Bir Zamanlar Çukurova, totalde farkı 2 reytinge kadar indirmiş. Geliyoruz.
bilmem olabilir @alperuz farkettiğimde bildiririm yönetime ama şimdi gidip şu aşağıda belirttiğim detayı haledeceğimpompynin fakesi olmasın bu @alperuz
Ben detaycının önde gideniyim
bu küçük bir mevzu, ben ne büyük mevzular farkediyorum Dün gecede öylesine twitterda dolanırken küçük ama önemli bir detay farkettim Gün içinde çıtlatırım sana
Bende bilmek istiyorumbilmem olabilir @alperuz farkettiğimde bildiririm yönetime ama şimdi gidip şu aşağıda belirttiğim detayı haledeceğim
Tamam açarım bir mesaj kutusu çekirdekler eşliğinde dedikodu yaparızBende bilmek istiyorum
Hahaha alınma be hemen takılıyoruzAyıp ayıp benden nasıl şüphe edersiniz kırıldım @Dosi
Şimdi cevap yazsam cumanın reytinglerine bile sıçrar @Ahmed izlediğinden mi yoksa foxa inatliğindan mı bilemem ama verilerle çok güzel savunmuş Beni yormamiş tşkler@alperuz @Sherlock siz çekirdek çitleyin ben burada seyirci olamayacağım.
@Ahmed 'in tarafına geçip @Aserat 'ın saçlarini yolacağim Yeni ve taze bir diziyi ağır tempoda olan ve buna rağmen bu sene reytingini inatla yükseltten Bir Zamanlar Çukurova'ya laf atıyor😡 @Forumdash
Ekli dosyayı görüntüle 75668
Ben izliyorum diziyi. Geçen sezon haftasonu tekrarlarına bakıyordum. Bu sezon direkt gününde izliyorum.BZÇ yine harika reyting almiş
Şimdi cevap yazsam cumanın reytinglerine bile sıçrar @Ahmed izlediğinden mi yoksa foxa inatliğindan mı bilemem ama verilerle çok güzel savunmuş Beni yormamiş tşkler
Şimdi kimse MD başarılı filan demesin. Bir çok yorumlarda MD'nin sıktığını söyleyen yorumlar. Kaldı ki MF yapım bu sene ço iyi taktik yapıyor. BZÇ başlamadan eylülde diziyi başlattı. Ocak ayı reklam arasında da bir hafta önce başaldi yine. Dizilerin asıl reytingi 3 aylık uzun aradan sonra belli olur.
Bazı taktiklerle (oyuncu ekleme çıkarma) reyting yukseltebilirdiler. Yoksa şuan AB ve ABC'de 15lere sabitlenmişlerdi. SAK yada Hercai 2.sezondan sonra çöküşe geçtiler. Yoksa ilk sezonlarında 2 hadi olsun 3 reyting inişe geçmişlerdi (aldıkları en yuksek reytinge göre) @Aserat @Sherlock
Bi ara foxa laf atiğin mesajı görmüştüm o yuzden sandım Bilmıyrdum izlediğini. Arada BZÇ yorum sayfasına uğra kimi seviyorsun kimden nefret eidyorsun hiç bi fikrim yokBen izliyorum diziyi. Geçen sezon haftasonu tekrarlarına bakıyordum. Bu sezon direkt gününde izliyorum.
Dizi ortalama 17-18 alıyor ve başarılı demeyelim hmm okey. Bu hesapla Çukurova daha başarısız o zaman.BZÇ yine harika reyting almiş
Şimdi cevap yazsam cumanın reytinglerine bile sıçrar @Ahmed izlediğinden mi yoksa foxa inatliğindan mı bilemem ama verilerle çok güzel savunmuş Beni yormamiş tşkler
Şimdi kimse MD başarılı filan demesin. Bir çok yorumlarda MD'nin sıktığını söyleyen yorumlar. Kaldı ki MF yapım bu sene ço iyi taktik yapıyor. BZÇ başlamadan eylülde diziyi başlattı. Ocak ayı reklam arasında da bir hafta önce başaldi yine. Dizilerin asıl reytingi 3 aylık uzun aradan sonra belli olur.
Bazı taktiklerle (oyuncu ekleme çıkarma) reyting yukseltebilirdiler. Yoksa şuan AB ve ABC'de 15lere sabitlenmişlerdi. SAK yada Hercai 2.sezondan sonra çöküşe geçtiler. Yoksa ilk sezonlarında 2 hadi olsun 3 reyting inişe geçmişlerdi (aldıkları en yuksek reytinge göre) @Aserat @Sherlock
BZÇ yine harika reyting almiş
BZÇ yine harika reyting almiş
Dizi ortalama 17-18 alıyor ve başarılı demeyelim hmm okey. Bu hesapla Çukurova daha başarısız o zaman.
@alperuz çarşı pazar karışmış yine3 kere 20 reyting almış, ortalama 17-18 reyting alan bir diziye reyting açısından başarısız demek. Neresinden bakarsan bak çok saçma mantık. Senaryosu, hikayesi, sıkıcılığı, işlenişi gibi konulardan ötürü her dizi eleştirilebilir. Ona bir şey demiyorum ama reyting açısından bahsettiğim durum ortadayken, reyting açısından bu diziye başarısız demen gerçekten çok saçma. Özellikle SAK, bildiğim kadarıyla 10. bölümünde falan elindeki konuyu tüketti. Sonrası tamamen sakız gibi uzatma. Hercai hakkında hiçbir fikrim yok, yorum yapamayacağım o yüzden. Ama hem tür, hem işleniş açısından çok farklı diziler.
Perşembe çok sıkıcı MD 1, BZÇ 2. oluyor bitiyor. Bunlar da boşuna burada birbirini yiyor. Perşembe kaosu da perşembe gibi sıkıcı@alperuz çarşı pazar karışmış yine
Gündüz ben de başroldeydim ama yorgunum, uzaktan bakacağım
Ekli dosyayı görüntüle 75696
Üç grupta da yüksek reyting alan diziyi Total'i yüksek AB'de yerlerde olan basit dizilerle kıyaslamaya kalkarlarsa sessiz kalamam.@alperuz çarşı pazar karışmış yine
Gündüz ben de başroldeydim ama yorgunum, uzaktan bakacağım
Ekli dosyayı görüntüle 75696
Ay sen de kaos meraklısısın var yaÜç grupta da yüksek reyting alan diziyi Total'i yüksek AB'de yerlerde olan basit dizilerle kıyaslamaya kalkarlarsa sessiz kalamam.