20 Dakika Dizisinin Günü Değişti !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan vhp
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
20 dakika vadiden kaçtı diyenler kendisini avutsun 20 dakika berenden kaçmıştır :))

yeni günü hayırlı olsun ama öbgz ye çarpılacaktır tüm salı dizileri gibi budanır gider ben tekrarına bakarım salı izleyeceğim dizi sayısı üçe çıktı öbgz 9 ar reyting alır her iki grupta biü ve 20 dakika 5 er reytingle ikincilik üçüncülük için yarışır :)

yazık oldu 20 dakikaya cuma olsaydı yüksek oranlar alabilirdi şimdi zor işi :)

- - - Ekleme - - -

vadiyi altedecek tek kişi berendir

ocakta polat kızartması yapacağız az kaldı :))

Öbgz'nin modası geçti artık,onun seyircisi 20 dakikaya geçebilir.

Farklı olduğu için izlenicek zaten,

İzlenmesi için 5 Neden !

Ay Yapım
Tuba Büyüküstün
Kerem Deren ve Pınar Bulut
Yabancı Görüntü Yönetmeni
Salı Günü

Ay yapim etki dehil son adli diziyide gorduk..
yabanci g yonetmen dige kimse acip izliycek degil..
sali ciddi rakipler var..
dedigim gibi turk halki fazla amerikan kokulu dizileri izlemez! Hayellerde dolasmayin!

beyazsoy seninle bu konuyu bayağa tartıştığımızı hatırlıyorum..Ihlamurlarında...Asi ninde aldığı reytinglerin dökümünüde vermiştim...ikiside çoğunlukla gün birincisiydi...çok az bölümünde gün birincisi olamadı...

hıım. ıhlamur altında ve asinin ikinci sezon birincilikler yok gibi . bu şiki dizinin ilk sezonda biraz gün birincilkleri var ıhlamurların ikinci sezonu sılaya çarptı asinin ikinci sezonu adanalıya çarptı ilk sezonlarda daha fazla birincilikleri var ama full sesonu domine edemediler

Zaten resmi açıklama yapılmamıştı. O yüzden inanmıyordum Perşembe olacağına.

Salı akşamı izleyeck bir şey var nihayet. İyi oranlar alır ama zirve zor. Özellikle A/B'de. ÖBGZK A/B'de neredeyse 10 alıyor.

Ay yapim etki dehil son adli diziyide gorduk..
yabanci g yonetmen dige kimse acip izliycek degil..
sali ciddi rakipler var..
dedigim gibi turk halki fazla amerikan kokulu dizileri izlemez! Hayellerde dolasmayin!

Ay yapımın her dizisi tutucak diye bir kanun yok zaten,
insanlar öbgz'den skıldi artk,farkli şeyler izlemek istiyorlar,20 dakikada bundan faydalanır,biü ise zaten sona yaklaştı,bugün yarın düşüşe geçer,mahsun için izleniyo zaten,

Farklı olduğu için izlenicek zaten,

İzlenmesi için 5 Neden !

Ay Yapım
Tuba Büyüküstün
Kerem Deren ve Pınar Bulut
Yabancı Görüntü Yönetmeni
Salı Günü

ilker aksum için 5 reyting yeterli gerisi önemsiz :))

öbgz yi geçemze kaldıki biüde çok iyi gidiyor ateşe atmışlar 20 dakikayı

gerçi perşembe beren fırtınasına dayanamazdı daha düşük alırdı, perşembeye atacaklarına salıyı kurtarmaya çalışmış star ama nafile çaba :)

- - - Ekleme - - -

Ay yapımın her dizisi tutucak diye bir kanun yok zaten,
insanlar öbgz'den skıldi artk,farkli şeyler izlemek istiyorlar,20 dakikada bundan faydalanır,biü ise zaten sona yaklaştı,bugün yarın düşüşe geçer,mahsun için izleniyo zaten,

