20 Ekim 2013 Pazar Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xBUGRAx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Zaten bakıyor ki reyting sıkıntısı var hemen ona sarılıyor. Mümkünse kendini tekrarlamasın artık. Bak O Ses Türkiye'yi seviyorum yanlış anlama bir garezim olduğundan değil ama YST çok sıktı artık.

Totalci biri daha bulundu :A Medcezir ve Güneşi Beklerken gayet başarılı diziler. :)
totalci değilim.. körü körüne ab'ci olunmasına karşıyım. mesela seksenler gibi gibi gerçekten standardı yüksek dizileri severim ama medcezir gibi dizilere de prim vermem. bir dizi köyde geçiyor diye total olmayacağı gibi bir dizi lüks yerlerde geçiyor diye ab olmamalı... özellikle güneşi beklerken ve medcezir gibi ergen kitleye hitap eden dizilere sinir oluyorum.

friends'ten breaking bad'e, heroes'a çoğu efsane olan 40-50 yabancı diziyi bitirdim. vardığım nokta yerli diziler. başa döndüm. çünkü şunu gördüm, biz batılılar gibi rasyonalist değiliz. bizim duygularımız var. biz mantıktan, zekadan çok duygulara hitap eden şeyler seviyoruz. ve ben bunun bizim farkımız olduğunu düşünüyorum. benim için üzülme gibi bir diziyi izlemeyi total olmakla değil, duygusal olmakla açıklıyorum.

Son düzenleme:
Acun yine zirvede yer almış ama rakipleri ona yaklaşmış. İyi yetenekler çıkarmazsa kaybeder zirveyi.

Güneşi Beklerken ab'de yükselip 8'i geçmiş işte bu. :) Zamanla daha da yükselir. Totali de iyi dizinin. :)

Küçük Gelin tns'de de uçmuş. Çok ilginç ya kim izliyor bu diziyi bu kadar? (b)Ama totaliyle ab'si arasında 6 reyting fark var. Bu düşündürücü.

Doksanlar ve Kolpaçino fena gitmemişler.

Kayıp tekrarıyla iyi gitmiş ama yeni bölümü Medcezir yüzünden yükselemiyor. Başka günde daha iyi gidecektir dizi.

totalci değilim.. körü körüne ab'ci olunmasına karşıyım. mesela seksenler gibi gibi gerçekten standardı yüksek dizileri severim ama medcezir gibi dizilere de prim vermem. bir dizi köyde geçiyor diye total olmayacağı gibi bir dizi lüks yerlerde geçiyor diye ab olmamalı... özellikle güneşi beklerken ve medcezir gibi ergen kitleye hitap eden dizilere sinir oluyorum.

friends'ten breaking bad'e, heroes'a çoğu efsane olan 40-50 yabancı diziyi bitirdim. vardığım nokta yerli diziler. başa döndüm. çünkü şunu gördüm, biz batılılar gibi rasyonalist değiliz. bizim duygularımız var. biz mantıktan, zekadan çok duygulara hitap eden şeyler seviyoruz. ve ben bunun bizim farkımız olduğunu düşünüyorum. benim için üzülme gibi bir diziyi izlemeyi total olmakla değil, duygusal olmakla açıklıyorum.
iki dizide ergenlere hitap etmiyor anlamak lazim

Babam Sınıfta Kaldı nasıl oluyor da bu kadar düşük çıkıyor, tuhaf! :bağır:

ruh ikizimi buldum la :F heroes diyen forumcuyu geçtim ergen dizisi bile dedi ya la 😱 @Forumdash @mrt-06

Acun çok düşük ya herkes Acun'u geçiyor. Şefkat Tepe ve Küçük Gelin 23'te geç bitse kesin Acun'u geçer. :F

Şimdi de iyi bölümler gelse kesin Acun'u geçer. :)))) Acun'u geçen geçene. :D

Haftasonu Acun Show. :)

yst akşam yine çok iyidi ve reytinglerde bunu göstermiş total 10.31 ab 9.28 alarak zirvede helal
küçük gelin süper diziymiş gerçekten ystnin reklamlarında izledim bu reytingi sonuna kadar hakediyo 8.67 reyting almış sevindim:)
gb 5.59 reyting almış yine abde 8.40 almış daha yüksek alması zor

