osıradan dediğin reytinleri muhteşem alamıyo muhteşemi bırak hiç bir yapım almıyo
vadiye göre sıradan gitmiş reyting diğer dizileri katıp kçaman izin yok yemezler
osıradan dediğin reytinleri muhteşem alamıyo muhteşemi bırak hiç bir yapım almıyo
vadi en heyecanlı bölümlerinden irinde sıradan reyting almış
Tam ekran göstermiyorlar sol altta küçük kutucukta var ama sesini çekemeye bilirsin
Sıradan mı? Yarın TNS'de en yüksek sonucunu alacak.
vadiye göre sıradan gitmiş reyting diğer dizileri katıp kçaman izin yok yemezler
bölümden önce rekor bekleyenler şimdi 10 reyting başarı diyoır vay besıradan filan değil 10 reyting alsa bile bu büyük bir başarıdır niteki bu yapım 1 2 yıllık bişi değil 10 yıllık bir efsane
bölümden önce rekor bekleyenler şimdi 10 reyting başarı diyoır vay be
erhan kesinlikle ölmemeli kesinlikle bunu yapmasın senaristler adam çoğunu tutturmuş helal olsun vallabu tüyoyu başka bir sitede görmüştüm ama inanmamıştım söylediklerinin hepsi çıktı gözlüklü adam polat değil malesef
1.Polat Alemdar ölmedi.(İhtiyarlar başkanı öyle bir plan yaptı ki Polat Alemdar da bu planın içinde.)Cahit ve Abdülhey bu planın içinde değil.Polat Alemdar 4 5 bölüm gözükmeyecek.Çünkü balayından dolayı.
2.Erkan leylaya çok önemli bilgiler verecek.(Leyla bu bilgiler ışığında basın açıklaması yapacak.)
3.Fragmandaki gözlüklü gizemli adam ne erkan ne de Polat Alemdar.Yeni biri...(Bu kişi ya ihtiyarlardan biri ya da İran veya Rusya özel timinin komutanı)
4.Maalesef daha önceden dediğim gibi Zülfikar Ağa ölecek.
5.Erhan da birkaç bölüm içinde ölecek.
6.KGT ekibi bu bölüm aktif rol oynayacak.
7.KGT Ekibinden biri silahla yaralanacak.
8.İhtiyarlar Başkanının bu büyük operasyonunda(konsey içindeki haini yakalamak için oynadığı oyun)bu oyunun çözülmesinde KGT ekibinden faydalanacak.
15 dakkanın 7 dakkası reklamdı boşa heycanlandım yineen fazla alması gereken dakikalarda 12 almışsa vadi bitmiştir buyrun cenaze namazına
hele dur yarın tns sonuçlarını görmek lazımvadi en heyecanlı bölümlerinden irinde sıradan reyting almış
bölümden önce rekor bekleyenler şimdi 10 reyting başarı diyoır vay be
Hayatın Şifreleri yarın ilk 20'de olur.
Rekor diyenleri biliyosun TAkas fln hep yukardan uçarlar. Ben objektifim aga. Sen beni ciddiye al.