Ankler sonradanda ayarlanabiliyormuş. keşfettim, yanlışlıkla birini açınca Ben konuları açıp sonra anketi yapayım. O zaman alıyor baya çünkü Biraz yoğunum oyüzden diger 4 grup sonra gelecek
@MEnes gece 1e kadar girebilecekse ağırdan alayım biraz o dördünü
Sen hangi herşeyi biliyorsunAh Dosi hanım ah, her şeyi bir miktar geç öğreniyorsunuz ama tam öğreniyorsunuz. Adaşım geç gitsin biraz, acelesi ne... @MEnes
Makul.unutmaki hepsi açılsa bu da az güzel kalınca 4lü gruplara oy kullanma şansını yok eder.
ama senin için 4 yerine 8 grup açarım. Diğer 8i haftaya açınca sen en azından 2. grubu yarım oylamış olursun ve 3. tura geçtiğimizde sadece 1 haftan kalmış olur, bu da 3. grubun sonuna yetişebileceğin anlamına geliyor Sen gelince gaza basarız
O isme oy vermek için sabırsızlanıyorum...Sen hangi herşeyi biliyorsun
Şimdi bir grup gelecek, ordaki 1 isme @MEnes oy verememişti yanlışlıkla içinde kalmamış olur. Normalde yarın yada çarşamba gekecekti sıradaki gruplar
Açtım şimdiO isme oy vermek için sabırsızlanıyorum...
Napabilirim Burda 30 kişi var hicbiriniz göremediyseniz benim suçum değilHop hop! ben hepinizi etiketlerken isim önerin dediğimde nerdeydin? ben 50 isim yazdım sonrasında önerilerle 230 oldu. Senin suçun olmaması
oylarını bekliyorum
Git bana 2 hafta önceki isim bildirin dediğim konuda önerini göster ozaman her ankette o ismi koyarımNapabilirim Burda 30 kişi var hicbiriniz göremediyseniz benim suçum değil
Olmaz kullanmam
Hala cok bence Hem 6 grupmuş. Şimdi burada kullansam diğer kategorideki güzele yazık 4.turda katılırım demiştim ama 3.turda olsun bari 4 aday olcak dimi?@Forumdash Azaldı güzeller. Oy alsak?
8 grup açtım, geri kalan 8 grup haftaya yani toplam 16 grup.Hala cok bence Hem 6 grupmuş. Şimdi burada kullansam diğer kategorideki güzele yazık 4.turda katılırım demiştim ama 3.turda olsun bari 4 aday olcak dimi?
Ben 6 grup üzerinden karar değiştirecektim nerdeyse Neyse 4.turda en ugrak yerim olur8 grup açtım, geri kalan 8 grup haftaya yani toplam 16 grup.
3. turdada 8 isim olacak her grupta yine ama toplamda sadece 8 grup olacak.
Aslında onuda 16 grup yapıp her gruba 4 isimmi atsam diye düşundümde daha karar vermedim. @MasacRE nin bana bulduğu sistemle gidiyorum Onunla 3. turda ne yapacağımıza karar veririz zamanı gelince
Benimde uyku kapıya dayanmış Yarına tartışırız iyi gecelerBen 6 grup üzerinden karar değiştirecektim nerdeyse Neyse 4.turda en ugrak yerim olur
Bugun erken cıkmak zorundayım yoksa üzerinde tartişirdik
Benim sistemimden şaşma sen, ben ölçtüm biçtim en ideali böyle8 grup açtım, geri kalan 8 grup haftaya yani toplam 16 grup.
3. turdada 8 isim olacak her grupta yine ama toplamda sadece 8 grup olacak.
Aslında onuda 16 grup yapıp her gruba 4 isimmi atsam diye düşundümde daha karar vermedim. @MasacRE nin bana bulduğu sistemle gidiyorum Onunla 3. turda ne yapacağımıza karar veririz zamanı gelince
tamamdır, öyle yaparim Enes 3. tura belki yetişir. oylamayı uzun tutarımBenim sistemimden şaşma sen, ben ölçtüm biçtim en ideali böyle