- Reaksiyon puanı
- 31,942
- Puanı
- 859
ne bıkması aga filistini 1000 kre verseler 1000 kere izlerim sen neden bahsediyonBıkmadın mı aga? @takas bile izlemiyor galiba Filistin'i.
Nasıl beğenmiş miydin ?
Zannedersem filistin reklamdaydıZengin Kız Fakir Oğlan 8 reyting alarak mükemmel gitmiş.
Saygı duyarım ama nereden izlemeye başladığın da önemli bence. Aliye'nin olduğu bölümleri gördüysen bence beğenmemen için bir sebep yok. @xemrexxx bilir.Pek begenmedim aslinda. ama oyuncular iyiydi.
evet abi reklamdı.Zannedersem filistin reklamdaydı
Saygı duyarım ama nereden izlemeye başladığın da önemli bence. Aliye'nin olduğu bölümleri gördüysen bence beğenmemen için bir sebep yok. @xemrexxx bilir.
Kadının dibidir o ben de bayılıyorum ona annem de çok beğeniyor onu.Arada denk geldikce izlerdim. Özellikle Özgül Kavruk icin
Hele bu son yarım saat full aksiyon insan yerinden kalkamıyorarkadaş vadi ne büyük bi dizidir ya 25165416 kez yayınlanan filistin filmi anlıklarda 7 yi geçmiş ama müthiş bi film insan ne kadar izlerse izlesin gene izliyo
yalnız bugün vadi olsaydı 16 yı geçecektik kesin
Daha dün izlemiycem diyen sen değil miydin?ne bıkması aga filistini 1000 kre verseler 1000 kere izlerim sen neden bahsediyon
aynen abi aksiyonun babası kurtlar vadisidir filistinde full aksiyon zatenHele bu son yarım saat full aksiyon insan yerinden kalkamıyor
kesin konuşmamışımdır tv karşısına geçince polatı gördüm mü gerisi teferruattır benim için açık ve net perşembe akşamı atv ye ayarlanmış ayarlarımDaha dün izlemiycem diyen sen değil miydin?