Ankler sonradanda ayarlanabiliyormuş. keşfettim, yanlışlıkla birini açıncaBen konuları açıp sonra anketi yapayım. O zaman alıyor baya çünkü
Biraz yoğunum oyüzden diger 4 grup sonra gelecek
@MEnes gece 1e kadar girebilecekse ağırdan alayım biraz o dördünü![]()
Sen hangi herşeyi biliyorsunAh Dosi hanım ah, her şeyi bir miktar geç öğreniyorsunuz ama tam öğreniyorsunuz.Adaşım geç gitsin biraz, acelesi ne...
@MEnes
Makul.unutmaki hepsi açılsa bu da az güzel kalınca 4lü gruplara oy kullanma şansını yok eder.
ama senin için 4 yerine 8 grup açarım. Diğer 8i haftaya açınca sen en azından 2. grubu yarım oylamış olursun ve 3. tura geçtiğimizde sadece 1 haftan kalmış olur, bu da 3. grubun sonuna yetişebileceğin anlamına geliyorSen gelince gaza basarız
![]()
O isme oy vermek için sabırsızlanıyorum...Sen hangi herşeyi biliyorsun
Şimdi bir grup gelecek, ordaki 1 isme @MEnes oy verememişti yanlışlıklaiçinde kalmamış olur. Normalde yarın yada çarşamba gekecekti sıradaki gruplar
![]()
Açtım şimdiO isme oy vermek için sabırsızlanıyorum...
NapabilirimHop hop! ben hepinizi etiketlerken isim önerin dediğimde nerdeydin? ben 50 isim yazdım sonrasında önerilerle 230 oldu. Senin suçun olmaması
oylarını bekliyorum![]()
Git bana 2 hafta önceki isim bildirin dediğim konuda önerini göster ozaman her ankette o ismi koyarımNapabilirimBurda 30 kişi var hicbiriniz göremediyseniz benim suçum değil
![]()
Olmaz kullanmam![]()
Hala cok bence@Forumdash Azaldı güzeller. Oy alsak?![]()
8 grup açtım, geri kalan 8 grup haftayaHala cok benceHem 6 grupmuş. Şimdi burada kullansam diğer kategorideki güzele yazık
4.turda katılırım demiştim ama 3.turda olsun bari
4 aday olcak dimi?
Ben 6 grup üzerinden karar değiştirecektim nerdeyse8 grup açtım, geri kalan 8 grup haftayayani toplam 16 grup.
3. turdada 8 isim olacak her grupta yine ama toplamda sadece 8 grup olacak.
Aslında onuda 16 grup yapıp her gruba 4 isimmi atsam diye düşundümde daha karar vermedim. @MasacRE nin bana bulduğu sistemle gidiyorumOnunla 3. turda ne yapacağımıza karar veririz zamanı gelince
![]()
Benimde uyku kapıya dayanmışBen 6 grup üzerinden karar değiştirecektim nerdeyseNeyse 4.turda en ugrak yerim olur
Bugun erken cıkmak zorundayım yoksa üzerinde tartişirdik![]()
Benim sistemimden şaşma sen, ben ölçtüm biçtim en ideali böyle8 grup açtım, geri kalan 8 grup haftayayani toplam 16 grup.
3. turdada 8 isim olacak her grupta yine ama toplamda sadece 8 grup olacak.
Aslında onuda 16 grup yapıp her gruba 4 isimmi atsam diye düşundümde daha karar vermedim. @MasacRE nin bana bulduğu sistemle gidiyorumOnunla 3. turda ne yapacağımıza karar veririz zamanı gelince
![]()
tamamdır, öyle yaparimBenim sistemimden şaşma sen, ben ölçtüm biçtim en ideali böyle![]()