20 Haziran 2012 Çarşamba Reyting Sonuçları

geçen yıl 2. haftasında bile a/bde 20yi geçti şimdi en fazla aldığı 15 reyting. kanuni dünyada en çok kanun çıkartan kişiler arasında hatta abd de portresi var, ama myde hürremden başka bişey yok adı hürrem olsaydı keşke

- - - Ekleme - - -

Seneye eğer Ali kaptansiz ve eğer aylinde çıkarsa vee her zaman ki gibi muhtesemi gecersek o zaman dilimi öyle bı dusersinki..

Seneye obgzk süper olacak 1980 li yıllara yani darbe dönemlerine gelicekler mukkem ötesi olacak seneye.

öbgzk bitti artık geçen yıl süperdi kabul senaryo çok dağıldı artık

aga ben kıvanç tatlıtuğ a kıl olduğum için bıraktım belki yine izlerim ustura kemal falan gelirce oktay kaynarca adamım benim onu izlerim

kıvanç çok geliştirdi kendini dün süper oynadı

- - - Ekleme - - -

o.b.g.z 27 gecti simdi 10
[TABLE="class: cms_table_gridtable"]
[TR="class: cms_table_evenRow"]
[TD]1[/TD]
[TD]ÖYLE BİR GEÇER ZAMAN Kİ - SEZON FINALI[/TD]
[TD]KANAL D[/TD]
[TD]20:33:26[/TD]
[TD]23:36:49[/TD]
[TD]02:20:49[/TD]
[TD]14,60[/TD]
[TD]40,45[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

yav şurda ab reytinglerini koymayın totali koyun konuşun TOTAL

- - - Ekleme - - -

bişey daha var öbgzk sadece 1 kez 27 yi geçti ki o da şikeli sallama agb reytinglerinde yoksa 20 yi geçebilcek potansiyel olmadı hiç en fazla 17-18 27 hayal

yav şurda ab reytinglerini koymayın totali koyun konuşun TOTAL

- - - Ekleme - - -

bişey daha var öbgzk sadece 1 kez 27 yi geçti ki o da şikeli sallama agb reytinglerinde yoksa 20 yi geçebilcek potansiyel olmadı hiç en fazla 17-18 27 hayal

senin hayatın sallama olmuş dağ başında mı oturuyosun be adam geçen yıl uçuruyodu öbgzk

Kuzeye laf söylemeyin böyle sezon finali yapan dizi yok süperdi ters köşe yaptı bizim burda herkes dünkü sezon finali konusuyo bu reytingler yalan

istenen reytingi alamayan dizi fanları klasik cümlesi. birinizde farklı bi cümle kurun yahuu :))))))))))

kurtlarcılar kurtların yalpalayan senaryosunu bahsetmez bir adam yüzkez vurulur sonra bişekilde hayatta kalmaya devameder mi yahuu :)))))))))) yok kurtların hakkı yenir..

öbzg yeşilçaçı yenide hortlatan dizinin senaryosnda saçmalıklara bakmayıp sbt ye yüklenmek ne dmek yanı sbt öbzg yi 18 göstermiş kurum niye şimdi düşürsün.

kuzey güney. ferhat diye ali kaptan vari kötülük abidesi birisi üretiler adam polat gibi adam hiç bişey olmuyor :))))) hapse girip girip bi yolunu bulup çıkıyor. üstüne üstelik adam cep telefonu dedektörü mübarek :))))))))birisi bir yerde cep telefonu unutmasın :))))))) her çıktıgında birinin telefonu alıp milete sms çekiyor ve herkes bunu yutuyor. durun lan ferhat bizi bir kez kekeledi buda ferhatın oyunudur diyen bir akılı yok herkes ferhatın tuzagına düşüyor. bide kuzeyin en yakınlarına bile söylemediği aşkını biliyor :))))) yani adam hem telefon dedektörü hemde kalpleri okuyabiliyor :))))) adamda yok yok yani.. sonra bu dizinin rekor kırması bekleniyor . başka kapıya canım hadi hadi hadiiiiiii ... :))))))))))))))))

