2 Ocak 2014 Perşembe Reyting Sonuçları

Bu Samanyolu bildiğin alttan alttan reyting arttırıyor yeminle. Yahu bir kanalın her dizisi mi tutar?

Geçen sene 2 alan Küçük Kıyamet 4`e fırladı. Bu sene Hiyanet Sarmalı, Özetsiz İnsanlar hepsi 5`i geçiyor. Yuh!

Aramızda Kalsın Vadi'nin yokluğundan faydalanarak uçmuş, ab'de 10'a dayanmış vay be. :D Haftaya düşüş yaşaması kaçınılmaz ama. :)

Kurtlar Vadisi Filistin filmi defalarca yayınlanmasına rağmen en çok izlenen yapım olmuş. Bize de tebrik etmek düşer. :)

İntikam ab'de daha yüksek almalıydı ama bu saatten sonra alacağı reyting de 4-5 olur zaten.

Zengin Kız Fakir Oğlan'ın sbt şişirmesi olduğu bir kez daha görüldü. :) Ama ab'de 6'ya dayanarak iyi gitmiş yine de. :)

Ötesiz İnsanlar 5 almış maşallah demek lazım. :) Stv hafta içine de ambargo koymaya geliyor. :F

Arka Sokaklar ve Kanal D haber yine çok iyi gitmişler. :)

Intikam her iki grup tada az da olsa artış var
Kurtlar Vadisi Filistin defalarca yayinlanmasina rağmen total de süper gitmiş
Aramızda Kalsın da iyi gitmiş
Kanal D haber coşmuş

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dün akşam tv izlemedim .ama ZKFO`nu sabah net`ten izledim pek komik bölüm değilmiş çünkü dizinin en komik karkateri dünkü bölümde üzgündü ama 6 almış tebrikler.
Aramızda kalsın 10 alarak çok çok iyi gitmiş
İntikam Vadi yokken bile yükselemiyor
Stv`deki dizi 5 almış 😱

inadına yaşamak inadına yyaına devaM ediyor gibi :F
intikam ortalama gitmiş
aramızd akalsın ab de coşmuş resmen :) daha da artar umarım
rıza baba ve beni affet 6 reytinge yakın alarak o saatte çok iyi gitmişler 😱

Aramizda kalsin harika oranlar almis. AB'de 10 reytinge dayanmis. Intikam AB'de iyi gitmis ama en az 6'yi hakeden bir yapim... ZKFO cok iyi gidiyor. kanal d'nin gunduz kusagi harika, cok iyi oranlar almaya devam ediyor...

Farkeder izleyenler ne kadar güzel bir dizi olduğunu biliyorlar zaten.Hep kanalın hatası saatini ordan oraya aldı sürekli.