20 Dakika Dizisinin Günü Değişti !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan vhp
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ÖBGZ de Vadi kadar reyting alan bir dizi...salıda zorlu bir gün...ama 20 dakikaya güveniyorum...birincilik zor ama 2 cilik kesin...bir süre sonra birinciliğide alabilir...

evet dünkü sayfaya bakıyorum maç 4 reyting fark atmış tr kupası hemde
ma. olmayınca da biü eziyo zaten

Biu eziyo diyosun, baktim mac fark atmis diyosun
bana olasilikla , kurgularinla gelme gercekleri konusuyoruz
biraz zaman alacak ama alisican

yanlış hatırlıyon
)))
ıhlamurlar daha erken başladı ilk başta bocaladı sonra yükseldi. ıhlamurların ikinci sezonunda sıla başladı sıla 3-4 bölüm sonra birinciliği aldı. asi başladıgında sıla hale birinciydi. asi ilk sezon ortalarında sıladan birinciliği aldı. adanalı asinin ikinci sezonunda başladı hemen birinciliği aldı yıl sonuna kadar birinci oldu. asi sadece ab de adanalıyı geçti okadar belki onla karıştırıyorsun

Hiçde karıştırmıyorum ..çok iyi hatırlıyorum...diğer sitede sorun var..yoksa liste var orda ...düzelsin getiririm...hemde tüm dökümleri..
)) Ihlamurlar sıladan önce başalmış...neyse bulayım ben listeyi sana gönderirim...

Son düzenleme:
desene salı günü öbgz ile 20 dakika yarışacaki, biü zaten gittikçe reyting kaybedecek, birkaç bölüm sonra 20 dakika zirveyi kapar.

20 kasım maç 1. biü 3. öbgzk 4.

27 kasım maç 1.

4 aralık biü 1.

11 aralık maç 1.

hani 1.lik nerde ben göremedim de
ya maç ya biü 1.olmuş

tabi canım ezmek mi ne ezmek

20 kasım maç 1. biü 3. öbgzk 4.

27 kasım maç 1.

4 aralık biü 1.

11 aralık maç 1.

hani 1.lik nerde ben göremedim de
ya maç ya biü 1.olmuş
Maç gelince yayınlanmayan, yayınlandığı zaman da 5 reytinge düşen diziler de gördük takas

Bkz: Kurtlar Vadisi Pusu

Maç gelince yayınlanmayan, yayınlandığı zaman da 5 reytinge düşen diziler de gördük takas

Bkz: Kurtlar Vadisi Pusu

evet maçı 2 ye katlayan diziler gördük
bkz:kurtlar vadisi pusu

- - - Ekleme - - -

vadi 10 yıllık hayatında totalde hiçbir zaman 7 nin altına düşmedi ab de ise agb düzenbazlığında 2 kez 5.85 ve 5.98 aldı en düşük vadi o oranı aldı 1 hafta sonra postaladılar agb yi
ki tnt ye şikeye rağmen totalde 7 nin altını görmedi şükür

Hiçde karıştırmıyorum ..çok iyi hatırlıyorum...diğer sitede sorun var..yoksa liste var orda ...düzelsin getiririm...hemde tüm dökümleri..
))

ıhlamur ilk yılı

16 ARALIK 2005 CUMA
NO PROGRAM ADı KANAL RATING (%) SHARE (%)
1 BUYUK YALAN [NET] ATV 10,80 24,60
2 IHLAMURLAR ALTINDA [NET] KAND 10,40 27,60

2006 sılanın ilk sezonu ıhlamurların ikinci sezonu fark çok açık

15 ARALIK 2006 CUMA

1 SILA [NET] ATV 17,30 39,90
2 IHLAMURLAR ALTINDA [NET] KAND 9,30 24,60

iikinci sezonu asinin ilk sezonu

6 KASIM 2007 CUMA
1 SILA [NET] ATV 8,00 19,80
2 ASI [NET] KAND 7,60 18,60

buda adanalının ilk seoznu asinin ikinci sezonu

İLK 100 PROGRAM / HEDEF KITLE : TOTAL
14 KASIM 2008 CUMA
1 ADANALI [NET] ATV 10.60 26.40
2 ASI [NET] KAND 9.70 25.20

Maalesef Kötü Olmuş Salı ÖBGZ ve BİÜ var. Akıbeti Ne Olur Onu Görücez Ama 1. Olamaz Başlarda

beyazsoy tabiki sen düşükleri bulup getirdin...))

Bırakın Tuba'nın eski dizilerinin kaç reyting aldığını kaç kez birinci olduğunu bazı arkadaşlar her ne kadar görmek istemesede Tuba Büyüküstün'ün belli kitlesi var.Bugüne kadar mütevazı Asis Yapım dizileri ile başarılar elde etmiş bir çok ödül kazanmış bir oyuncu şimdi Ay Yapımla iddalı bir dizide 2 iyi senaristle çalışacak.Öbgzk benimde ilk sezonundan beri izlediğim bir diziydi.ama eski tadı yok artık dizinin Biü'de çok ağır bir dizi Mahsun Kırmızıgül adı için dizi hızlı giriş yaptı ama Hayat Devam Ediyor nasıl düşüş yaşadıysa bu dizide hızlı düşüş yaşayacaktır.Yani 20 Dakika'nın ciddi bir rakibi olmayacak.20 Dakika salı akşamlarına damgasını vuracaktır

bırakın klişe lafları hde nasıl düştüyse bu da düşecekmişmiş geçin bu işleri mahsun başında durduğu müddetçe düşmez

Asi Dünya İkincisi olmuş bir dizi,siz hala neyi tartışıyorsunuz 😉