20 Şubat 2014 Perşembe Reyting Sonuçları

Yok, en az 10 ansiklopedi, 80 türk edb kitabı, 3 deyimler sözlüğü, 31 ileri siyasal meseleler üzerine makale ve silah üzerine tez yazanlar anlıyor kvp'yi emre :kiki: :kiki:
o kitapları okuyup vadiyi anlayamazsın vadinin derin konularını bu işin içindeki kişiler dışında sıradan halkın anlaması imkansızdır bakın derin konular diyorum bende anlayamam bilmediğim bişeyi nasıl anlayacam :D örnek arge teknolojileri diye bişeyden bahsettiler 6-7 bölüm önce bi halt anlamadım çünkü arge nedir bilmiyodum :D

o kitapları okuyup vadiyi anlayamazsın vadinin derin konularını bu işin içindeki kişiler dışında sıradan halkın anlaması imkansızdır bakın derin konular diyorum bende anlayamam bilmediğim bişeyi nasıl anlayacam :D örnek arge teknolojileri diye bişeyden bahsettiler 6-7 bölüm önce bi halt anlamadım çünkü arge nedir bilmiyodum :D
yok artık :F bilgi-bilimin ilerlemesi için yaratıcı çalışmalara-fikirlere önem vermek-para yatırmak :) ilber ortaylı duymasın bunu bilmediğini :F

Yok artık. Araştırma geliştirme :kiki: bunu nasıl bilmezsin? :d sen bence kendi adına konuş, ben 1-2 bölüme tüm olayı çözerim. :d

yok artık :F bilgi-bilimin ilerlemesi için yaratıcı çalışmalara-fikirlere önem vermek-para yatırmak :) ilber ortaylı duymasın bunu bilmediğini :F
valla bilmiyodum bikaç kişiye sordum onlarda bilmiyorum dediler yav bi fikrim var ama net oalrak ne olduğunu bilmiyodum tek bu değil
derin siyaset konularını da kolay kolay anlayamıyorum halkın %70 i de anlayamaz buna eminim
ben ne çok bilgiliyim nede çok cahit orta yani halkı temsil ediyorum gibi bişey :D

arkadaşım hoşgeldin mi bu anlıklar bende bitti sanıyom çok düşük gitmiş