starın 2 boş günü vardı.Salıyı daha uygun görmüş salı bu dizi rahat birinci olacak
vadi bu sezon kaç dizinin fişini çekti keşke perşembe olsaydı be ezdiklerim listesine bi dizi daha eklerdik ki tubayı tekrarlarımızla geçiyoduk zamanında
Salı günü tutunabileceğini düşünüyorum ama zirve garantisi vermiyorum bu diziye ben.Benim İçin Üzülmeyi yakın zamanda geçebilir ama Öyle Bir Geçer Zaman Ki zirveyi kolay kolay bırakmaz bence.
salı gûnû izlersin artık 😉
beyazsoy senin saçma teorilerine ve yorumlarına sadece gülüyorum haklısın tubanın hiçbir dizisi değil birincilik ilk 100'e bile zor giriyordu
Tuba Beren'den korktu. Perşembeden daha iyi olduğu kesin ama ben halâ cumadan yanayım.
Yeri değil ama Vadicileri tebrik ederim...Polatınız evlenmiş...hayırlı uğurlu olsun..)))
soruma cevap vereceğine top çeviriyon bir ara sadecesanırım ıhlamurlar altında birinci olur gibi oldu okadar )))
öbgzk 50 reyting alıyo doğru yav güldürme adamı biü maç olduğunda geçiliyo maç olmayınca eziyo biü geçsinde görelim
- - - Ekleme - - -
Takas yanılıyorsun dünkü reytinglere bakmadın herhalde.Benim İçin Üzülme düşüş yaşıyor ki bu düşüş zamanla daha da artacak.Öyle Bir Geçer Zaman Ki dün oranlarını bayağı yükseltti özellikle ab grubunda.
vadiden korkmuş olmasın aga