20 Eylül 2013 Cuma Reyting Sonuçları

Araları bozulmuş gibi gözüküyor. Medcezir'i Kanal D'nin ilk aşamada kabul etmediği söylenmişti sanırım. O olabilir sebep. Kuzey Güney'e bozulduklarını pek sanmıyorum. Ezel de zamanında PT2 olmuştu ama ATV ile çalışmaya devam ediyorlar.

Bence de o yuzdendir belli ki ay yapimin yeni kanali star olacak kivancin diziside star da

medcezir 7.86'ya kadar yükseldi reklamda düşer sonra 3 anlık reklamsız gitsin 9 bile görür

Sakın renk verme! Şifreli filan konuşma anlarım, beynini dağıtırım senin! #sakladigimsir

Sanmıyorum. Dizi bu saatte de başarılı olur. Hatta Dila Hanım'a bile etki edebilir reytingleri.
Görücez ama Dila kötü giderse günü değişir ya da kaldırılır. Günü de değişemez aslında Acun yüzünden. Bakalım nasıl gidecek dizi?

Kanal D son zamanlarda çok yanlış kararlar alıyor. Medceziri alsaydı Cuma akşamlarını kurtarırdı.

Star şu an 4 gün Acunun desteği ile eski Kanal D olma yolunda.

medcezirin reytinglerinden korkup kayıp karagül reklama bile giremediler
medcezir reklama girmese 9-10 reytingleri görürdü

Medcezir reklam dönüşü 21.01 . 15 dakika reklam verdi.

Görücez ama Dila kötü giderse günü değişir ya da kaldırılır. Günü de değişemez aslında Acun yüzünden. Bakalım nasıl gidecek dizi?

Dün Benim Hala Umudum Var , Kurtlar Vadisi Pusu'ya rağmen o reytingleri aldıysa eminim Dila Hanım daha iyi gider. Bekleyip göreceğiz artık

karagül özet yeni bölüm başlayınca medceziri geçer

Biliyorum ama Medcezir'in potansiyeli çok yüksek gözüküyor. "Karagül" geçen sene zirvede yer alsa da öyle 10 reytinge yaklaşan oranlar alamadı hiç.
Bakalım görücez yarın artık zaten ben Kayıp'ı izliyorum.

Kanal D son zamanlarda çok yanlış kararlar alıyor. Medceziri alsaydı Cuma akşamlarını kurtarırdı.

Star şu an 4 gün Acunun desteği ile eski Kanal D olma yolunda.
Acun ile Kanal D değil Show olunur.
Ama reytinglerde birinci olma konusunda oldular bile zaten.

Kanal D son zamanlarda Star'ın ilk zamanlarındaki gibi diziler yapıyor. Kötü olmayan ama reyting alması zor işler yapıyorlar. Dizi tarzını değiştirme sebepleri TNS reytinglerine uyum sağlamak sanırım ama bunda da pek başarılı gözükmüyorlar. Eğer önümüzdeki günlerde yayınlanacak üç diziden en az ikisi tutmazsa zor günler bekliyor Kanal D'yi.