20 Kasım 2012 Salı Reyting Sonuçları

star bu sezon dizi tutturamadı ....maçlarla acunun prog .çıkar geriye birşey kamıyor zaten....birde muhteşemi var tabiii..

23:15 - 23:30 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) STAR: 20.45 , 2) KANALD: 2.68 , 3) FOX: 2.2 , 4) ATV: 1.96 , 5) SHOW: 1.34

TÜM TÜRKİYE GS MAÇINI STAR TV İZLİYOR GS ÇOSUYOR 20:45 REKOR KIRILDI :D yok artık ezmenin kavramı bu olsa gerek diğer kanallar topla star OHA DETİRDİ STAR VE FARKI GS

:d :d :d :d :d :d :d

Star yaşadı harbiden hem gs gruptan çıkıyo ve star haftada 2 maç vermeye devam edecek

Galatasaray - Manchester United Maçının Reytingleri 20'den Fazla, En Az 27 Reyting.

sbt de yüksek çıkıpta tns de sönen hangi yapımlar var merak ediyorum .... bu stara da bir laf ediyoruz 1000 laf duyuyoruz ne iş anlamadım gitti...

Zuhal Topal fıkra anlatıyor akıllara zarar :F:F Ağzina yuzune 2 çakasım geldi ama kadına şiddete karşi olsamda bu eziyeti hak etmiyorum abicim :(

Mac 20 reytingi görmüs bu normal bisey cünkü gs nin maci gercekten tebrikler son Mac braga onuda yenersek süper

ben muhteşemi niye kıskanayım mahoni muhteşem beni kıskansın ... o benim kadar hızlı mı... ayrıca GS YI VE GS DAN DAHA ÇOK DA GS LILARI TEBRİK EDERİM...