20 Şubat 2014 Perşembe Reyting Sonuçları

23:00 - 23:15 #sbt #reyting'leri
1) ATV: 11.39
2) KANALD: 5.82
3) STAR: 4.22
4) SHOW: 2.01
5) SMNYL TV: 1.63

Vadi nin bu bölümü cok güzeldi! ok yoktu... Rahat 15 Reyting alabilecek bir bölümdü lakin ilk 45 dakikasinin macla cakismasi hesaplari karistirdi! Yarin bence Total 12 AB de 9 olur... Hatta AB de zirveyi kaybedebilir cünkü simdi Arkadasim Hosgeldin 1 saat yanliz kalacak... Vadi ile cakistigi zamanda 6 Reytingi gecemiyor...

Vadi nin bu bölümü cok güzeldi! ok yoktu... Rahat 15 Reyting alabilecek bir bölümdü lakin ilk 45 dakikasinin macla cakismasi hesaplari karistirdi! Yarin bence Total 12 AB de 9 olur... Hatta AB de zirveyi kaybedebilir cünkü simdi Arkadasim Hosgeldin 1 saat yanliz kalacak... Vadi ile cakistigi zamanda 6 Reytingi gecemiyor...
vadi de maçla çarpıştı mı 10 u göremiyor (b)

Beni niye etiketledin takas :D
la yazdıklarım çıkmamış ya buna bi çözüm bulunsun etiketlemeden sonra yazılanlar siliniyor sinir oluyorum
şunu yazmıştım vadiyi herkes izler ama herkes anlamayamaz vadi çerez dizi değil arka sokaklar vs. gibi dizilere benzemez 1 bölüm izlemesen bile çok şey kaçar bunu demiştim

vadinin sonu dehşetti be ilk defa mutlu huzurlu bi şekilde tv başından kalktık heyt be polat abdülhey cahit lan bu anı 6 aydır bekliyoruz süper ya :D