20 Dakika Dizisinin Günü Değişti !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan vhp
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

vhp

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
33
Puanı
159
Daha önce dizinin 20 Aralık Perşembe yayınlanacağı haberleri çıkmıştı, Dizinin günü değişti !

20 Dakika 25 Aralık Salı Günü Star'da !

Son düzenleme:
yapma be vadinin karşısına çıkmak yürek ister yürek

star demek fenerin değil gatasarayın eleneceğini düşünmüş
)))) bence salı en zorlu gün tns ye yansımasa da seksenler öbzg bui bide 20 dakika çok zor. dizi çok zorlanacak

star doğru karar vermiş salı günün lideri belli oldu

- - - Ekleme - - -

beyazsoy 20 dakikaya şimdide seksenler ve öbgzk mi rakip gördün komiksin gerçekten

valla çok üzüldüm ya vadi ne güzel 3 e 5e katlayacaktı
atv de vadi fragmanı gibi bişey yapmışlar inanılmaz ötesi bir müzik eşliğinde ama fragman değil açık ve net vadiyi feriştahı gelse geçemez

totalde biü zirvede olur bence

star doğru karar vermiş salı günün lideri belli oldu

- - - Ekleme - - -

beyazsoy 20 dakikaya şimdide seksenler ve öbgzk mi rakip gördün komiksin gerçekten

ben değil star rakip görmüş.
))))) perşembeye yaptıgım yorumu yapmadım farkındaysan zorlanacak dedim.
))) . tutma şansı perşembeye göre daha fazla. ama cuma varken yeni bir dizinin salıya konması çok anlamsız

Perşembeden daha iyi olmuş. Bence dizi Abde zirveye oynar.

garanti hiçbir şey yok yeni bi dizi gelecekte zirveyi direk alacak o işler şikeci agb de olurdu anca
zirveyi alsa bile en az 5-6 bölümü var karadayı bile 10.bölümüyle zirveyi zor aldı ama rakibi çok daha güçlüydü tabi 20 dakika vadinin karşısına çıkmaya korktu hele bu fragmandan sonra bunlar bizi 10 a katlar demiştir ay yapım

ÖBGZK 5 Reyting 20 Dakika 13 Reyting

Çok iyi oldu bu salı günüm boştu artık 20 Dakika'yı izlerim , perşembede İntikam'ı izlerim.