20 Haziran 2012 Çarşamba Reyting Sonuçları

Yazın gelişiyle beraber genel reyting düşüşünün Çarşamba günündeki yansımasında,
Kuzey Güney bence geç kalınmış sezon finalini bir-iki hafta önce yayınlasaydı daha çok kitleye ulaşabilirdi. Sezonu 6 reyting ile yaz tarifesine göre iyi kapatmış. En başından beri içeriğiyle ilgili net bir fikrim yok.
Focus Film imzası taşıyan Beni Affet ve Unutma Beni kendini hissetiren başarılı sonuçlar alıyor. Bana kalırsa her iki dizininin de iyi gitmesinin temel sebebi aynı saatte karşılaştırılmıyor olmaları. Aynı saatte düello yapar gibi birbirlerinin izleyicileriyle oynayacaklarına birinin önce, diğerinin sonra başlaması tekniği Focus Film'inde elbette işine geliyor.
Çocuklar Duymasın'ın alışılagelmiş reytingleri bu kez üst sıralarda kendini gösteriyor.
Çarpık ilişkilerin, anlamsız entrikaları ve aile içinde biriyle beraber olmanın normal gibi gösterildiği Muazzez'in evdeki herkesi baştan çıkartan hikayesi Eve Düşen Yıldırım'dan istenilen rant sağlanamıyor Çarşamba günlerinde. Dizinin selameti için bir an önce gün değişikliği veya saat değişikliği yapılmalı. Ya da bu basit bir matematik üzerine kurulu senaryo şu haliyle bile rahatlıkla bir final yapabilir. Çarşamba'da ısrar edilirse ufukta final var. Ayrıca "sabır" deyip biraz beklenirse Çarşamba günlerinde belki şansı dönebilir. Güvenilirliği tartışılır reyting ölçümlerinde her an her şey olabilir.
Eğlenceli yarışma Eyvah Düşüyorum iyi gidiyor. Umarım Çarşamba 20.00 deyip programın sonunu getirmezler.
Show TV'de sadece Hayata Gülümse'yi izleyin başka hiçbir şeye gerek kalmaz. İzledim,izlemedim demeye son. Hayata Gülümse, yakında Pazar Sürprizi'nin de özetini verirse şaşırmayınız.
A.R.O.G da iyi gitmiş.