20 Eylül 2013 Cuma Reyting Sonuçları

Kayıp'ın tutmasını ben de isterdim ama tutmadı işte. Niye sinirlendin ki şimdi?

bende sana sıçrama mıçrama diye bişey olamaz diyorum bu gün bu saatte imkansız

Kişisel tartışmalardan uzak duralım lütfen. Yorumlarınız kişilere yönelik değil reytinglere yönelik olsun.

sosyal medyada konuşuldu diye rtg leri süper gidecek diye bir şey yazmadım, kendin kurgulayıp kendin yazma.
kızma hemen ya diziyi seviyorsun anlıyorum
ben zaten hemen yayından kalkmaz demiyorum 10 bölüm sonra kalkar diyorum diğer diziler gibi hani sen diyorsunya sosyal medyada çok konuşuluyor diye bu da öbür dizilere katılacak .

birazda sosyal medyadaki başarısını reytinglerede yansıtsa iyi olur

Kayıp'ın tutmasını ben de isterdim ama tutmadı işte. Niye sinirlendin ki şimdi?
hayır niye sinirleneyim ?
sinirlenen takas yine her zaman ki gibi o alıntı yaptı

sosyal medyadaki başarılıların kaderi bu napcan

Karagül zirvede yine helal olsun
Medcezir iki gruptada iyi oranlar almışDizi ilerleyen haftalar da yükselecektir
Tatar Ramazan düşmüş.Dizinin toparlanması lazım aksi halde günü değişir
Huzur Sokağı yayından kaldırılır böyle giderse

hayır niye sinirleneyim ?
sinirlenen takas yine her zaman ki gibi o alıntı yaptı

sosyal medyadaki başarılıların kaderi bu napcan
ya biraz medcezirdende örnek alması lazım hem sosyal medyada konuşuluyor hemde reytinglerde döktürüyor
kime niyet kime kısmet

Tatar Ramazan iyice çökmüş. Ben 2-3 alır demiştim @takas Sen 5 falan alır diyordun.

Kanal D gerçekten çok gerilerde kalıyor, acaba ne yapmayı planlıyor?

Medcezir özetli yayınlanıp 23.00 civarı biterse totalde de açık ara yapar.

şunu atlıyosun , med cezirin ilk bölümleri yani konu taptaze, oyuncular tam. ama öbgzk nin 3. sezonu artık senaryo son demlerinde en öenmli karakteler çıkmış..

bazı reytinglere baktığımızda ise dediğin gibi özet tamı tamına ikiye katlamış bazı rakamları

şunu atlıyosun , med cezirin ilk bölümleri yani konu taptaze, oyuncular tam. ama öbgzk nin 3. sezonu artık senaryo son demlerinde en öenmli karakteler çıkmış..
Dün de dedim Med Cezir 12 - 22 yaşa hitap ediyor ÖBGZ'nin tırnağı olamaz boşuna kasma sen kendini.

Çağatay'ın müsamere oyunculuğu devam !

Arkadaşım şirketin reyting ölçümü şimdiki şirkete göre yüksekti öyle bir geçer zaman ki şimdi yayınlansa 20 yi hayatta göremez

hala kaçıncı bölüm diyor, tamam med cezirin 14 . bölümü çok merak ediyorum bakalım 21'e çıkacak mı
bence 30 filan bile yapabilir

Medcezir'in 7-8 civarı oranlar alacağını söylemiştim. Her iki grupta da zirvede olmasını bekliyordum ama Total'de kıl payı kaçırmış zirveyi ama haftaya Star daha uzun özet vererek bir şekilde Total grubunda da zirveyi alır. Çünkü dün özet çok kısa sürdü.

Medcezir AB'de ise en yakın rakibine 3 reyting fark atmış. Haftaya daha da yükseleceğini umuyorum ve farkın daha da açılacağını.