YST total de 10 üstü alarak Total de çok iyi gitmiş Ab de de 9 almış
KG yine Pazar günlerinin en çok izlenen dizisi olmuş :)
GB Ab de yükselip 8 reytingi geçerek kanalını sevindirmiş

Güneşi Beklerken ve Küçük Gelin çok başarılı :)

Bülent Ersoy Show da şaşırtıcı derecede başarılı gitmiş.

oha oha küçük gelin 9 a dayanmış noluyo arkadaş bu ne böyle :D korkuyorum yakında vadiyi bile geçecek bu gidişle :kiki:

hiç boşuna kıvırmayın arkadaşlar... asıl ab gurubu bir iki zenginlik, akıl oyunu görünce hemen damlıyor... yani mecezir'in, güneşi beklerkn'in benzerlerinden ne farkı var... yıllardır tekrar tekrar gösterilen zengin ergen tripleri yine önümüze sunuluyor... batı özentisi dışında hiçbir şey yok... gerçek hayattan çok kopuklar... halkın yüzde kaçı o balolara falan gidiyor...
aynen öyle zaten totalde kaç reyting alıyo 5 bu bile fazla da neyse
batı özentisi dizilerle totalde bişey alamaz kanal d dizileri biraz türk toplumuna yakın diziler yapmalı tüm kanallar uçuk kopuk batı dizileriyle doldu tv sonra da neden diziler düşüşte diyoruz tabi düşüşte olur

kardeş süper bi açıklama yapmışsın helal olsun.forumda 3-5 kişi total-ab diye diye bi hal oldular reytingle uzaktan yakından alakası olmayan insanlar görse ne diyo bunlar der güler geçer kesin :D total tüm kişiler yani tüm türkiye ab ise zengin kesim ve azınlık kesim
sen eğer batı özentisi diziler yaparsan her türlü ab de daha yüksek gelir çünkü o grubun ilgisini batı çeker zenginlik çeker lüks hayat çeker.Dediğin gibi medcezir veya güneşi beklerkenin senaryoları klişeliğin ağababası.Şöyle bişey söylim o dizide olanların hangisi gerçek hayatta olan şeyler halkın yaptığı şeyler cevap;hiçbiri. hangisinde eve ayakkabı çıkarıp giriyolar en basidinden yatağa bile ayakkabıyla giriyo adamlar.sen herhangi bi eve ayakkabıyla girildiğini gördün mü veya girdin mi cevap;hayır.
işte bu zihniyet ve bu batı özentisi dizileri bitiriyo
bak küçük geline 9 a dayanmış toplam reytingi senaryosu çok mu farklı değil ama türk insanı türk halkı kendinden bişeyler buluyo kendine yakın hissediyo birazda güzel olunca böyle coşuyo işte

küçük gelin süper diziymiş gerçekten ystnin reklamlarında izledim bu reytingi sonuna kadar hakediyo 8.67 reyting almış sevindim:)
harbi mi :d ben bu bölümü izlemedim illa tekrar diziye döndüreceksin neyse izlerim yine :D

Son düzenleme:

harbi mi :D ben bu bölümü izlemedim illa tekrar diziye döndüreceksin neyse izlerim yine :D[/quote]

Hepsini olmasa da çoğunu izledim, bu bölüm baya heyecanlıydı. :) Baksana Şefkat Tepe'den bile fazla izlenmiş. :) Samanyolu dizinin gününü yanlış seçti bence, başka günde yayınlansa da 5'in üzerinde alırdı. :)

Hepsini olmasa da çoğunu izledim, bu bölüm baya heyecanlıydı. :) Baksana Şefkat Tepe'den bile fazla izlenmiş. :) Samanyolu dizinin gününü yanlış seçti bence, başka günde yayınlansa da 5'in üzerinde alırdı. :)
harbiden şefkat tepeyi bile geçiyo iyice uçtu :D yakında karadayıyı falan geçip 2.lik koltuğuna oturacak gibi :kiki:

