20 Eylül 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

20 Eylül 2012 Perşembe Hangi Yapımları İzlediniz / İzleyeceksiniz ?

• Kullanılan toplam oy
    23
  • Anket kapatılmış .
bu arada ab grubunda maçın yüksek çıkma nedenlerini de yazim

1 Twitter sabah fenerbahçe taraftarlari basıyor twitteri en az 50 100 bin twit atiyolar ve 5 6 tane trend topic yapiyolar maçla ilgili

2 Kurtlar Vadisi toplam izyecide az kalsın maçı geçiyormus maç kılpayı kurtulmus bunda fanatizim rol oynuyor ama maç bittikten sonra anlıklardada görüldügü gibi atv ucuslardaydi

3 zaten ab çok az bir kitle ama egitim seviyesi yüksek kitleler hafif zengin kesim netten indiririm izlerim mantıgıyla hareket ediyorlar bu arada vadi özeti tns ab bölümünde haftaya tekrar 5 küsür alir

Ben tek görüyorum sen kaç görüyorsun acaba ?
eskiden sokaklar bomboş kalıyormuş şimdi o kadar izlenmiyo ama Türkiye'nin yarısı izliyordur
10 yıllık diziyle 3 yıllık diziyi kıyaslıyorsun sana diyecek bir söz bulamıyorum

aga 10.yılımızda da en çok izlenen dizi kurtlar vadisi fazla söze gerek yok eskiyi söylemeye gerek yok

Takas sen o tarihte nerdeyse günde 2-3 dizi 10artı alıyodu , şimdş 10 zar zor görülüyo yanlış mı?Sen hep geçmişe bakıyosun şimdiye bak önemli olan MYın böyle senin dediğin gibi efsane 10yıllık diziyi geçebilmesi , abde fark takması , ama dediğim gibi o zamanlar hep sen gösteriyodun 1 günde 2-3 dizi yaklaşık 10 alıyomuş , şimdiye bak sen , ama dediği gibi seninle tartışacak değilim ben bundan sonra ne yazarsa yaz yorum yok.

aga kendine gel ne kaçması böyle diyosun gaza geliyo biz burdayız gelen gelsin cevabını alır gider

- - - Ekleme - - -

aga kendine gel ne kaçması böyle diyosun gaza geliyo biz burdayız gelen gelsin cevabını alır gider

Bu arada takas gülüyordu 7 reytingle de zirvede olunmaz ki. Şimdi vadi 8 reytingle zirvede.
Bu arada laf yarıştıracak değilim. Sabaha kadar yarıştırsam da ben haklıyım ilkesinden vazgeçmiyorsunuz

Bu arada takas gülüyordu 7 reytingle de zirvede olunmaz ki. Şimdi vadi 8 reytingle zirvede.
Bu arada laf yarıştıracak değilim. Sabaha kadar yarıştırsam da ben haklıyım ilkesinden vazgeçmiyorsunuz

vadi 10.5 reytingle 2. neden bahsediyon sen

Yahu o zamanın reytinglerinde spor bile 9 alıyordu
Ne bakıyorsunuz ona. Madem AGB şike yapmış ama hala onun reytinglerini gösteriyorsun. Pes!

..MUŞ.

dizi dizidir. çok rahat kıyaslanır.3 yılı 5 yılı yok.
ayrıca necati şaşmaza acıyorum. kariyerinde tek bir dizi. kaşlarını şatıp.dik yürümekten başka bir oyunculuğu yok. takas bile o rolü çok rahat oynar bence

ha bir de elindeki silahı sıkı sıkı tutuyor

Aynen bende yorum yazmıcak kalan yazacaklarını yazsın reytingler ortada

verecek cevabın olmadığı için bişey yazamazsın zaten muhteşem yüzyıl 10 yıl sonra 14 reyting alaiblir mi imkansız daha şimdi 14 ü totalde rüyasında göremiyo kolay dğeil efsane olmaz farklı bişeydir

- - - Ekleme - - -

şakamısın sen
saçmalıkları izleyip necati şaşmaz gibi üstadı mı eleştiriyon

sorun değil okusaydında anlamazdın zaten
) okumak için kendini zorlamaman iyi olmuş
)
​Tamam

- - - Ekleme - - -

​Sana da tamam

bazıları karşısındakine saygı gösterip yazdıklarını okur. bazılarıysa şurdan sonrasını okumadım der. İŞTE FARK !!!!!

aslında saçlarını sıfıra verse keloğlan karakterini rahatlıkla oynar bizim neco
))

Ne bakıyorsunuz ona. Madem AGB şike yapmış ama hala onun reytinglerini gösteriyorsun. Pes!

agb şikeninin babasını son dönemlde yaptı o zamanda belli bi oynama oluyodu ama son yıllarda kafayı yediler zaten şimdide agb tarihe karıştı
ayrıca yüksek reytingli dizilerden sonra spor sayfası ana haber falan yüksek alır zaten bekle örnek gösterecem

- - - Ekleme - - -

agb şikeninin babasını son dönemlde yaptı o zamanda belli bi oynama oluyodu ama son yıllarda kafayı yediler zaten şimdide agb tarihe karıştı
ayrıca yüksek reytingli dizilerden sonra spor sayfası ana haber falan yüksek alır zaten bekle örnek gösterecem

Takas san son cevabım o zamanlar başkaydı , şimdi başka doğru değil mi , hem ben ne desem sen yine kendini haklı çıkarıcaksın 100% eminim o yüzden bişey yazmıcak diyorum

vadi 10.5 reytingle 2. neden bahsediyon sen

İşine gelince total işine gelince AB. Dizinin kalitesini AB belirler. Benim için önemli olan AB'dir. Çoğu kişi için de. Türkiyenin ücra köşelerinde ne izlendiği umurumda değil. Eğitimli insanların ne izlediğini daha önde tutarım ben. Görmüş geçirmişlik ayrı bu şey anlata bildim mi?