20 Haziran 2012 Çarşamba Reyting Sonuçları

şöyle biraz göz atayım dedim foruma ama sbt reyting oranlarını görünce insanın bakasıda gelmiyor :)))
sonuçlar hep aynı hacı ya artık ezberledik kimin ne alacağını bence ozan yayınlamasın reytingleri sonuçlar belli :d

Kuzey Güney muhteşem bir bölümle ara verdi. Gelecek sezon işle baya karışacak gibi.

- - - Ekleme - - -

Kuzey Güney muhteşem bir bölümle ara verdi. Gelecek sezon işler baya karışacak gibi.

sbtanaliz @sbtanaliz 3 dakika
23:00 - 00:00 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) KANALD: 5.05 , 2) STAR: 2.58 , 3) SHOW: 2.1

kuzey güneyin 10u geçmesi gerekirdi sbt saçmaladı iyice.. gerçi öbgzk 7 alıyordu 11 aldı kuzeyde 10 alır

kuzey güneyin 10u geçmesi gerekirdi sbt saçmaladı iyice.. gerçi öbgzk 7 alıyordu 11 aldı kuzeyde 10 alır

ne alaka ya bence mantıksız bir bölümdü ferhat daha önce cep telefonuyla oyun oynamasına ragmen herkes yine cep telefonu mesajıyla oyunu yuttu :)))))) insan bir sesini duyar oyunmu oynanıyor diye. zaten ferhatta hapisi yol geçen hanı belledi :))))) gi,riiip girip çıkıyor

- - - Ekleme - - -

bu yalan dünyanın reytingi mi :😕:

hayır yarısı yalan dünya yarısı kuzey güneyin. kuzey güney 23:30 gibi bitti

Aksam Kuzey Guney'in sonlarini izledim , ama okadar'da heyecanli bitmedi , bence 7 reyting alir.

Kuzey güney iki grupta da 6,62 oran alarak birinci totalde beni affet ile unutma beni peşinde abde ise yalan dünya ile eyvah düşüyorum ikinci ve üçüncü sırayı kapatmışlar :)