20 Ekim 2013 Pazar Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xBUGRAx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kayıp tekrar yeni bölümmüş gibi gidiyor kanal D kayıp ı pazara alsada düzgün izleyebilsem medceziri izleyince kayıpa yetişilmiyor zaten kayıpada yeni başladım tekrarları netten izlicez artık

Diziside Pazar olmalı işte komedi açısından KutsalDamacana serisi Kolpaçino ve GORA ayrıca Türk Malı çok sevdiğim dizi ve filmleri ben de severim keretayı. :D :D
aga alemin kralı da güzel he tekrarlarına denk geldikçe bakıyorum gayet güzel bi dizi şafak sezer burda da süper :D

Kayıp tekrar yeni bölümmüş gibi gidiyor kanal D kayıp ı pazara alsada düzgün izleyebilsem medceziri izleyince kayıpa yetişilmiyor zaten kayıpada yeni başladım tekrarları netten izlicez artık

valla sana katılıyorum bende ikisini bir arada izleyemiyorum bu hafta kayıbın
başını izlemeyedim medcezire bakıyorum diye

Bülent Ersoy Show çok iyi reytinglerde ama programın içeriği Flash TV'lik. Keşke bu kadar müzik ağırlıklı gitmeseler ve daha başarılı ve sesiyle yorumuyla iyi olan ünlüler gelse programa. Funda ARAR'ı çok severim de Fatih Ürek nedir ya? :X

aga alemin kralı da güzel he tekrarlarına denk geldikçe bakıyorum gayet güzel bi dizi şafak sezer burda da süper :D
O da güzeldi Oya Başaran ile iyi uyum sağladılar bide kızı çok iyidi karşı komşusu ama dizide yaptığı rolü Kolpaçino'da ki gibi yapıyordu copy paste olmuş bir nevi. ( Konuşması vb. )

Bülent Ersoy Show çok iyi reytinglerde ama programın içeriği Flash TV'lik. Keşke bu kadar müzik ağırlıklı gitmeseler ve daha başarılı ve sesiyle yorumuyla iyi olan ünlüler gelse programa. Funda ARAR'ı çok severim de Fatih Ürek nedir ya? :X
Sen Hakan Kakız'ı tanıyor musun Esra? :F

O da güzeldi Oya Başaran ile iyi uyum sağladılar bide kızı çok iyidi karşı komşusu ama dizide yaptığı rolü Kolpaçino'da ki gibi yapıyordu copy paste olmuş bir nevi. ( Konuşması vb. )

Sen Hakan Kakız'ı tanıyor musun Esra? :F
Hayır. (b)

yst ye tebrikler dizi de gelse karşısına hiç fark etmiyor ab de güneşi beklerken çok iyi oran almış totalde de küçük geline tebrikler harika oran almış

Yst her 2 gruptada 1'inci olmuş Totalde 10 geçmeyi başarmış.
Küçük Gelin başarısını sürdürerek Totalde 2'inci olmuş Ab'de ise ortalama gitmiş.
Güneşi Beklerken Totalde beklenilen altında Ab'de ise 2'inci olarak başarılı gitmiş.
Doksanlar pek parlak oranlar alamamış.
KOLPACINO BOMBA gayet iyi gitmiş.
Bülent Ersoy Show iyi gitmiş.
Kayıp ve Yalan Dünya'nın Tekrarları Ab grubunda iyi oranlar almışlar.
Bir Erkek Bir Kadın fena sayılmaz ama Ab grubunda daha iyi alabilirdi.
Çocuklar Duyması'nın Tekrarı çok iyi gitmiş.

Sana bir sır vereceğim Fox için Pazar gününün en iyi alternatifi.Babam Sınıfta Kaldı'nın çok kötü gitmesinden bunu anlayabiliriz.:D

Güneşi Beklerken Ab grubunda 8.40 almış süper ya. :) Total bu işten anlamıyor anlaşıldı. :)