Kayıp tekrar yeni bölümmüş gibi gidiyor kanal D kayıp ı pazara alsada düzgün izleyebilsem medceziri izleyince kayıpa yetişilmiyor zaten kayıpada yeni başladım tekrarları netten izlicez artık
film süper şafak sezer daha da süper komedi ustası adam@dizi kolik Kolpaçino uçmuş yani Şafak Sezer.
Diziside Pazar olmalı işte komedi açısından KutsalDamacana serisi Kolpaçino ve GORA ayrıca Türk Malı çok sevdiğim dizi ve filmleri ben de severim keretayı.film süper şafak sezer daha da süper komedi ustası adam
Ben Altındağlı'nın tutacağına ihtimal vermiyorum. dizi kolik dedi dersin.@dizi kolik Kolpaçino uçmuş yani Şafak Sezer.
aga alemin kralı da güzel he tekrarlarına denk geldikçe bakıyorum gayet güzel bi dizi şafak sezer burda da süperDiziside Pazar olmalı işte komedi açısından KutsalDamacana serisi Kolpaçino ve GORA ayrıca Türk Malı çok sevdiğim dizi ve filmleri ben de severim keretayı.
Kayıp tekrar yeni bölümmüş gibi gidiyor kanal D kayıp ı pazara alsada düzgün izleyebilsem medceziri izleyince kayıpa yetişilmiyor zaten kayıpada yeni başladım tekrarları netten izlicez artık
O da güzeldi Oya Başaran ile iyi uyum sağladılar bide kızı çok iyidi karşı komşusu ama dizide yaptığı rolü Kolpaçino'da ki gibi yapıyordu copy paste olmuş bir nevi. ( Konuşması vb. )aga alemin kralı da güzel he tekrarlarına denk geldikçe bakıyorum gayet güzel bi dizi şafak sezer burda da süper
Sen Hakan Kakız'ı tanıyor musun Esra?Bülent Ersoy Show çok iyi reytinglerde ama programın içeriği Flash TV'lik. Keşke bu kadar müzik ağırlıklı gitmeseler ve daha başarılı ve sesiyle yorumuyla iyi olan ünlüler gelse programa. Funda ARAR'ı çok severim de Fatih Ürek nedir ya?
Hayır.O da güzeldi Oya Başaran ile iyi uyum sağladılar bide kızı çok iyidi karşı komşusu ama dizide yaptığı rolü Kolpaçino'da ki gibi yapıyordu copy paste olmuş bir nevi. ( Konuşması vb. )
Sen Hakan Kakız'ı tanıyor musun Esra?