20 Dakika Dizisinin Günü Değişti !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan vhp
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
soruma cevap vereceğine top çeviriyon bir ara sadecesanırım ıhlamurlar altında birinci olur gibi oldu okadar :))))

Yapma ya ....ben Tubayı Asi den beri takip ederim..Asi nin gün birinciliği çoktur..belki 10 bölüm reytingi düşük oldu ama hemen toparladı...Gönülçelendede fena değildi...

Hani bir uğurlu sayı vardi..20 dakika 20 aralik 20 bilmem bişey diye noldu? Uğursuzluk mu geldi diziye ne? yine internetten izlicektim yine internetten...İnterntte bu dizi iyi iş yapar...Ayyapımın internette iyi iş yaptiğini hepimiz biliyoruz zaten...

sağolasın necati şaşmaz ın mutluluğu bizim mutluluğumuzdur çok sevindim be adam gibi adam

- - - Ekleme - - -

vadi tekrarı geçiyodu ıhlamurlar altındayı :D

her zaman demedim ara ara ıhlamurlar altında ve bazende asi gün birincisi oldu. tubanın sürekli domine ettiği gün birinciliği yok ki. son işi ilk ona girince seviniliyordu :)))))))

- - - Ekleme - - -

Yapma ya ....ben Tubayı Asi den beri takip ederim..Asi nin gün birinciliği çoktur..belki 10 bölüm reytingi düşük oldu ama hemen toparladı...Gönülçelendede fena değildi...
haklısın asinin de var ama oda çok az gün birincilikleri özelikle ikinci sezonda hemen hemen hiç birincilik yok

off be necati şaşmaz evlenmiş müthiş müthiş bi gün obaa yarın vadi reytingleri anlıkta 20 bekliyorum sonraki hafta 25 sonra 30 bu gazla varya önüne geleni buldozer gibi ezecez af yok beyler af yok acımasız olduk :d
denizz biü maç varken geç başlıyo ve öbgzk ye geçiliyo maç olmayınca eziyo

Öyle Bir Geçer Zaman Ki'yi geçer ama BIÜ bilmiyorum..

beyazsoy seninle bu konuyu bayağa tartıştığımızı hatırlıyorum..Ihlamurlarında...Asi ninde aldığı reytinglerin dökümünüde vermiştim...ikiside çoğunlukla gün birincisiydi...çok az bölümünde gün birincisi olamadı...

beyazsoy seninle bu konuyu bayağa tartıştığımızı hatırlıyorum..Ihlamurlarında...Asi ninde aldığı reytinglerin dökümünüde vermiştim...ikiside çoğunlukla gün birincisiydi...çok az bölümünde gün birincisi olamadı...

asi genelde 9 yada10 alırdı,buda gayet iyi bir sonuç,şmdide aynı snuçları alsa yeterli.

Dizinin gün değiştirdiği falan yok.Biri ortaya uydurma bi haber attı ve dizi perşembe dedi.
Star daha bugün açıkladı gününü ve salı günü dedi.
Tubacıgım kesinlikle zirveyi 5-6 bölümde alır iki gruptada.
Mükemmel bir dizi olacak fragmanları zatne çok etkili.Star'da her dakika seyircinin gözüne sokuyo fragmanı.
Tubanın bi dünya fanı var.Gelde helva yapma :d

Dizinin gün değiştirdiği falan yok.Biri ortaya uydurma bi haber attı ve dizi perşembe dedi.
Star daha bugün açıkladı gününü ve salı günü dedi.
Tubacıgım kesinlikle zirveyi 5-6 bölümde alır iki gruptada.
Mükemmel bir dizi olacak fragmanları zatne çok etkili.Star'da her dakika seyircinin gözüne sokuyo fragmanı.
Tubanın bi dünya fanı var.Gelde helva yapma :d
gerçektende güzel bir diziye benziyor tekrarlarına bakarız artık :)

mehmet nereye imza atıyon bende atayım :))
muhteşemyuzyil'in Yazısına :D
quote_icon.png
muhtesemyuzyil Nickli Üyeden Alıntı

izlemeyi çok isterdim ama malesef ki BİÜ var

20 dakika vadiden kaçtı diyenler kendisini avutsun 20 dakika berenden kaçmıştır :))

yeni günü hayırlı olsun ama öbgz ye çarpılacaktır tüm salı dizileri gibi budanır gider ben tekrarına bakarım salı izleyeceğim dizi sayısı üçe çıktı öbgz 9 ar reyting alır her iki grupta biü ve 20 dakika 5 er reytingle ikincilik üçüncülük için yarışır :)

yazık oldu 20 dakikaya cuma olsaydı yüksek oranlar alabilirdi şimdi zor işi :)

- - - Ekleme - - -

vadiyi altedecek tek kişi berendir

ocakta polat kızartması yapacağız az kaldı :))