20 Aralık 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

Derhal yeniden izliyorum bölümü ayrıntılara dikkat edeceğim.

bu tüyoyu başka bir sitede görmüştüm ama inanmamıştım söylediklerinin hepsi çıktı gözlüklü adam polat değil malesef :D
1.Polat Alemdar ölmedi.(İhtiyarlar başkanı öyle bir plan yaptı ki Polat Alemdar da bu planın içinde.)Cahit ve Abdülhey bu planın içinde değil.Polat Alemdar 4 5 bölüm gözükmeyecek.Çünkü balayından dolayı.
smiley_girlgiggle.gif

2.Erkan leylaya çok önemli bilgiler verecek.(Leyla bu bilgiler ışığında basın açıklaması yapacak.)
3.Fragmandaki gözlüklü gizemli adam ne erkan ne de Polat Alemdar.Yeni biri...(Bu kişi ya ihtiyarlardan biri ya da İran veya Rusya özel timinin komutanı)
4.Maalesef daha önceden dediğim gibi Zülfikar Ağa ölecek.
smiley_cry.gif

5.Erhan da birkaç bölüm içinde ölecek.
smiley_cry.gif

6.KGT ekibi bu bölüm aktif rol oynayacak.
7.KGT Ekibinden biri silahla yaralanacak.
8.İhtiyarlar Başkanının bu büyük operasyonunda(konsey içindeki haini yakalamak için oynadığı oyun)bu oyunun çözülmesinde KGT ekibinden faydalanacak.

bu tüyoyu başka bir sitede görmüştüm ama inanmamıştım söylediklerinin hepsi çıktı gözlüklü adam polat değil malesef :D
1.Polat Alemdar ölmedi.(İhtiyarlar başkanı öyle bir plan yaptı ki Polat Alemdar da bu planın içinde.)Cahit ve Abdülhey bu planın içinde değil.Polat Alemdar 4 5 bölüm gözükmeyecek.Çünkü balayından dolayı.
smiley_girlgiggle.gif

2.Erkan leylaya çok önemli bilgiler verecek.(Leyla bu bilgiler ışığında basın açıklaması yapacak.)
3.Fragmandaki gözlüklü gizemli adam ne erkan ne de Polat Alemdar.Yeni biri...(Bu kişi ya ihtiyarlardan biri ya da İran veya Rusya özel timinin komutanı)
4.Maalesef daha önceden dediğim gibi Zülfikar Ağa ölecek.
smiley_cry.gif

5.Erhan da birkaç bölüm içinde ölecek.
smiley_cry.gif

6.KGT ekibi bu bölüm aktif rol oynayacak.
7.KGT Ekibinden biri silahla yaralanacak.
8.İhtiyarlar Başkanının bu büyük operasyonunda(konsey içindeki haini yakalamak için oynadığı oyun)bu oyunun çözülmesinde KGT ekibinden faydalanacak.

Yuh çoğunu tutturmuş.

vadi polata olmamasına rağmen müthiş oranlar aldı.....bu başarıyı görünce thy uçağında messi ile kobe brayntı gören çocuk gibi hissettim kendimi ha...:jump2:

atv nin reklam politikası bizim anlıkları etkilesede başrol eksikliğine rağmen bu oranlar müthiş....:rugby:

Önemli Olaylar:
Polat Alemdar öldü. En azından bize öyle gösterildi.
Eşref Bey vuruldu.
Sencer Bey suikaste uğradı.
Leyla Elif ve Nazife Anne Polat'ın öldüğünü öğrendi.
Ömer Baba ameliyata zorla sokuldu.
Savcı FARUK'un evine geldi gergin anlar yaşandı.
FARUK kaçırıldı.
Erkan ve Maskeli adam birlikte AkSaçlı'nın emriyle FARUK'u sorguladı.
FARUK'a çalıştığını sandığımız SEMİH'in SENCER BEY'e çalıştığı ortaya çıktı.
İHTİYARLAR İçindeki HAİN SENCER BEY çıktı.
SENCER BEY Memati Suikastini tamamen FARUK'un üstüne bırakmış oldu.
AK Saçlı FARUK'u harcayacak.

Bunların hepsi bir bölümde oldu. Hala Vadi'ye kötü diyenler olacaktır ama.

Bunların hepsi önemli olaylar. Sıradanları eleyerek yazdım. Mükemmelliğe bakın ya.