Kadının dibidir o ben de bayılıyorum ona annem de çok beğeniyor onu.
kolaj değil 468464 kez yayınlanan filistinin 468465.tekrarı ve kanal d nin kat ve kat önündeAramızda Kalsın iyi gitmiş. Vadi'nin kolajı başarılı..
İntikam reklam 22:09. Ben böyle berbat reklam düzeni görmedim!
Peki peki.aynen abi aksiyonun babası kurtlar vadisidir filistinde full aksiyon zaten
kesin konuşmamışımdır tv karşısına geçince polatı gördüm mü gerisi teferruattır benim için açık ve net perşembe akşamı atv ye ayarlanmış ayarlarım
Bu anlık kanal d ve atv reklamda 8'i görebilir.hem tns'de daha yüksek alıyor,yarın iki grubtada zirvede olabilir.Aramızda Kalsın tahmin ettiğim gibi 7 reytingi de geçerek çok başarılı bir performans göstermiş. Yarın AB grubunda zirve garanti bence.
Vay be zaman nekadar hizli geciyo irak sinemada izledigim ilk filmkolaj değil 468464 kez yayınlanan filistinin 468465.tekrarı ve kanal d nin kat ve kat önünde
Totalde garanti evet bence de.Bu anlık kanal d ve atv reklamda 8'i görebilir.hem tns'de daha yüksek alıyor,yarın iki grubtada zirvede olabilir.
Benimde başka programa bakmaya gönlüm razı olmadı hem mematiyi çok özlemişim.Işte vadi farkı..Çok kere izledi isem de başka bişey izlemeye gönlüm el vermedi. Yine vadimi severek izledim
Tebrikler aga ne diyeyim yani.kolaj değil 468464 kez yayınlanan filistinin 468465.tekrarı ve kanal d nin kat ve kat önünde