beni affet prime time dışı gülüm onun aldığı reyting primetime ın dolu ya da boş olmasını belirlemiyorBeni Affet'in A/B'de 2. olduğu Çarşamba'ya göre daha dolu bir gün en azından..
beni affet prime time dışı gülüm onun aldığı reyting primetime ın dolu ya da boş olmasını belirlemiyorBeni Affet'in A/B'de 2. olduğu Çarşamba'ya göre daha dolu bir gün en azından..
Hay seni Gül ağalar kovalasın emi.beni affet prime time dışı gülüm onun aldığı reyting primetime ın dolu ya da boş olmasını belirlemiyor![]()
yaşı kaç onun eğitim mi almış mıUçankuş'da yazmak kolay değildir öyle. Ayrıca oğlu, o da televizyoncu.![]()
Saçmalama Allah'ını seversen bağlantı kurduğun şeye bak.
ben de abudik gubidk sitelerden haber mi paylaşsam misal vadi amerika desteğiyle devam ediyimişSaçmalama Allah'ını seversen bağlantı kurduğun şeye bak.
Adam yazmış paylaşmıyak mı?![]()
Uçankuş bu, boru değil. Sen yokken o vardı.ben de abudik gubidk sitelerden haber mi paylaşsam misal vadi amerika desteğiyle devam ediyimişhaberini açsam nolur acaba
![]()
heh tartışmanın fitilini ateşle gitUçankuş bu, boru değil. Sen yokken o vardı.
Neyse beni ilgilendirmiyor zaten siz sayfalarca tartışırken tek kelime yazmadım bu konu hakkında çünkü saçma, adam yazmış onu paylaştım sadece.![]()
Hep iyi niyetimden, amacım o değildi ama şimdi biri benim yüzümden banlanırsa pişman olurum.heh tartışmanın fitilini ateşle git
ayrıca uçankuşun devri eskidendi 2014 e geldik biz bırakın şu geçmişte kalmayı![]()
sülüman gibi vicdan azaı çekicen biri banlanırsaHep iyi niyetimden, amacım o değildi ama şimdi biri benim yüzümden banlanırsa pişman olurum.En iyisi kimse görmeden siliyorum.
![]()
Sildim bile sen de sil ama. Link duruyor hala mesajında. Canlı bomba gibi.sülüman gibi vicdan azaı çekicen biri banlanırsa![]()
alemtonunki duruyiSildim bile sen de sil ama. Link duruyor hala mesajında. Canlı bomba gibi.Biri tıklamasın.
![]()
Sen 10 yaşındaki Kurt'un haberini alıyorsun ama.alemtonunki duruyi
bundan sonra haber açarken kaynağa bir bak senin yaşındaki 18-19 yaşındaki biri yazmıştır belki yazıyı![]()
5 | KURTLAR VADISI PUSU (OZET) | ATV | 20:00:13 | 20:42:45 | 5,31 | 12,85 | 41,36 |
6 | INTIKAM | KANAL D | 20:00:20 | 22:31:22 | 5,20 | 11,75 | 44,24 |
nereden biliyon yaşınıSen 10 yaşındaki Kurt'un haberini alıyorsun ama.![]()
o ka büyüktü bugün izlemeyenler bile konuşuyor işteKurtlar Vadisi maç olmasına rağmen yine açık ara zirvede yer almış helal olsun.
İntikam 5 alarak sessiz sedasız ekranlara veda etmiş büyük final gerçekten.
Fazla söze gerek yok.
5 KURTLAR VADISI PUSU (OZET) ATV 20:00:13 20:42:45 5,31 12,85 41,36 6 INTIKAM KANAL D 20:00:20 22:31:22 5,20 11,75 44,24 ![]()
vadi de maçla çarpıştı mı 10 u göremiyor![]()