Senden son bi isteğim varOh be sonunda kurtuluyoruz demek senden @DarkLeqenD çok sevindim çok mutluyum şu an
LYS'ye kadar yaklaşık bi 10 ay vardır. İyi çalış düzgün bir yere gir öyle geri dön forumaHatta istiyorsan banlasınlar seni 10 aylığına ben sana güvenemiyorum çünkü dayanamaz girersin sen yine
Ne bileyim 300 soru ve sen biraz garip geliyor, gülmeyeyim de ne yapayım?300 az değil mi la ?ne gülüyon la
Biliyorum adminim benim gibi kaliteli bir üyeyi kaybetmek istemiyorsunuz
Bırak gitsinler, gidiyor dediğin üyeler @DarkLeqenD @MayısKralı falan.Foruma kurşun döktürelim bence. Eldeki üyeler de yavaş yavaş gitmeye başlıyor.
Aman bi de ben gittikten sonra gelir konumun içine eder niye etiketlediysen sen degüle güle git @DarkLeqenD vlla @destere çok sevinicek bu duruma onun gelip göbek atmasını bekle öyle git bence
Nasıl olsa onlar kaybeder.
hahaha gelsin gelsin batırsın konunu ayollAman bi de ben gittikten sonra gelir konumun içine eder niye etiketlediysen sen de
MayısKralı nın arkasından konuşmuş oldunuz günah günah
Şöyle bi ODTÜ den tıp ı tutturayım da gör senNe bileyim 300 soru ve sen biraz garip geliyor, gülmeyeyim de ne yapayım?
Senden son bi isteğim vargeri geldiğim de lütfen burada olma
Kız sen ne nankör çıktın 😱 elde avuç da bir tane konu açmışız gelsin batırsın diyorsunhahaha gelsin gelsin batırsın konunu ayoll
Abi sen hepsine tek yetersin bana gerek yok kiEn azından hafta sonları Beşiktaş maçlarında gir foruma, 1-2 saatden bir şey olmaz. Böylece ortamı renklilere bırakmamış olursun.) Yine de derslerinden dolayı bir şey diyemiyorum tabii. Geçmişte ders çalışmamanın yüzünden şimdi sürünüyoruz. Bugünkü aklım olsa derlerden başımı kaldırmazdım. Hakkında hayırlısı ne diyeyim.
Ben 200 soru anca diyorum bu bana deneme diyorOlmaaaz ! Ben buradayım hiçbir yere gittiğim yok seni bekliyor olacağım buralardaYalnız seneye sınava girecen hiçbir fikrinin olmadığını gördüm önceki mesajındaDeneme falan illa ki çözmüşsündür. Kaç yapıyorsun söyle de yardımcı olalım sana biz de bu yollardan geçtik olm öyle bodoslama girilmez sınava
Tuttur bakem, Ankaradayız biz bende kalırsın işte.Şöyle bi ODTÜ den tıp ı tutturayım da gör sen
Kız sen ne nankör çıktın 😱 elde avuç da bir tane konu açmışız gelsin batırsın diyorsun
Abi sen hepsine tek yetersin bana gerek yok ki
haha benmi nankörüm ayoll admini görmüyormusun zaten kurtulmak istediğim üyeler gidiyor ohhh yandan diyor
Çocuk 200 soru çözmemişim diyor, neyden bahsediyon.Olmaaaz ! Ben buradayım hiçbir yere gittiğim yok seni bekliyor olacağım buralardaYalnız seneye sınava girecen hiçbir fikrinin olmadığını gördüm önceki mesajındaDeneme falan illa ki çözmüşsündür. Kaç yapıyorsun söyle de yardımcı olalım sana biz de bu yollardan geçtik olm öyle bodoslama girilmez sınava
Sen de kalmak mı ?Tuttur bakem, Ankaradayız biz bende kalırsın işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?