20 Aralık 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

Tam ekran göstermiyorlar sol altta küçük kutucukta var ama sesini çekemeye bilirsin :D

ömerin saçmalıklarını daha öncede izlemiştim önemli bir olay varmış gibi az sonra az sonra der der sündüre sündüre saat birleri bulunca dağ fare doğurur :))

tamamen safsatayı heyecanlı sahneler içinde seyirciye yutturan biridir

işini iyi yapıyor sallama şampiyonudur ömer :))

bu tüyoyu başka bir sitede görmüştüm ama inanmamıştım söylediklerinin hepsi çıktı gözlüklü adam polat değil malesef :D
1.Polat Alemdar ölmedi.(İhtiyarlar başkanı öyle bir plan yaptı ki Polat Alemdar da bu planın içinde.)Cahit ve Abdülhey bu planın içinde değil.Polat Alemdar 4 5 bölüm gözükmeyecek.Çünkü balayından dolayı.
smiley_girlgiggle.gif

2.Erkan leylaya çok önemli bilgiler verecek.(Leyla bu bilgiler ışığında basın açıklaması yapacak.)
3.Fragmandaki gözlüklü gizemli adam ne erkan ne de Polat Alemdar.Yeni biri...(Bu kişi ya ihtiyarlardan biri ya da İran veya Rusya özel timinin komutanı)
4.Maalesef daha önceden dediğim gibi Zülfikar Ağa ölecek.
smiley_cry.gif

5.Erhan da birkaç bölüm içinde ölecek.
smiley_cry.gif

6.KGT ekibi bu bölüm aktif rol oynayacak.
7.KGT Ekibinden biri silahla yaralanacak.
8.İhtiyarlar Başkanının bu büyük operasyonunda(konsey içindeki haini yakalamak için oynadığı oyun)bu oyunun çözülmesinde KGT ekibinden faydalanacak.
erhan kesinlikle ölmemeli kesinlikle bunu yapmasın senaristler adam çoğunu tutturmuş helal olsun valla
en fazla alması gereken dakikalarda 12 almışsa vadi bitmiştir buyrun cenaze namazına :)
15 dakkanın 7 dakkası reklamdı boşa heycanlandım yine :D
vadi en heyecanlı bölümlerinden irinde sıradan reyting almış :D
hele dur yarın tns sonuçlarını görmek lazım :D

vadi geçen bölüme göre yükselcek gibi çünkü 12-12 aldığı anlıklar reklamlıydı reklamsız 16-16 dır onlar ne olaylar oldu arkadaş ya hain kim son ana kadar anlayan var mı sencerin hain olduğunu 1 Allah ın kulu düşünemezdi yok böyle senaristler helal olsun be 10.yılında bu gizem inanılmaz inanılmazz

Önemli Olaylar:
Polat Alemdar öldü. En azından bize öyle gösterildi.
Eşref Bey vuruldu.
Sencer Bey suikaste uğradı.
Leyla Elif ve Nazife Anne Polat'ın öldüğünü öğrendi.
Ömer Baba ameliyata zorla sokuldu.
Savcı FARUK'un evine geldi gergin anlar yaşandı.
FARUK kaçırıldı.
Erkan ve Maskeli adam birlikte AkSaçlı'nın emriyle FARUK'u sorguladı.
FARUK'a çalıştığını sandığımız SEMİH'in SENCER BEY'e çalıştığı ortaya çıktı.
Abdülhey ve Cahit METE BEY yoluyla ihtiyarlara ulaşmaya çalışıyor.
İHTİYARLAR İçindeki HAİN SENCER BEY çıktı.
SENCER BEY Memati Suikastini tamamen FARUK'un üstüne bırakmış oldu.
AK Saçlı FARUK'u harcayacak.

Bunların hepsi bir bölümde oldu. Hala Vadi'ye kötü diyenler olacaktır ama.

Bunların hepsi önemli olaylar. Sıradanları eleyerek yazdım. Mükemmelliğe bakın ya.

masonlar değil galiba aga yanlış anans :d belli olmaz valla bölümü bi daha izlemem lazım analiz ve çözümleme için :D