Karagül daha başlamadı.Medcezir iki grupta da farklı şekilde zirvede yer alacak gibi.
Karagül daha başlamadı.Medcezir iki grupta da farklı şekilde zirvede yer alacak gibi.
Araları bozulmuş gibi gözüküyor. Medcezir'i Kanal D'nin ilk aşamada kabul etmediği söylenmişti sanırım. O olabilir sebep. Kuzey Güney'e bozulduklarını pek sanmıyorum. Ezel de zamanında PT2 olmuştu ama ATV ile çalışmaya devam ediyorlar.Medcezir şimdiden uçmuş, Kayıp kötü gidiyor.
Kanal D`nin Ay Yapım ile arası bozuldu mu acaba? Hiç bu sene Ay Yapım dizisi yok? Acaba Kuzey Güney`i 22.00`ye aldı diye mi?
Kayıpı yazdığına Medceziri aslaydı Cumasını kurtarırdı.
Bence de o yuzdendir belli ki ay yapimin yeni kanali star olacak kivancin diziside star daMedcezir şimdiden uçmuş, Kayıp kötü gidiyor.
Kanal D`nin Ay Yapım ile arası bozuldu mu acaba? Hiç bu sene Ay Yapım dizisi yok? Acaba Kuzey Güney`i 22.00`ye aldı diye mi?
Kayıpı yazdığına Medceziri aslaydı Cumasını kurtarırdı.
Biliyorum ama Medcezir'in potansiyeli çok yüksek gözüküyor. "Karagül" geçen sene zirvede yer alsa da öyle 10 reytinge yaklaşan oranlar alamadı hiç.Karagül daha başlamadı.
Medcezir şov yeni başlıyor daha. Büyük ihtimal 9 reyting görür bugün. Dila olmasaydı keşke ya. Medcezir'in reytingini düşürecek.
Karagül başlamadı ki daha.
Görücez ama Dila kötü giderse günü değişir ya da kaldırılır. Günü de değişemez aslında Acun yüzünden. Bakalım nasıl gidecek dizi?Sanmıyorum. Dizi bu saatte de başarılı olur. Hatta Dila Hanım'a bile etki edebilir reytingleri.
çağatay ulusoy-serenay sarıkaya varken kim izler kayıp karagül falan allah aşkına
Kanal D son zamanlarda çok yanlış kararlar alıyor. Medceziri alsaydı Cuma akşamlarını kurtarırdı.Araları bozulmuş gibi gözüküyor. Medcezir'i Kanal D'nin ilk aşamada kabul etmediği söylenmişti sanırım. O olabilir sebep. Kuzey Güney'e bozulduklarını pek sanmıyorum. Ezel de zamanında PT2 olmuştu ama ATV ile çalışmaya devam ediyorlar.
Görücez ama Dila kötü giderse günü değişir ya da kaldırılır. Günü de değişemez aslında Acun yüzünden. Bakalım nasıl gidecek dizi?
Bakalım görücez yarın artık zaten ben Kayıp'ı izliyorum.Biliyorum ama Medcezir'in potansiyeli çok yüksek gözüküyor. "Karagül" geçen sene zirvede yer alsa da öyle 10 reytinge yaklaşan oranlar alamadı hiç.
Acun ile Kanal D değil Show olunur. Ama reytinglerde birinci olma konusunda oldular bile zaten.Kanal D son zamanlarda çok yanlış kararlar alıyor. Medceziri alsaydı Cuma akşamlarını kurtarırdı.
Star şu an 4 gün Acunun desteği ile eski Kanal D olma yolunda.