evet dünkü sayfaya bakıyorum maç 4 reyting fark atmış tr kupası hemdema. olmayınca da biü eziyo zaten
Sıla zaten oynayan dizi idi...Sıladan birinciliği aldı...adanalı çok havalı başladı bir kaç bömlüm birinci oldu sonra onuda geçti..Tubanın dizilerinin başlarken ilk 4 bölüm düşük oluyor...sonra 2 sezonun sonlarına doğru düşüyor ..yoksa dizilerinin yüzde doksan gün birincisi oluyor...Gönülçelen biraz hafif kalmıştı....onuda kabul etme sebebi beliydi...Tomris hastayken hayır oynamam demesini beklemek hata olurdu....
yanlış hatırlıyon)))
ıhlamurlar daha erken başladı ilk başta bocaladı sonra yükseldi. ıhlamurların ikinci sezonunda sıla başladı sıla 3-4 bölüm sonra birinciliği aldı. asi başladıgında sıla hale birinciydi. asi ilk sezon ortalarında sıladan birinciliği aldı. adanalı asinin ikinci sezonunda başladı hemen birinciliği aldı yıl sonuna kadar birinci oldu. asi sadece ab de adanalıyı geçti okadar belki onla karıştırıyorsun
20 kasım maç 1. biü 3. öbgzk 4.
27 kasım maç 1.
4 aralık biü 1.
11 aralık maç 1.
hani 1.lik nerde ben göremedim deya maç ya biü 1.olmuş
tabi canım ezmek mi ne ezmek
Maç gelince yayınlanmayan, yayınlandığı zaman da 5 reytinge düşen diziler de gördük takas20 kasım maç 1. biü 3. öbgzk 4.
27 kasım maç 1.
4 aralık biü 1.
11 aralık maç 1.
hani 1.lik nerde ben göremedim deya maç ya biü 1.olmuş
Maç gelince yayınlanmayan, yayınlandığı zaman da 5 reytinge düşen diziler de gördük takas
Bkz: Kurtlar Vadisi Pusu
Hiçde karıştırmıyorum ..çok iyi hatırlıyorum...diğer sitede sorun var..yoksa liste var orda ...düzelsin getiririm...hemde tüm dökümleri..))
beyazsoy tabiki sen düşükleri bulup getirdin...))
Asi Dünya İkincisi olmuş bir dizi,siz hala neyi tartışıyorsunuz 😉
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?