20 Eylül 2013 Cuma Reyting Sonuçları

Medcezir bitince bizimkilerde Karagül'ü açmişlar
(gerçi onlar izliyorlardi önceden
)

Bu arada Medcezir reklamsız gitmedi. 2 saat sürdü ve her saatte blok reklamını verdi.

••• Tapatalk Mesaj •••

Dila bu anlikda fena gitmemis gerci ilk sezonunda anliklarda 8-9 goruyorduk

medcezirle dila karsı karsıya geldiğinde 1 anlık bile geçememis

tns sonuclarını merakla bekliyorum kayipta 5 i geçmis 1 anlık

Aga savci tatarla isbirligi yapmadigi sürece bisey yapamaz bence bak dosyalari yaktilar
Bence de aga bir olmaları lazım.O zamn lkimse tutamaz ikisini de.İnşalla Savcıyı çıkarmazlar diziden adamım
Elmas ile yeni gelen kızın aşkı başlıyor.Şu kirmastalının oğlu da yeni gelen kızı,kızın eski sevgilisine teslim edecek herhalde

ama sunu söylemedende geçemiycem dizi reytingleri oldukca iyi çok önemli oranda artıs yakalamıs 25 dakka özetmi olur 20:45 gibi basla 23:30 da bitir hem özet yükselir hem yeni bölüm ama tns sonuclarını görmek lazım eğer sonuclar iki dizi için iyiyse böle devam eder

Yılın kapışması Medcezir ve Karagül arasında olacak belli oldu.

23:13 Karagül reklam (Muhteşem gidiyor. Kendal bıçaklandı. Rüya gerçek oldu.

Karagül'ü nasıl izliyorsunuz??? Habire reklam veriyorlar
Dizi içinde reklam mı reklam içinde dizi mi izliyoruz sorusunu sorduyor

karagüle biraz bakayım dedim paso dayak kavga sidet. bu demek oluyor ki totalde dizi izlenecek ama ab biricligi tartışmasız medcezirin olacak

Karagül süper, Medcezir süper kısaca Cuma günü süper. Yarın total Karagül'ün olacak bence. Ab Medcezir diyorum ama belli de olmaz.

karagüle biraz bakayım dedim paso dayak kavga sidet. bu demek oluyor ki totalde dizi izlenecek ama ab biricligi tartışmasız medcezirin olacak
Kendal varsa dayak bitmez. Sen o kısımlara denk gelmişsin.

Tatar Ramazan eğer bir aksilik olmazsa bu seneyi de atlatır İnşallah zaten bu senenin son olacağını düşünüyorum.Güzel bir final izleriz İnşallah.

yalnız beyazsoy haklı iki kere karagülü açtım ikiside bıcaklama mevzuydu allahtan diğeri hayaldi

Off Tatar Ramazan yine Savcıyı kurtardı.Gell Çavuşum Gell.Süper dizi be

Tatar Ramazan yarın geçen hafta ki oranlarının aynısını alabilir.Bu sezonu atkatır atlatır.
Tatar Ramazan az almış bu anlık

Karagül iyi gitmiş boşluktan

totalde reyting almanın formülü: iki eş+ bir konak+ bir nine+ bol kiz kaçırma+ bol silah ve şiddet+ dağlar cayirlar ovalar inekler+ gercek annesini bilmeyen çocuklar =karagulu=küçük gelin)))))

Tatar Ramazan yine vasatı aşamıyor reytinglerde.