20 Eylül 2013 Cuma Reyting Sonuçları

Medcezir şimdiden uçmuş, Kayıp kötü gidiyor.

Kanal D`nin Ay Yapım ile arası bozuldu mu acaba? Hiç bu sene Ay Yapım dizisi yok? Acaba Kuzey Güney`i 22.00`ye aldı diye mi? (b)

Kayıpı yazdığına Medceziri aslaydı Cumasını kurtarırdı. :)
Araları bozulmuş gibi gözüküyor. Medcezir'i Kanal D'nin ilk aşamada kabul etmediği söylenmişti sanırım. O olabilir sebep. Kuzey Güney'e bozulduklarını pek sanmıyorum. Ezel de zamanında PT2 olmuştu ama ATV ile çalışmaya devam ediyorlar. :)

Medcezir şimdiden uçmuş, Kayıp kötü gidiyor.

Kanal D`nin Ay Yapım ile arası bozuldu mu acaba? Hiç bu sene Ay Yapım dizisi yok? Acaba Kuzey Güney`i 22.00`ye aldı diye mi? (b)

Kayıpı yazdığına Medceziri aslaydı Cumasını kurtarırdı. :)
Bence de o yuzdendir belli ki ay yapimin yeni kanali star olacak kivancin diziside star da :D

medcezir 7.86'ya kadar yükseldi reklamda düşer sonra 3 anlık reklamsız gitsin 9 bile görür

Araları bozulmuş gibi gözüküyor. Medcezir'i Kanal D'nin ilk aşamada kabul etmediği söylenmişti sanırım. O olabilir sebep. Kuzey Güney'e bozulduklarını pek sanmıyorum. Ezel de zamanında PT2 olmuştu ama ATV ile çalışmaya devam ediyorlar. :)
Kanal D son zamanlarda çok yanlış kararlar alıyor. Medceziri alsaydı Cuma akşamlarını kurtarırdı.

Star şu an 4 gün Acunun desteği ile eski Kanal D olma yolunda. :)

medcezirin reytinglerinden korkup kayıp karagül reklama bile giremediler
medcezir reklama girmese 9-10 reytingleri görürdü

Medcezir reklam dönüşü 21.01 . 15 dakika reklam verdi.

Görücez ama Dila kötü giderse günü değişir ya da kaldırılır. Günü de değişemez aslında Acun yüzünden. Bakalım nasıl gidecek dizi?

Dün Benim Hala Umudum Var , Kurtlar Vadisi Pusu'ya rağmen o reytingleri aldıysa eminim Dila Hanım daha iyi gider. Bekleyip göreceğiz artık :)

Kanal D son zamanlarda çok yanlış kararlar alıyor. Medceziri alsaydı Cuma akşamlarını kurtarırdı.

Star şu an 4 gün Acunun desteği ile eski Kanal D olma yolunda. :)
Acun ile Kanal D değil Show olunur. :) Ama reytinglerde birinci olma konusunda oldular bile zaten.

Kanal D son zamanlarda Star'ın ilk zamanlarındaki gibi diziler yapıyor. Kötü olmayan ama reyting alması zor işler yapıyorlar. Dizi tarzını değiştirme sebepleri TNS reytinglerine uyum sağlamak sanırım ama bunda da pek başarılı gözükmüyorlar. Eğer önümüzdeki günlerde yayınlanacak üç diziden en az ikisi tutmazsa zor günler bekliyor Kanal D'yi. :)