Star 20 Dakika - Dizi Yorumları

Hayırlısı olsun evet Vadi'nin reytingleri çok yüksek ama bu yüksek reyting oranlarıda karşısında ciddi bir rakip olmamasına bağlıydı :) beni tek düşündüren Fenerbahçe'nin maçları başladığında ne olacak sürekli saat değişikliği iyi olmaz

Bugün Tuba Büyüküstün,İlker Aksum ve Fırat Çeliğin 3.bölümden bazı sahneleri çekilmiş set ekibi bomba bir sahne oldu yorumlarını atmış
İlker Aksum'da twitter hesabından bu yorumu yapmış şimdiden merak ettim bu sahneyi :)

a737c54d85f27ee172349b4c8c67be60_normal.jpeg
Sıkı bir sahne çektik vay vay vay

Dizinin başlamasına az kaldı...merakla bekliyorum..inşallah bol reytingli bir dizi olurda yayından kalkar stresinden uzak zevkle izleriz...)) Tubaya izlemeyi özledim...onda ayrı bir şeyler var...ayrı bir ışık...izleyince ruhum huzur buluyor....:U

Dizimiz 25 aralık salı saat 20.00'de başlıyor heycanla bekliyorum :)
Bugünkü çekimlerden eklemiş İlker Aksum

A9_ee18CcAANZWI.jpg

Müjde Uzman'ında çekimleri dün başlamış diziye 3.bölümden itibaren dahil olacakmış

Setten İlker Aksum üniversite yılları için maske kullanıyormuş genç gözükmek için
Tuba çok şirin çıkmış :)
A9wPXvECMAAA9bX.jpg:large

ufaklık klasik dokunmatık telefonu almış. şimdiki çocuklara dokunmatık telefon ver pilli bıtmese telefonun acilmazlar bile :)))))))

Beşiktaş balmumcu'da duraklarda 20 Dakika'nın tanıtım afişleri asılmışdı sadece Tuba Büyüküstün vardı.Ve afişde BEN MELEK DEĞİLİM! yazıyordu

Forum İstatistikleri

Konular
176,547
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy