Yayınlandığı dönemde türk kanalları ile pek alakam yoktu 🙄 izlemek istememin sebebide Ramiz Dayı,sebebide kendisi bizim burada yaşamış olmasi ve bizim eski isveç sinemalarimızda oynamış olmasiBüyük ayıp... @Tolstoyevski
senin için normal yazıyoruz zaten İyi en azından efsaneleri zamanında izlemişinAy yeter, okumakta zorlanıyorum
Forumdash, Aşk-ı Memnu baştan sona izlediğim bir diziydi. Kuzey ve Güney'de öyle
Ezel'in bir kısminı izlemiştim ama ilerde izleyebilirim. Kısmet
şimdiiçindemedimhaftayaiçindedim...AhhhbugörselebayılıyorumorjınalindedebundadaBugayetiyiiştedeğiştirmeklefalanuğraştırmasanmıacababizi?
Ama Hekimoğlu için aşağıdaki çok hoşuma gitti, nasıl...
Ekli dosyayı görüntüle 75666
Yayınlandığı dönemde türk kanalları ile pek alakam yoktu 🙄 izlemek istememin sebebide Ramiz Dayı,sebebide kendisi bizim burada yaşamış olmasi ve bizim eski isveç sinemalarimızda oynamış olmasi
senin için normal yazıyoruz zaten İyi en azından efsaneleri zamanında izlemişin
şimdiiçindemedimhaftayaiçindedim...Ahhhbugörselebayılıyorumorjınalindedebundada
yenilikşarttır.bununespirisinikaldıramayandanebileyimBendehaftayaiçindedimzatendeğiştirmesizoroluyor. Orijinalhaliefsanezatenforumdakullanıpcezayemiştimhatta...
Evet tıpkı Çukurova'nın düşüşü gibi.Mucize Doktor'un düşüşe geçmesi beni çok üzdü.
Zemheri hala Perşembe'ye geçme şansı varken değerlendirse...
Üşenmedim ve senin için kanıtlarla geldim. Sus diye.Evet tıpkı Çukurova'nın düşüşü gibi.
Çukurova'nın az düşmesine rağmen hala Total'de Mucize Doktor'la arasında devasa bir fark olması çok eğlenceli ama.Üşenmedim ve senin için kanıtlarla geldim. Sus diye.
MD - TOTAL - 0.83, AB - 1.44, ABC - 1.74
BZÇ - TOTAL - 0.01, AB - 0.88, ABC - 0.15
Göründüğü gibi AB dışında BZÇ reytinglerini korumuş. MD ise 2 grupta 1.5 civarı, diğerinde 1 reyting kaybetmiş. Çök üzücü.
Bahane üretme aşkım. BZÇ 60-cı bölüme dayanmış çok ağır işlenen bir drama ve geçen sezona göre hala reytinglerini koruyor. Bakalım MD balonu gelecek sezon 10 bile alabilecekmi.Çukurova'nın az düşmesine rağmen hala Total'de Mucize Doktor'la arasında devasa bir fark olması çok eğlenceli ama.
Bu bir bahane değil alan dizi 5. sezonda bile zirveyi alıyor. Geçen sezon sürekli 1. oldu ama devri geçti artık. Alışsanız iyi olur.Bahane üretme aşkım. BZÇ 60-cı bölüme dayanmış çok ağır işlenen bir drama ve geçen sezona göre hala reytinglerini koruyor. Bakalım MD balonu gelecek sezon 10 bile alabilecekmi.
Ayrıca MD çok yeni ve konuları daha hızlı ilerleyen bir dizi. Devasa fark dediğin sadece 2,3 reyting şu an. Ve MD bu hızla düşmeye devam ederse zaten birkaç bölüme BZÇ zirveyi alır.
O sen dediğin durum son dönemde Arka Sokaklar ve Diriliş Ertuğrul dışında hiç olmadı. Absürt bahene üretme. Drama dizisi için 2. sezonda bile 13 almak büyük başarı kabullen gülüm.Bu bir bahane değil alan dizi 5. sezonda bile zirveyi alıyor. Geçen sezon sürekli 1. oldu ama devri geçti artık. Alışsanız iyi olur.
Anca böyle zirveye yaklaşır yaklaşır yine uzaklaşırsınız izlemek çok keyifli olacak.O sen dediğin durum son dönemde Arka Sokaklar ve Diriliş Ertuğrul dışında hiç olmadı. Absürt bahene üretme. Drama dizisi için 2. sezonda bile 13 almak büyük başarı kabullen gülüm.
Ayrıca MD 2. SAK vakası. 2. sezonda çökecek zaten şimdiden her hafta düşerek tehlike çanları çalıyor.
Üşenmedim ve senin için kanıtlarla geldim. Sus diye.
MD - TOTAL - 0.83, AB - 1.44, ABC - 1.74
BZÇ - TOTAL - 0.01, AB - 0.88, ABC - 0.15
Göründüğü gibi AB dışında BZÇ reytinglerini korumuş. MD ise 2 grupta 1.5 civarı, diğerinde 1 reyting kaybetmiş. Çök üzücü.
Çukurova'nın az düşmesine rağmen hala Total'de Mucize Doktor'la arasında devasa bir fark olması çok eğlenceli ama.
@alperuz @Sherlock siz çekirdek çitleyin ben burada seyirci olamayacağım.Bahane üretme aşkım. BZÇ 60-cı bölüme dayanmış çok ağır işlenen bir drama ve geçen sezona göre hala reytinglerini koruyor. Bakalım MD balonu gelecek sezon 10 bile alabilecekmi.
Ayrıca MD çok yeni ve konuları daha hızlı ilerleyen bir dizi. Devasa fark dediğin sadece 2,3 reyting şu an. Ve MD bu hızla düşmeye devam ederse zaten birkaç bölüme BZÇ zirveyi alır.
Ağır tempoda olmasın da zirveyi alsın o zaman ben ne yapayım.@alperuz @Sherlock siz çekirdek çitleyin ben burada seyirci olamayacağım.
@Ahmed 'in tarafına geçip @Aserat 'ın saçlarini yolacağim Yeni ve taze bir diziyi ağır tempoda olan ve buna rağmen bu sene reytingini inatla yükseltten Bir Zamanlar Çukurova'ya laf atıyor😡 @Forumdash
Ekli dosyayı görüntüle 75668