Harbi Küçük Gelin sezonun patlama yapan işi oldu. :D Kim derdi ki bu dizi 8 alacak diye. :D Bakalım bu başarıyı sezon sonuna kadar taşıyacak mı?

oha oha küçük gelin 9 a dayanmış noluyo arkadaş bu ne böyle :D korkuyorum yakında vadiyi bile geçecek bu gidişle :kiki:

aynen öyle zaten totalde kaç reyting alıyo 5 bu bile fazla da neyse
batı özentisi dizilerle totalde bişey alamaz kanal d dizileri biraz türk toplumuna yakın diziler yapmalı tüm kanallar uçuk kopuk batı dizileriyle doldu tv sonra da neden diziler düşüşte diyoruz tabi düşüşte olur

kardeş süper bi açıklama yapmışsın helal olsun.forumda 3-5 kişi total-ab diye diye bi hal oldular reytingle uzaktan yakından alakası olmayan insanlar görse ne diyo bunlar der güler geçer kesin :D total tüm kişiler yani tüm türkiye ab ise zengin kesim ve azınlık kesim
sen eğer batı özentisi diziler yaparsan her türlü ab de daha yüksek gelir çünkü o grubun ilgisini batı çeker zenginlik çeker lüks hayat çeker.Dediğin gibi medcezir veya güneşi beklerkenin senaryoları klişeliğin ağababası.Şöyle bişey söylim o dizide olanların hangisi gerçek hayatta olan şeyler halkın yaptığı şeyler cevap;hiçbiri. hangisinde eve ayakkabı çıkarıp giriyolar en basidinden yatağa bile ayakkabıyla giriyo adamlar.sen herhangi bi eve ayakkabıyla girildiğini gördün mü veya girdin mi cevap;hayır.
işte bu zihniyet ve bu batı özentisi dizileri bitiriyo
bak küçük geline 9 a dayanmış toplam reytingi senaryosu çok mu farklı değil ama türk insanı türk halkı kendinden bişeyler buluyo kendine yakın hissediyo birazda güzel olunca böyle coşuyo işte

harbi mi :D ben bu bölümü izlemedim illa tekrar diziye döndüreceksin neyse izlerim yine :D
sana katılıyorum ve ben çok beğendim izle bence:D

Güneşi Beklerken uçmuş helal olsun.

Keşke Salıda kalsaydı. O zaman Totalde de 6 reytingi geçerdi. Belki A/B`si 7 olurdu o zaman çünkü, O Ses daha dişli bir rakip. Ama yine de Pazardan kolay gün.

Pazar tv izlenmez diyorlardı ama en yüksek TVR bu günde. 41`i aşmış totalde. A/B`de ise 38.

Klişing Küçük Gelin Totalde iyi, A/B`de çok kötü gitmiş. 6 reyting fark ne demek ya? Gördüğüm en ağır total dizilerinden . :D Sene sonuna HDE gibi olur. Milletin ağlamaktan içi çıkınca düşüş yaşar. :X

Reytinler bayramın etkisinden kurtulmuş.

YST her 2 gruptada lider çok iyi gidiyor, fakat her 2 grup içinde tehlike arz eden 2 farklı dizi var.

GB abde YST'yi zorluyor ve çok iyi reytinler alıyo totali iyi, bakalım gelecek haftalarda abde zirveyi alabilecek mi ?

KG totalde YST'yi zorluyor ve kanalı için çok iyi reytingler alıyo ama absi çok düşük, bakalım gelecek haftalarda totalde zirveyi alabilecek mi ?

1e1k 2 gruptada kötü/orta gitmiş.

Bülent Ersoy Show totalde iyi/orta, abde biraz daha iyi gitmiş.

BSK 2 gruptada kötü gitmiş.

Doksanlar her iki gruptada orta reytingler almış, atv bu sene güçlü eğer dizi oranlarını düşürürse bazı gelişmeler olabilir.

Kayıpla, Yalan Dünyanın tekrarları totalde kötü abde iyi gitmiş.

Star ana haber totalde iyi, abde orta gitmiş.

Kanal D ana haber totalde iyi, abde çok iyi gitmiş.

Son düzenleme: