2. Tur - En Favori Güzel 2019- 1. Grup

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dosi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hangi 4 Güzel Üst Tura Çıksın?

• Kullanılan toplam oy
    28
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Napabilirim :A Burda 30 kişi var hicbiriniz göremediyseniz benim suçum değil :A
Olmaz kullanmam :T:
Git bana 2 hafta önceki isim bildirin dediğim konuda önerini göster ozaman her ankette o ismi koyarım :A
Sen ilkkez bugün anket konularımda yorum yazdın.
Kullan oy!!!!!!! Terziyi salarım üstüne :A
Ben mesajını yanlış anlayıp bambaşka bir cevap vermişim. Önermişsinde biz yorumu görmemişiz dediğini sandım :A Sende hiç bozuntuya vermemişsin :F

Ben Tv pek izlemiyorum, oyüzden görmemem normal Cansın Helvacı'yı ama bana 90-100 isimle gelen @MasacRE o isimle gelmediyse asıl suçlu o :A, yani protestoyu uygulamamalısın bana :A

valla benim suçum yok, yarışmayı dügün organize edememişsin :A
Bu yarışma benimle daha şen şakrak bir hayat buldu be :A
Daha oy kullanacak kişiler var. O üstteki ikili eşit oyla devam etmese işim kolay olacak :A

• Güldürdün
Reactions: serhatt
Ben mesajını yanlış anlayıp bambaşka bir cevap vermişim. Önermişsinde biz yorumu görmemişiz dediğini sandım :A Sende hiç bozuntuya vermemişsin :F

Ben Tv pek izlemiyorum, oyüzden görmemem normal Cansın Helvacı'yı ama bana 90-100 isimle gelen @MasacRE o isimle gelmediyse asıl suçlu o :A, yani protestoyu uygulamamalısın bana :A
Kimmiş o diye baktım şimdi, kendisi A Haber'de spikermiş :A En nefret ettiğim haber kanalındaki kadını bilmemi de beklemeyin benden :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Kopuk sakin ol yiğidim, yine sinirli yönün ele geçirdi seni. :A Utku beyin benim düşüncemin aksini düşünme ihtimali yoktu zaten, adam kaliteli, adam sanattan anlıyor... @MasacRE
Bana gelip duruyorlar komutanım, kendime zor hakim oluyorum :A Yalnız olayın @MasacRE bey ile alakası yok, olay adaşınızla alakali :A bu durumda adaşınız sanattan kaliteden anlamıyormu? 😱
Bak konuyu yanlış anlaman sinirlerimi dahada geriyor :A

Bana gelip duruyorlar komutanım, kendime zor hakim oluyorum :A Yalnız olayın @MasacRE bey ile alakası yok, olay adaşınızla alakali :A bu durumda adaşınız sanattan kaliteden anlamıyormu? 😱
Bak konuyu yanlış anlaman sinirlerimi dahada geriyor :A

Kopuk sakin ol, at şu silahı...

Konuda adaşımın herhangi bir mesajını görmediğim için @MasacRE beyden söz ediyoruz sandım. :A Adaşımı bu yanlış tercihi yaptığı için kınamakla birlikte, askere gidecekti yanlışlıkla eli falan çarpmıştır demek istiyorum. Adaşım bilerek ve isteyerek sanata ihanet etmez... @MEnes

• Güldürdün
Reactions: MasacRE and Dosi
Kopuk sakin ol, at şu silahı...

Konuda adaşımın herhangi bir mesajını görmediğim için @MasacRE beyden söz ediyoruz sandım. :A Adaşımı bu yanlış tercihi yaptığı için kınamakla birlikte, askere gidecekti yanlışlıkla eli falan çarpmıştır demek istiyorum. Adaşım bilerek ve isteyerek sanata ihanet etmez... @MEnes
Kanı donan arakadaşımız dedim, başka bir mesajda ismini yazıp buzlattırdım, hâla anlamadıysan bu Kopuk sinirlenmeyipte ne yapsın? :T:
Tamam tamam silahı bıraktım. Bir iki duvara yumruk atıp attım sinirimi. Sakinim şimdi :A
Yanlışlıkladır herhalde, Demet Evgar'ada bir önceki tur yanlışlıkla oy verememişti. Böyle toparlayalım bu durumu :A

• Güldürdün
Reactions: Sherlock
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...