20 Haziran 2012 Çarşamba Reyting Sonuçları

Kuzey Güney en sonunda 1. oldu, tabi bu müthiş bölümle olmalıydı. Aksiyon, Macera hepsi ön plandaydı dizide, bence bu sezon finali çok iyiydi. Yani bence 1. sırayı hak ediyor, tabi rakipte yoktu ve bence daha iyi oranlar almalıydı.
kuzey güney ilk kez birinci olmuyor ki.. ilk bölümde de birinciydi. ama iki birincilliğinde de hürrem sultan yokken oldu :))))))))))))))

Reytinglere yaz gelmiş. :D Eğer bu akşam İnsanlar Alemi a/b'de ilk 5'e giremezse Sbt'nin önünde eylem yapacam. Sbt nerde ki. :D

Bence Kuzey Guney'den daha fazla beklemeyin , Muhtesem olurka 6 aliyo , yok yine 6.Bence iyi hem zirveyi almis bence sevinin , daha cok alamaz

dün senin yorumlarını gördümde cevap veremedim şimdi tartışma çıkarmak istemiyorum çok sallamışsın salı reytinglerinde tek şunu söylemek istiyorum muhteşem geçen sezon finali 13 aldı bu sezon finalide 13 aldı ve hiç düşmemiş diyosun bu nasıl mantık ya muhteşem düşmedi de babam mı düştü oratalamaya bakacaksın geçen sene totalde 14-15-16 hatta 17 yi bile gören muhteşem bu yıl 13 zar zor alıyo bu düşüş değil mi öbgzk çok fazla düştü zaten seneye biter onu saymıyom bile ama muhteşemin işi de seneye baya zoz totalde 10 un altına düşecektir

dün senin yorumlarını gördümde cevap veremedim şimdi tartışma çıkarmak istemiyorum çok sallamışsın salı reytinglerinde tek şunu söylemek istiyorum muhteşem geçen sezon finali 13 aldı bu sezon finalide 13 aldı ve hiç düşmemiş diyosun bu nasıl mantık ya muhteşem düşmedi de babam mı düştü oratalamaya bakacaksın geçen sene totalde 14-15-16 hatta 17 yi bile gören muhteşem bu yıl 13 zar zor alıyo bu düşüş değil mi öbgzk çok fazla düştü zaten seneye biter onu saymıyom bile ama muhteşemin işi de seneye baya zoz totalde 10 un altına düşecektir

hayaua dusmes 20 lere cikar tns gelince ama o.b.g.z 10 zor almis dun

hayaua dusmes 20 lere cikar tns gelince ama o.b.g.z 10 zor almis dun

aga ne si 20 si ya 20 yi rüyasında göremez geçen sene bile 18 alamadı şimdi mi 20 alacak muhteşemde iş yok seneye 10 un altına düşecek

- - - Ekleme - - -

aga sbt nin sallama olduğu belli oldu 7 alan öbgzk 11 e çıktı nasıl oluyo bu 9 alan vadi 8 e düşüyo çok saçma

Kuzeye laf söylemeyin böyle sezon finali yapan dizi yok süperdi ters köşe yaptı bizim burda herkes dünkü sezon finali konusuyo bu reytingler yalan

my sıkmaya başladı yeni bişeyler bulmazlarsa ilerlemez dönem dizilerinin sıkıntısı bu

sene 30 a cikar 3d ama ali kaptan yok o.b.g.z ilk 100 e girer vadi atw sadece persembe acicaz

Seneye eğer Ali kaptansiz ve eğer aylinde çıkarsa vee her zaman ki gibi muhtesemi gecersek o zaman dilimi öyle bı dusersinki..

Seneye obgzk süper olacak 1980 li yıllara yani darbe dönemlerine gelicekler mukkem ötesi olacak seneye.

Aga süper dizi izlenmezmi my aldığı reytinglerle hava atıyor ama sbt yalanlarını biliyoz kuzey güney bin kat iyi ondan oyunculuk yönetmen vs

aga ben kıvanç tatlıtuğ a kıl olduğum için bıraktım belki yine izlerim ustura kemal falan gelirce oktay kaynarca adamım benim onu izlerim