yoo bence cok guzel oynadiO değilde Ipek Tuzcuoğlu Arkadaşım Hoşgeldin'i de kuruttu.![]()
yoo bence cok guzel oynadiO değilde Ipek Tuzcuoğlu Arkadaşım Hoşgeldin'i de kuruttu.![]()
Evet, espri olarak algılayınca komik.![]()
Ben sevmiyorum ilgimi çekmiyor amala yazdıklarım çıkmamış ya buna bi çözüm bulunsun etiketlemeden sonra yazılanlar siliniyor sinir oluyorum
şunu yazmıştım vadiyi herkes izler ama herkes anlamayamaz vadi çerez dizi değil arka sokaklar vs. gibi dizilere benzemez 1 bölüm izlemesen bile çok şey kaçar bunu demiştim
vadinin sonu dehşetti be ilk defa mutlu huzurlu bi şekilde tv başından kalktık heyt be polat abdülhey cahit lan bu anı 6 aydır bekliyoruz süper ya![]()
Kıyamam, neden üzülmüş?Ama o üzgün bugün üzerine gitmeyelim
![]()
Kıyamam, neden üzülmüş?![]()
Yani ben napıyım? İntikam o'nun gibi 1 saat reklamsız bile gitmiyor. O zaman biz hayata küselim.Bugün maç vardı dizisinin karşısında ondan
![]()
Sever misin Sibel Can?Yani ben napıyım? İntikam o'nun gibi 1 saat reklamsız bile gitmiyor. O zaman biz hayata küselim.
Vay! Beyaz show'a Sibel Can geliyomuş. Bu bölüm illa izlenir.![]()
o değil de vadi koaly anlaşılacak dizi değil dendi 😱 6 yıl izlememiş olsam inanıcamBugün maç vardı dizisinin karşısında ondan
Boynu bükükler güzel olacak gibi he![]()
Onu bende anlamadım sanırım bana yazmadıo değil de vadi koaly anlaşılacak dizi değil dendi 😱 6 yıl izlememiş olsam inanıcam![]()
Severim, sesi çok güzel ve sempatik bi kişi.Sever misin Sibel Can?![]()
Berivan izlemiş miydinSeverim, sesi çok güzel ve sempatik bi kişi.![]()
ne kadan boş bir gün23:15 - 23:30 #sbt #reyting'leri
1) KANALD: 6.86
2) ATV: 5.42
3) STAR: 5.05
4) SHOW: 1.84
5) FOX: 1.74
dalga geçiyon heraldeo değil de vadi koaly anlaşılacak dizi değil dendi 😱 6 yıl izlememiş olsam inanıcam![]()