Son düzenleme:
kuzey güney kaliteli dizi sadece kıvanç çok abartıyo rolünü iyi oyuncu ama cıvıklaştırıyo bazen bi bölümde sümeri çocuk gibi tokatlamıştı orda bıraktım zaten la çocuk mu dövüyon o ne ya polat memati bile birini döverken zorlanıyolar bu adam tokatlıyo :D
ama sonu iyiydi.

istenen reytingi alamayan dizi fanları klasik cümlesi. birinizde farklı bi cümle kurun yahuu :))))))))))

kurtlarcılar kurtların yalpalayan senaryosunu bahsetmez bir adam yüzkez vurulur sonra bişekilde hayatta kalmaya devameder mi yahuu :)))))))))) yok kurtların hakkı yenir..

öbzg yeşilçaçı yenide hortlatan dizinin senaryosnda saçmalıklara bakmayıp sbt ye yüklenmek ne dmek yanı sbt öbzg yi 18 göstermiş kurum niye şimdi düşürsün.

kuzey güney. ferhat diye ali kaptan üretiler adam polat gibi adam hiç bişey olmuyor hapse girip girip bi yolunu bulup çıkıyor. üstüne üstelik adam cep telefonu dedöktörü mübarek :)))))))) her çıktıgında birinin telefonu alıp milete sms çekiyor ve herkes bunu yutuyor. durun lan ferhat bizi bir kez kekeledi buda ferhatın oyunudur diyen bir akılı yok herkes ferhatın tuzagına düşüyor. bide kuzeyin en yakınlarına bile söylemediği aşkını biliyor :))))) böyle biri adam kalpleri bile okuyabiliyor :))))) adamda yok yok yani.. sonra bu dizinin rekor kırması bekleniyor . başka kapıya canım hadi hadi ... :))))))))))))))))

Hemen vadiye çevirme konuyu komik oluyon

- - - Ekleme - - -

Banamı dedin

kuzey güney kaliteli dizi sadece kıvanç çok abartıyo rolünü iyi oyuncu ama cıvıklaştırıyo bazen bi bölümde sümeri çocuk gibi tokatlamıştı orda bıraktım zaten la çocuk mu dövüyon o ne ya polat memati bile birini döverken zorlanıyolar bu adam tokatlıyo :D
ama sonu iyiydi.

Aga bir tokat sahnesine takılı kaldın yapma gözünü seveyim varmı öyle döner tekme atan :D

Aga bir tokat sahnesine takılı kaldın yapma gözünü seveyim varmı öyle döner tekme atan :D

aga döner tekmesine bişey demiyom da adamı çocuk gibi tokatladı biraz gerçekçi olsa süper olurdu ben diziyi beğeniyorum çok iyi ama kıvanç tatlıtuğ u beğenmiyorum

aga döner tekmesine bişey demiyom da adamı çocuk gibi tokatladı biraz gerçekçi olsa süper olurdu ben diziyi beğeniyorum çok iyi ama kıvanç tatlıtuğ u beğenmiyorum

Aga valla anlamadım seni çocuk batıyormu yönetmen orada hata yapmış olabilir ama zaten döver adamı çocuk gibi çünkü kalıplı ve eskiden dövüş yapıyordu hatırlıyorsan neyse :D

- - - Ekleme - - -

sbt sikenin babasi yaptin bi anda asil senin dediklerin hayal sbt banada dogru gelmio ama baska olcen yok

Vadi 8 reyting yalan kuzey 6 reyting yalan sezon finalleri müthişti inşallah tns adam gibi ölçer

kıvanç çok geliştirdi kendini dün süper oynadı

- - - Ekleme - - -

[TABLE="class: cms_table_gridtable"]
[TR="class: cms_table_evenRow"]
[TD]1[/TD]
[TD]ÖYLE BİR GEÇER ZAMAN Kİ - SEZON FINALI[/TD]
[TD]KANAL D[/TD]
[TD]20:33:26[/TD]
[TD]23:36:49[/TD]
[TD]02:20:49[/TD]
[TD]14,60[/TD]
[TD]40,45[/TD]