Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
star demek fenerin değil gatasarayın eleneceğini düşünmüş )))) bence salı en zorlu gün tns ye yansımasa da seksenler öbzg bui bide 20 dakika çok zor. dizi çok zorlanacak
valla çok üzüldüm ya vadi ne güzel 3 e 5e katlayacaktı atv de vadi fragmanı gibi bişey yapmışlar inanılmaz ötesi bir müzik eşliğinde ama fragman değil açık ve net vadiyi feriştahı gelse geçemez
ben değil star rakip görmüş. ))))) perşembeye yaptıgım yorumu yapmadım farkındaysan zorlanacak dedim.))) . tutma şansı perşembeye göre daha fazla. ama cuma varken yeni bir dizinin salıya konması çok anlamsız
garanti hiçbir şey yok yeni bi dizi gelecekte zirveyi direk alacak o işler şikeci agb de olurdu anca zirveyi alsa bile en az 5-6 bölümü var karadayı bile 10.bölümüyle zirveyi zor aldı ama rakibi çok daha güçlüydü tabi 20 dakika vadinin karşısına çıkmaya korktu hele bu fragmandan sonra bunlar bizi 10 a katlar demiştir ay yapım
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.