20 Dakika Dizisinin Günü Değişti !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan vhp
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Çok doğru bir karar,dizi adına çok sevindim,salı gunu guzel oranlar alacğna inanıyorum,

vadi bu sezon kaç dizinin fişini çekti keşke perşembe olsaydı be ezdiklerim listesine bi dizi daha eklerdik ki tubayı tekrarlarımızla geçiyoduk zamanında :D

Salı günü tutunabileceğini düşünüyorum ama zirve garantisi vermiyorum bu diziye ben.Benim İçin Üzülmeyi yakın zamanda geçebilir ama Öyle Bir Geçer Zaman Ki zirveyi kolay kolay bırakmaz bence.

beyazsoy senin saçma teorilerine ve yorumlarına sadece gülüyorum haklısın tubanın hiçbir dizisi değil birincilik ilk 100'e bile zor giriyordu :)

Salı günü tutunabileceğini düşünüyorum ama zirve garantisi vermiyorum bu diziye ben.Benim İçin Üzülmeyi yakın zamanda geçebilir ama Öyle Bir Geçer Zaman Ki zirveyi kolay kolay bırakmaz bence.

öbgzk 50 reyting alıyo doğru :d yav güldürme adamı biü maç olduğunda geçiliyo maç olmayınca eziyo biü geçsinde görelim :D

- - - Ekleme - - -

salı gûnû izlersin artık 😉

harbi he salı boştu bakarım :D

Tuba Beren'den korktu. :d Perşembeden daha iyi olduğu kesin ama ben halâ cumadan yanayım. :D Perşembeye gelecek tek babayiğit Beren!

Yeri değil ama Vadicileri tebrik ederim...Polatınız evlenmiş...hayırlı uğurlu olsun..:))))

beyazsoy senin saçma teorilerine ve yorumlarına sadece gülüyorum haklısın tubanın hiçbir dizisi değil birincilik ilk 100'e bile zor giriyordu :)

soruma cevap vereceğine top çeviriyon bir ara sadecesanırım ıhlamurlar altında birinci olur gibi oldu okadar :))))

Perşembe kesin haber değildi ki...iyi olmuş salı günü ama Öbg zamanın kemikleşmiş seyircisi var onları çekmek zor olur...takip ettikleri bir dizi var sonuçta...hepside ev hanımı...:apologetic:

Yeri değil ama Vadicileri tebrik ederim...Polatınız evlenmiş...hayırlı uğurlu olsun..:))))

sağolasın necati şaşmaz ın mutluluğu bizim mutluluğumuzdur çok sevindim be adam gibi adam

- - - Ekleme - - -

soruma cevap vereceğine top çeviriyon bir ara sadecesanırım ıhlamurlar altında birinci olur gibi oldu okadar :))))

vadi tekrarı geçiyodu ıhlamurlar altındayı :D

öbgzk 50 reyting alıyo doğru :d yav güldürme adamı biü maç olduğunda geçiliyo maç olmayınca eziyo biü geçsinde görelim :D

- - - Ekleme - - -

Takas yanılıyorsun dünkü reytinglere bakmadın herhalde.Benim İçin Üzülme düşüş yaşıyor ki bu düşüş zamanla daha da artacak.Öyle Bir Geçer Zaman Ki dün oranlarını bayağı yükseltti özellikle ab grubunda. :)