi olur tüm türkiye aynı anda bi kanalı izlese bile bişey olmaz

Herkesten haz FENERBAHCELIYIM
GALATASARAYI Tebrik ediyorum.. hakkiyla aldi.

00:15 - 00:30 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) KANALD: 3.6 , 2) STAR: 2.5 , 3) ATV: 2.24

00:30 - 00:45 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) ATV: 2.36 , 2) KANALD: 1.91 , 3) STAR: 1.74

machester fenere yedek takımıyla gelmişti 3 tane atıp yolamıştık şimdi bir sıfıra sevineneler var ne hale geldi türk futbolu ya
))))))))

00:45 - 01:00 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) KANALD: 2.04 , 2) ATV: 1.73 , 3) FOX: 1.51

machester fenere yedek takımıyla gelmişti 3 tane atıp yolamıştık şimdi bir sıfıra sevineneler var ne hale geldi türk futbolu ya
))))))))

tabi canım 3 atıp yollamıştınız 0 da çekmiştiniz o da var tabi
hele siz bi spartak moskovaları geçin de sonra konuşun şl hayal size hayal

- - - Ekleme - - -

o 3 atan takım deplasmanda da 6 tane yemişti o da var
bizim 3 topumuz direkten döndü penaltımız verilmedi 1-0 zor yendiler size 6 tane sallamışlardı

6-2 yenildik sonra 3-0 yendik ama 3-0 kötü bi skor değil yani.

Ayrıca Gs'yi tebrik ederim ama Moskova Cluj'dan da Braga'dan da daha iyi bir takım geçememiz turu normaldi bence ayrıca reyting konusunda konuştuğumuz şeye bak.