Ben tahmin etmiyodum valla şaşırdımdün tahmin ediyodum aslında 1.olacağını filistin in çünkü zkfo sbt yüksek çıkıyo
Ben tahmin etmiyodum valla şaşırdımdün tahmin ediyodum aslında 1.olacağını filistin in çünkü zkfo sbt yüksek çıkıyo
şaşırılcak bişey yok be aga başında yada sonunda kurtlar vadisi ibaresi olması zirve için yetiyoBen tahmin etmiyodum valla şaşırdım
şaşırılcak bişey yok be aga başında yada sonunda kurtlar vadisi ibaresi olması zirve için yetiyo
Aramızda Kalsın 10 reyting almış neredeyse, tebrikler.
Aramızda Kalsın maşallah 10 reytinge yaklaşmış..
Aramızda Kalsın gelecek hafta düşecektir belki ama 8 reytinge kadar yükselir bence.
Yani bu hafta Vadi yokluğunda rahat şekilde yükseldi. Haftaya bu oranları alamaz düşer ama 8 reyting civarı alır.bu nasıl bir yorumdur böyle?????
bulmaca gibi)
intikam herzamanki gibi zirvede tebrikler..
intikama KOCAMAN tebriklerbu nasıl bir yorumdur böyle?????
bulmaca gibi)
intikam herzamanki gibi zirvede tebrikler..
Yani bu hafta Vadi yokluğunda rahat şekilde yükseldi. Haftaya bu oranları alamaz düşer ama 8 reyting civarı alır.
47 | KAYNANA GELIN SEDA'YA GELIN | KANAL D | 02.01.2014 | 12:11:39 | 14:25:40 | 1,24 | 10,03 | 12,31 |
40 | KAYNANA GELIN SEDA'YA GELIN | KANAL D | 02.01.2014 | 12:11:39 | 14:25:40 | 1,85 | 10,11 | 18,26 |