öbgzden geçen sene sıkılmıştım bu sene bayağı renklendi konu yeni oyuncular bayağı iyi oynuyor senaryoda çok daha derli toplu ..

benim açımdan zor oldu salı 3 diziyi takip edeceğim öbgz yi canlı diğerlerini tekrardan izlerim artık :)

20 dakika vadiden kaçtı diyenler kendisini avutsun 20 dakika berenden kaçmıştır :))

yeni günü hayırlı olsun ama öbgz ye çarpılacaktır tüm salı dizileri gibi budanır gider ben tekrarına bakarım salı izleyeceğim dizi sayısı üçe çıktı öbgz 9 ar reyting alır her iki grupta biü ve 20 dakika 5 er reytingle ikincilik üçüncülük için yarışır :)

yazık oldu 20 dakikaya cuma olsaydı yüksek oranlar alabilirdi şimdi zor işi :)

- - - Ekleme - - -

vadiyi altedecek tek kişi berendir

ocakta polat kızartması yapacağız az kaldı :))

olmayan bişeyden kaçamaz rahatol vadinin gücünden korktu açık ve net :D

öbgzk ne zaman 1.oldu en son ne 1.liği :d 3.lüğe düşecek :d

ilker aksum için 5 reyting yeterli gerisi önemsiz :))

öbgz yi geçemze kaldıki biüde çok iyi gidiyor ateşe atmışlar 20 dakikayı

gerçi perşembe beren fırtınasına dayanamazdı daha düşük alırdı, perşembeye atacaklarına salıyı kurtarmaya çalışmış star ama nafile çaba :)

- - - Ekleme - - -

öbgzden geçen sene sıkılmıştım bu sene bayağı renklendi konu yeni oyuncular bayağı iyi oynuyor senaryoda çok daha derli toplu ..

benim açımdan zor oldu salı 3 diziyi takip edeceğim öbgz yi canlı diğerlerini tekrardan izlerim artık :)

Cuma iyi giderdi.. Sali'yi herkez cok bos saniyo heralde.. Totelde cok disli rakipler var. Zaten ab'de basli basina obgzk var :) bakip gorucegiz..

hıım. ıhlamur altında ve asinin ikinci sezon birincilikler yok gibi . bu şiki dizinin ilk sezonda biraz gün birincilkleri var ıhlamurların ikinci sezonu sılaya çarptı asinin ikinci sezonu adanalıya çarptı ilk sezonlarda daha fazla birincilikleri var ama full sesonu domine edemediler

Sıla zaten oynayan dizi idi...Sıladan birinciliği aldı...adanalı çok havalı başladı bir kaç bömlüm birinci oldu sonra onuda geçti..Tubanın dizilerinin başlarken ilk 4 bölüm düşük oluyor...sonra 2 sezonun sonlarına doğru düşüyor ..yoksa dizilerinin yüzde doksan gün birincisi oluyor...Gönülçelen biraz hafif kalmıştı....onuda kabul etme sebebi beliydi...Tomris hastayken hayır oynamam demesini beklemek hata olurdu....

Cuma iyi giderdi.. Sali'yi herkez cok bos saniyo heralde.. Totelde cok disli rakipler var. Zaten ab'de basli basina obgzk var :) bakip gorucegiz..

cum diloş hanım yükseldi o yüzden cumayı riske atmak istememişlerdir

cumartesi olsa belki salıdan çok daha iyi iş yapardı o günüde macuna ayırmış star ..

star ne çekiyorsa macundan çekiyor :))

Zaten resmi açıklama yapılmamıştı. O yüzden inanmıyordum Perşembe olacağına.

Salı akşamı izleyeck bir şey var nihayet. İyi oranlar alır ama zirve zor. Özellikle A/B'de. ÖBGZK A/B'de neredeyse 10 alıyor.

Ay yapımın AB'si güçlü dğl mi zaten,sikıntı yok :)