20 Şubat 2014 Perşembe Reyting Sonuçları

İntikam çok iyi reytinglerle veda etmiş..

Kardeş Payı iyi gitmiş. Tekrarı da iyi gitmiş haftaya kendi saatinde yükselir.

Vadi haftalıklarda uzun süre sonra Totalide kaybetti.Bu hafta haftalıklar bende.:A

İntikam finaliyle iyi gitmiş.İzliyorum birazdan finali.
Kardeş Payı hafif düşmüş.Ama kanalı idare ediyor.
Arkadaşım Hoşgeldin iyi sayılır.Düşüşü gözle görünüyor.

Kardeş Payına düşmüş diyorsunda ve daha da düşer diyorsun...
1.Erken başladı...
2.KVP karşısında yayınlandı.Zaten 1 saat sürüyor ve full KVP ile karşılaştı 1 anlık bile boşluktan yararlanmadı.Arkadaşım Hoşgeldin ise 1 saat boşlukta yayınlandı...
Kardeş Payı haftaya yine 22.45 te yayınlanır sa 30 dk sı KVP ile karşılaşacak diğer anlıklarda boş...Yani artabilir...
Bir de ab de vadi ile karşılaşmasına rağmen +7 almış ve intikam final olmasına rağmen Arkadaşım hoşgeldin bundan yararlanamamış hatta 9.5 den 7 ye düşmüş:bağır:

Bu aldığı oranlarla geçen senenin ne alakası var geçen sene geçmişte kaldı...
Sbt de 13 ü zor görüyor sen 17 diyorsun KVP bu sezon 17 aldımı hiç 16 aldımı?hayır 15 aldımı belki bir kere:D
Tns KVP gibi Muhteşem Yüzyılı da şişirse muhteşem yüzyıl bu hafta totalde 16 alırdı:D
Neyse zaten herkes biliyor sbt de 13 ü göremeyen ama şişirme ile tns de 14 alan kvp yu
Birde şu var maç ile dün 2 anlık karşılaştı ve 10 u bile göremedi...Sonra ne hikmetse 21.30 da reklama girdi..Ben biliyorum ki kvp her zaman 21.45 te reklama giriyor 1 anlık daha etkilenmemek için hemen reklama girdi...KVP rakipsiz diyorsunuz ama maç 2 anlık ta da 10 u geçmesini engellemiş vadinin..

Sbt ye güvenmeyip sbt nin reytinglerine bakip tns nin vadiyi sisirdigini nasil söylüyorsun anlamis degilim ...

de get her hafta maç mı var her hafta intikam final mi yapıyor :Fbeni affet zaten hep böyle prime time ile alakası yok :F

nasıl mantık bu yav my 13.85 almış vadi 18 almalıymışmuş :) neyse takmıyoruz artık :)

intikam finaliyle iyi gitmiş demek ki düzgün yazınca dizi izleniyormuş 2 haftadır iyi gidiyor dizi
neyse emeği geçenlerin eline sağlık

kardeş payı yavaş yavaş düşecektir :)

arkadaşım hoşgeldin kardeş payının gelmesiyle düşmüş 2-3 haftaya toparlar:)

maç bile ab olmuş şu perşembelerin ab boşluğu yok mu :F ah ve kp 22-23 yerine 20 de başlasa belki o boşluk gider :F
Neden Kardeş Payı düşecekmişte ah yükselecekmiş.
Kardeş Payı erken başladı bu hafta KVP ile yarıştı totalde ondan düşüş yaşadı.Ab si ise sadece 0.5 lik bir düşüş söz konusu...
Arkadaşım hoşgeldini çok etkiledi kardeş payı 9.5 ten 7 ye düştü görmüyormusunuz.Hemde intikam final sonrası yayınlanmasına rağmen düşmüş.:bağır:

Sbt ye güvenmeyip sbt nin reytinglerine bakip tns nin vadiyi sisirdigini nasil söylüyorsun anlamis degilim ...
Sizin dilinizden konuşuyorum 17 alacakmış falan kvp 16 nın yakınına bile yaklaşamadı 15 bile alamıyorken 17 nasıl alsın...
Muhteşem Yüzyıla şişirme deniyor da kvp niye şişirme olmuyor.
Muhteşem Yüzyıl 12 13 14 lerde dolaştı ve bu oranı aldı bu mu şişirme yoksa 12 yi bu hafta zor gören kvp mi şişirme
Ben sadece kvp ile my arasındaki farkı söylüyorum...

Kardeş Payı erken başladı bu hafta KVP ile yarıştı totalde ondan düşüş yaşadı.Ab si ise sadece 0.5 lik bir düşüş söz konusu...
Arkadaşım hoşgeldini çok etkiledi kardeş payı 9.5 ten 7 ye düştü görmüyormusunuz.Hemde intikam final sonrası yayınlanmasına rağmen düşmüş.:bağır:

Sizin dilinizden konuşuyorum 17 alacakmış falan kvp 16 nın yakınına bile yaklaşamadı 15 bile alamıyorken 17 nasıl alsın...
Muhteşem Yüzyıl 12 13 14 lerde dolaştı ve bu oranı aldı bu mu şişirme yoksa 12 yi bu hafta zor gören kvp mi şişirme
kardeş payı filmin rüzagarıyla şu an uçuyor sonradan düşer bence :A

My ye kim sisirme demis :F

Ahahahaahahah kurtlar vadisi MY altında mı kalmış ahahaha :A A: AB'yede yazık olmuş 9 :( :(

Forum İstatistikleri

Konular
173,178
Üyeler
8,485
Son Üye
Bitter Zingil