Dila Hanım belli bir kitle oluşturdu ikinci kuşağa geçmesi fazla etkilemez bence
Tuba Büyüküstün dizileri hep cuma oldu.Yapımcıda cuma gününü istiyo star dila hanımında günü ile oynamak istemiyormuş o yüzden Behzat Ç. yeniden pazara geçebilirmiş
Dila Hanım pt2 olmaz.
20 Dakika illa ki cumaya gelecekse başından beri söylediğim gibi Dila perşembe olmalı...
Eğer Dila haftaya da artarsa 20 Dakika cumaya değil salıya gelir...
Tuba daha önceki dizilerinde romantik iyi aşık kadın rollerindeydi dizilerde dram aşk ağırlıklıydı tubaya bu sene kötü yol dila hanım başta olmak üzere bir çok dizi teklifi gitti.Tuba farklı bir rol olduğu için 20 Dakika'yı seçti.Tuba arap dergisine verdiği röportajda yeni karakterinin romantik ve aşık kadın olmayacağını söyledi.20 Dakika aksiyon dram çizgisinde gidecek ve en fazla 30 bölüm olacak yani hem dizi farklı olacak hemde Tuba BüyüküstünBen Tuba'nın önceki dizilerini hiç sevmiyorum ve izlemedim ama bu dizi farklı olabilir gibi önceki dizilerine göre senin daha çok bilgin vardır. Bu dizi diğer işlerinden farklı mı olur sence ? Ben fragmanları begendim izlemeyi düşünüyorum ilk bölümü.
18 Aralık Salı başlar. Benim kişisel tahminim.
Kişisel fikrin saygı duyuyorum.Tuba bencede iyiki kabul etmemiş dila hanımı erkan petekkaya ile abi kardeş gibi olurlardı 20 Dakika tek sezonluk bir dizi olarak planlandı 25 en fazla 30 bölüm olacakallahtan tugba dilada oynamadı yoksa izlemezdim o diziyi tugba buyuk ustunle cekılmez di bende hiç sevmiyom bu kadını niyeyse siz hayranısınız
dizi 30 bölüm mü sürcek dedin dream toplamda
Beyazsoy Komik Olduğunu mu Sanıyorsun
Suskunlar İlk Bölüm Sayesinde Tuttu Bu Yönetmende Acayip İyi 20 Dakika Birinci Bölüm Çok İyi Alır
ne tutma ne tutma ya sonra )) seyirci ilk bölüm kalitesini sonra ıstemıyecek mi . sonra diziden soguyacak . bu kesin suskunların senaristi pınar bulutun ay yapıma tavsiyesidir