20 Dakika'ya Yabancı Yönetmen

Dila Hanım pt2 olmaz.

20 Dakika illa ki cumaya gelecekse başından beri söylediğim gibi Dila perşembe olmalı...

Eğer Dila haftaya da artarsa 20 Dakika cumaya değil salıya gelir...

benc estar beni dinleyip 20 dakikayı pt 2 de başlatmalı behaztın izleyicisini kolayca arkasına alır 20 dakika:D

Ay Yapımın etkinliğini düşünürsek cumayı isterse alır Dila Hanımda nasılsa kitlesi oluştu mantığıyla salı yada perşembeye kayar

Tuba Büyüküstün dizileri hep cuma oldu.Yapımcıda cuma gününü istiyo star dila hanımında günü ile oynamak istemiyormuş o yüzden Behzat Ç. yeniden pazara geçebilirmiş

Ben Tuba'nın önceki dizilerini hiç sevmiyorum ve izlemedim ama bu dizi farklı olabilir gibi önceki dizilerine göre senin daha çok bilgin vardır. Bu dizi diğer işlerinden farklı mı olur sence ? Ben fragmanları begendim izlemeyi düşünüyorum ilk bölümü. :)

Tamam o zaman dizi perşembe olsun...Beren'e karşi KVP'ciler + Tubacılar +star'cı birleşiyor...Perşembe olsun 3'üde birbiriyle yarişssin ak koyun kara koyun belli olsun...He 3'ü birbirini mi yer yoksa Tuba ile KVp 2.cilik için birbirinimi yer orasini bilemem😉

Dila Hanım pt2 olmaz.

20 Dakika illa ki cumaya gelecekse başından beri söylediğim gibi Dila perşembe olmalı...

Eğer Dila haftaya da artarsa 20 Dakika cumaya değil salıya gelir...

dila persembe olursa kurtlar vadisine ezilir intikamda persembe olcak dizi ateşe atılır

dila ve 20 dakika pt2 lik diziler değil zaten böyle bişey olması imkansız tugba hep cuma oynadı diye onun isteğiylemi gün belirlicek kanallar :D

salı gunu olur kesin cumaya olması mümkün olmucak gibi duruyor dila haftayada yükselir

Ben Tuba'nın önceki dizilerini hiç sevmiyorum ve izlemedim ama bu dizi farklı olabilir gibi önceki dizilerine göre senin daha çok bilgin vardır. Bu dizi diğer işlerinden farklı mı olur sence ? Ben fragmanları begendim izlemeyi düşünüyorum ilk bölümü. :)
Tuba daha önceki dizilerinde romantik iyi aşık kadın rollerindeydi dizilerde dram aşk ağırlıklıydı tubaya bu sene kötü yol dila hanım başta olmak üzere bir çok dizi teklifi gitti.Tuba farklı bir rol olduğu için 20 Dakika'yı seçti.Tuba arap dergisine verdiği röportajda yeni karakterinin romantik ve aşık kadın olmayacağını söyledi.20 Dakika aksiyon dram çizgisinde gidecek ve en fazla 30 bölüm olacak yani hem dizi farklı olacak hemde Tuba Büyüküstün

allahtan tugba dilada oynamadı yoksa izlemezdim o diziyi tugba buyuk ustunle cekılmez di bende hiç sevmiyom bu kadını niyeyse siz hayranısınız
dizi 30 bölüm mü sürcek dedin dream toplamda

allahtan tugba dilada oynamadı yoksa izlemezdim o diziyi tugba buyuk ustunle cekılmez di bende hiç sevmiyom bu kadını niyeyse siz hayranısınız
dizi 30 bölüm mü sürcek dedin dream toplamda
Kişisel fikrin saygı duyuyorum.Tuba bencede iyiki kabul etmemiş dila hanımı erkan petekkaya ile abi kardeş gibi olurlardı :) 20 Dakika tek sezonluk bir dizi olarak planlandı 25 en fazla 30 bölüm olacak

Beyazsoy Komik Olduğunu mu Sanıyorsun :)
Suskunlar İlk Bölüm Sayesinde Tuttu Bu Yönetmende Acayip İyi 20 Dakika Birinci Bölüm Çok İyi Alır

ne tutma ne tutma ya sonra :))) seyirci ilk bölüm kalitesini sonra ıstemıyecek mi . sonra diziden soguyacak . bu kesin suskunların senaristi pınar bulutun ay yapıma tavsiyesidir

ne tutma ne tutma ya sonra :))) seyirci ilk bölüm kalitesini sonra ıstemıyecek mi . sonra diziden soguyacak . bu kesin suskunların senaristi pınar bulutun ay yapıma tavsiyesidir

Yon Thomas dizinin sonuna kadar olacağı için kalitede hiçbir fark olmayacaktır :)
Pınar Bulut'un tavsiyesi ise bu adam çok iyi bi iş yapmış Pınar Bulut Suskunlar ilk bölümü görüntüleri ilede epeyce konuşulmuş ve övgü almışdı :)