20 Ekim 2013 Pazar Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xBUGRAx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Güneşi Beklerken reklam 23:02.

Güneşi Beklerken yükselmiş güzel. Diğer yapımların reklamını iyi değerlendirmiş as kadar olmasa da.

Güneşi Beklerken yükselmiş güzel. Diğer yapımların reklamını iyi değerlendirmiş as kadar olmasa da.
Bu anlıklara bakma sen. Yarın Ab grubunda zirvede yer alırsa şaşma.
Bölüm çok güzeldi. Bu şekilde ilerler hep umarım. Kerem Zeynep didişmesi çok daha iyi.

küçük gelin yine uçmuş ortalaması sbt de 10 üstü vay be
ama ben diziyi izlemeyi bıraktım bana göre değil
güneşi beklerkende gayet iyi gitmiş helal
doksanlar fena gitmemiş pek pazar bence daha iyi reytignler alır
kolpaçino bomba var atv de süper filmmiş ya

Bu anlıklara bakma sen. Yarın Ab grubunda zirvede yer alırsa şaşma.
Bölüm çok güzeldi. Bu şekilde ilerler hep umarım. Kerem Zeynep didişmesi çok daha iyi.
Bölüm fena değildi. Yazınki bölümler daha iyiydi ama şimdi de gayet iyi ilerliyor.
O değil de sonu bu kadar güzel ve merak uyandırıcı biten dizi çok az gerçekten.

Bölüm fena değildi. Yazınki bölümler daha iyiydi ama şimdi de gayet iyi ilerliyor.
O değil de sonu bu kadar güzel ve merak uyandırıcı biten dizi çok az gerçekten.
Bence yazdan bir farkı yok. Senaryo hala işlek. Hatta yepyeni acabalar ortaya çıkıyor.

Bence yazdan bir farkı yok. Senaryo hala işlek. Hatta yepyeni acabalar ortaya çıkıyor.
Haklısın. Mesela Cem ile Barış ne alaka şimdi?
Senaristler gayet iyi. Yönetmen süper. Sonuçta ortaya çok güzel bir dizi çıkıyor.

Kayıp, kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için son bölüm tekrarıyla başlıyor! #kayip

kolpaçino bomba süpermiş gerçekten
şafak sezer müthiş bir oyuncu ya harika rol yapıyo favori oyuncularım arasına girdi artık

bu arada ben onu çok sevdim hala 22.30 da yuhh ama ya 0 reyting alan bir dizi kaçakın önünü kesmeye devam ediyo
var ya sırf pana filmden dolayı elleyemiyolar vadi bu kanalda olmasa bu dizi bu saatte olmayı bırak çoktan bitmişti

Güneşi Beklerken full reklamda çok iyi gitmiş.

Kolpaçino uçmuş. 😱 Harbi bomba film ya.

Yarin YST açık ara lider olur yine

kolpaçino bomba reklamda da süper gitmiş

çok iyi film bu anlığında bir kısmı reklam oalcak