2. Tur - En Favori Güzel 2019- 1. Grup

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dosi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hangi 4 Güzel Üst Tura Çıksın?

• Kullanılan toplam oy
    28
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ankler sonradanda ayarlanabiliyormuş. keşfettim, yanlışlıkla birini açınca :F Ben konuları açıp sonra anketi yapayım. O zaman alıyor baya çünkü:A Biraz yoğunum oyüzden diger 4 grup sonra gelecek :A
@MEnes gece 1e kadar girebilecekse ağırdan alayım biraz o dördünü :A

• Güldürdün
Reactions: MEnes and Sherlock
Ankler sonradanda ayarlanabiliyormuş. keşfettim, yanlışlıkla birini açınca :F Ben konuları açıp sonra anketi yapayım. O zaman alıyor baya çünkü:A Biraz yoğunum oyüzden diger 4 grup sonra gelecek :A
@MEnes gece 1e kadar girebilecekse ağırdan alayım biraz o dördünü :A

Ah Dosi hanım ah, her şeyi bir miktar geç öğreniyorsunuz ama tam öğreniyorsunuz. :A Adaşım geç gitsin biraz, acelesi ne... :A @MEnes

• Güldürdün
Reactions: MEnes and Dosi
Ah Dosi hanım ah, her şeyi bir miktar geç öğreniyorsunuz ama tam öğreniyorsunuz. :A Adaşım geç gitsin biraz, acelesi ne... :A @MEnes
Sen hangi herşeyi biliyorsun :A
Şimdi bir grup gelecek, ordaki 1 isme @MEnes oy verememişti yanlışlıkla :A içinde kalmamış olur. Normalde yarın yada çarşamba gekecekti sıradaki gruplar :A

• Harika
  • Güldürdün
Reactions: Sherlock and MEnes
unutmaki hepsi açılsa bu da az güzel kalınca 4lü gruplara oy kullanma şansını yok eder. :A
ama senin için 4 yerine 8 grup açarım. Diğer 8i haftaya açınca sen en azından 2. grubu yarım oylamış olursun ve 3. tura geçtiğimizde sadece 1 haftan kalmış olur, bu da 3. grubun sonuna yetişebileceğin anlamına geliyor :Z Sen gelince gaza basarız :F
Makul. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Napabilirim :A Burda 30 kişi var hicbiriniz göremediyseniz benim suçum değil :A
Olmaz kullanmam :T:
Git bana 2 hafta önceki isim bildirin dediğim konuda önerini göster ozaman her ankette o ismi koyarım :A
Sen ilkkez bugün anket konularımda yorum yazdın.
Kullan oy!!!!!!! Terziyi salarım üstüne :A

• Güldürdün
Reactions: Polat Şaşmaz
Hala cok bence :X Hem 6 grupmuş. Şimdi burada kullansam diğer kategorideki güzele yazık:A 4.turda katılırım demiştim ama 3.turda olsun bari:A 4 aday olcak dimi?
8 grup açtım, geri kalan 8 grup haftaya :F yani toplam 16 grup.

3. turdada 8 isim olacak her grupta yine ama toplamda sadece 8 grup olacak.
Aslında onuda 16 grup yapıp her gruba 4 isimmi atsam diye düşundümde daha karar vermedim. @MasacRE nin bana bulduğu sistemle gidiyorum :A Onunla 3. turda ne yapacağımıza karar veririz zamanı gelince :A

Aslında onuda 16 grup yapıp her gruba 4 isimmi atsam diye düşundümde daha karar vermedim. @MasacRE nin bana bulduğu sistemle gidiyorum :A Onunla 3. turda ne yapacağımıza karar veririz zamanı gelince :A
Ben 6 grup üzerinden karar değiştirecektim nerdeyse:A Neyse 4.turda en ugrak yerim olur:A

Bugun erken cıkmak zorundayım yoksa üzerinde tartişirdik:A

• Güldürdün
Aybüke Pusat
Afra Saraçoğlu
Hazal Kaya
Bergüzar Korel

Benim sistemimden şaşma sen, ben ölçtüm biçtim en ideali böyle :A

• Güldürdün
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...