2 Ocak 2014 Perşembe Reyting Sonuçları

yarın okul var ve olanca dersler ve quizler varr bu saaten sonra birde inadına yaşamamak izlenirmi... yarın netten bakacaz artık...

Show gece gece iyi gidiyor... çin işi anlıklarda iyi gidiyor....

başlasa ne bu saatten sonra nasıl yaşayacak ..kanald çok ayıp etti.....bari koy 23 e de o saatcikde bitiversin 12 de neyin nessi yaw...
Uçurum dizisindeki felicia yine ülkesine dönmek zorunda kalacak ençok da ona üzülüyorum.

Show TV'deki 'İtalyan İşi' filmi reytiglerde artış yaşamış ve 5.08'i kapmış, çok iyi..

Ali Kıbrıslı’ya karşı kurduğu planında Damla’yı kullanıyor! #inadinayasamak

İnadına Yaşamak anlıkta yer alamamış..

00:00 - 00:15 #sbt #reyting'leri 1) STAR: 5.17 2) ATV: 3.05 3) FOX: 2.39

Aramızda Kalsın'ı izledim, çok güzel bölümdü.
İyi gitmiş anlıklarda da.

00:15 - 00:30 #sbt #reyting'leri 1) STAR: 2.45 2) ATV: 1.99 3) SMNYL TV: 1.94

00:30 - 00:45 #sbt #reyting'leri 1) ATV: 2.55 2) STAR: 1.95 3) FOX: 1.55

00:45 - 01:00 #sbt #reyting'leri 1) ATV: 2.43 2) STAR: 1.84 3) FOX: 1.75

Program siralamalari ilk mesaja eklendi.

filistin totalde birinci olmuş

Kurtlar Vadisi Filistin bilmem kacinci kez yayinlanmasina ragmen TOTAL'de birinci olmus helal olsun valla
AB'de neredeyse Intikam ile ayni gitmis.
Aramizda Kalsin AB'de 10 reytinge dayanmis dizi resmen ucmus tebrikler

ZKFO cok iyi gitmis.
Intikam yine ayni derecede. AB'de 5'i gececemis..
Ötesiz Insanlar TOTAL'de 5 reyting alarak kanal icin süper gitmis. Sefkat Tepe ve Kücük Gelin'den sonra ücüncü basarili dizisi kanalin..

kv filistin defalarca yayınlanmasına rağmen 7 reytingi geçip zirveyi alarak mükemmel bi iş çıkarmış helal olsun demekten başka bişey kalmıyo artık

diğer dizilerde vadinin yeni bölüm vermeyiinden uçuşlara geçmişler aramızda kalsın ötesiz insanlar falan

haftaya düşer hepsi

Filistin'e helal olsun kaçıncı kez tekrarı yayınlandı totalde 1'inci olmuş tebrikler Aramızda Kalsın Ab'de 10'a dayanmış nerdeyse çok iyi

dün tahmin ediyodum aslında 1.olacağını filistin in
çünkü zkfo sbt yüksek çıkıyo