3 YETENEK SIZSINIZ TURKIYE OZETSTAR TV20.10.201319:46:0221:08:187,5819,8838,12
4 GUNESI BEKLERKENKANAL D20.10.201320:53:2923:17:585,5913,3042,05
Türk halkı böyledir. Saçma sapan iki yetenek görünce ekrana kilitleniyorlar işte.günesi beklerken ne zaman acunun özetiyle kapısacak total de
Türk halkı böyledir. Saçma sapan iki yetenek görünce ekrana kilitleniyorlar işte.
Zaten bakıyor ki reyting sıkıntısı var hemen ona sarılıyor. Mümkünse kendini tekrarlamasın artık. Bak O Ses Türkiye'yi seviyorum yanlış anlama bir garezim olduğundan değil ama YST çok sıktı artık.busene acun rekabette normal ilerliyor hiç konuk almadi aref atalay falan her an gelebilir 14 15 reytingleri özedik gelsin de reyting görse türkiye
Totalci biri daha bulundu Medcezir ve Güneşi Beklerken gayet başarılı diziler.hiç boşuna kıvırmayın arkadaşlar... asıl ab gurubu bir iki zenginlik, akıl oyunu görünce hemen damlıyor... yani mecezir'in, güneşi beklerkn'in benzerlerinden ne farkı var... yıllardır tekrar tekrar gösterilen zengin ergen tripleri yine önümüze sunuluyor... batı özentisi dışında hiçbir şey yok... gerçek hayattan çok kopuklar... halkın yüzde kaçı o balolara falan gidiyor...
Acun'un miyadı doldu artık.acun yine ab de düşük çok sevindim
gb total kanal d için iyi ab si kanal d için süper
küçük gelin iyi gidiyor bakalım ne kadar daha gidecek
doksanlar dün düğün bölümüydü galiba bju bölüm bile bu reytingi aldıysa dizinin işi zor
o miyadı başa sardırmanın yolunu bulurAcun'un miyadı doldu artık.
Atalay, Sefa, Angelina Jolieo miyadı başa sardırmanın yolunu bulur
angelina gelirse ben de izlerim <3Atalay, Sefa, Angelina Jolie
aferin yola gelGüneşi Beklerken Ab grubunda 8.40 almış süper ya. Total bu işten anlamıyor anlaşıldı.
Evet öyle.zannedersem kanal d nin ab de en fazla reyting alan dizisi güneşi beklerken öyle mi @denizz19