2 Ocak 2012 Pazartesi Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bu Pazartesi Gecesi Ne İzlediniz ?

• Arka Sokaklar - Yılbaşı Özel Tekrarı (Kanal D)

Oy: 1 6.7%
  • Yer Gök Aşk (Fox)

Oy: 0 0.0%
  • Yok Böyle Dans (Show)

Oy: 4 26.7%
  • Çocuklar Duymasın - Yılbaşı Özel Tekrarı (ATV)

• Bir Ömür Yetmez - Final (Star)

• Bir Kadın Tanıdım (TNT)

• Mor Menekşeler (TRT 1)

Oy: 0 0.0%
  • Leyla ile Mecnun (TRT 1)

Oy: 2 13.3%
  • Diğer (Lütfen belirtin)

• TV İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    15
  • Anket kapatılmış .
Öncelikle reytinglerde bir hata var. Yer Gök Ask'da özel bölümü ile yayinlanmisti, yoksa % 100 birinci olurdu.

Arka Sokaklar'in tekrar bölümünün zirvede olmasi sasirtici degil, cünkü fazla rakibi yoktu. Dizi tekrarlari yada Yok Böyle Dans secenek olarak vardi. Yok Böyle Dans'in modasi gecti ve pazartesinin senelerdir birincisini kimsenin alt etmesi beklenmiyordu.

Cocuklar Duymasin'in tekrari genel olarak iyi is cikartmis. Kanal D Ana Haber iki grup'tada zirvede. Atv Ana Haber Bülteni'nin de günlerdir yükselmesi dikkat cekiyor.

Yilbasi aksami izlenmeyen diziler, gecen aksam daha fazla izlenmis.

Deniz Yildizi ve Unutma Beni gibi günlük diziler zirveyi takib etmisler.

Star TV yeni gündüz kusagi ile hic begeninmemise benziyor. Dogus Grubu yeni programlarina daha bir kac hafta zaman verir ondan sonra ise yeni projeleri aramaya bakar.

Carsamba aksami iyice bir kizisma olacak. Muhtesem Yüzyil'in Star'a gecmesi, Kuzey Güney'in yeni bölümü ile gelmesi ve Show TV'nin burada sessiz kalamayarak Yetenek Sizsiniz Türkiye'nin yeni bölümünü yayinlamasi acaba nasil bir tablo cikartacak diyorsaniz :

Total'de Muhtesem Yüzyil'in rakipleri ona iyice yaklasir. Kuzey Güney zirveyi takib eder, Yetenek Sizsiniz Türkiye ise onu takib eder.

AB'de Muhtesem Yüzyil acik ara zirvede yer alir. Yetenek Sizsiniz Türkiye 2.lige yerlesirse bu büyük bir sürpriz olmaz. Kuzey Güney'in bunlarin arasinda en fazla etkilenir ve Yetenek Sizsiniz'in dahi arkasinda kalir.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Öncelikle reytinglerde bir hata var. Yer Gök Ask'da özel bölümü ile yayinlanmisti, yoksa % 100 birinci olurdu.

Arka Sokaklar'in tekrar bölümünün zirvede olmasi sasirtici degil, cünkü fazla rakibi yoktu. Dizi tekrarlari yada Yok Böyle Dans secenek olarak vardi. Yok Böyle Dans'in modasi gecti ve pazartesinin senelerdir birincisi kimsenin alt etmesi beklenmiyordu.

Cocuklar Duymasin'in tekrari genel olarak iyi is cikartmis. Kanal D Ana Haber iki grup'tada zirvede. Atv Ana Haber Bülteni'nin de günlerdir yükselmesi dikkat cekiyor.

Yilbasi aksami izlenmeyen diziler, gecen aksam daha fazla izlenmis.

Deniz Yildizi ve Unutma Beni gibi günlük diziler zirveyi takib etmisler.

Star TV yeni gündüz kusagi ile hic begeninmemise benziyor. Dogus Grubu yeni programlarina daha bir kac hafta zaman verir ondan sonra ise yeni projelere yer verir.

Carsamba aksami iyice bir kizisma olacak. Muhtesem Yüzyil'in Star'a gecmesi, Kuzey Güney'in bölümü ile gelmesi ve Show TV'nin burada sessiz kalamayarak Yetenek Sizsiniz Türkiye'nin yeni bölümünü yayinlamasi acaba nasil bir tablo cikartacak diyorsaniz :

Total'de Muhtesem Yüzyil'in rakipleri ona iyice yaklasir. Kuzey Güney zirveyi takib eder, Yetenek Sizsiniz Türkiye ise onu takib eder.

AB'de Muhtesem Yüzyil acik ara zirvede yer alir. Yetenek Sizsiniz Türkiye 2.lige yerlesirse bu büyük bir sürpriz olmaz. Kuzey Güney'in bunlarin arasinda en fazla etkilenir ve Yetenek Sizsiniz'in dahi arkasinda kalir.

totalde muhtesem yüzyıl AÇIK ARA BİRİNCİ OLUR YETENEKSİZSİNİZ KOYSUN ÇARSAMBAYA KUZEY GÜNEYİ GEÇER AMA MUHTESEM YÜZYIL GEÇMESİ İMKANSIZ YETENEKSİZSİNİZ AB 14 REYTİNGİ HAYATI BOYUNCA GEÇEMEDİ 24 REYTİNG BULAN MUHTESEM YÜZYIL GEÇMESİ İMKANSIZ

totalde muhtesem yüzyıl AÇIK ARA BİRİNCİ OLUR YETENEKSİZSİNİZ KOYSUN ÇARSAMBAYA KUZEY GÜNEYİ GEÇER AMA MUHTESEM YÜZYIL GEÇMESİ İMKANSIZ YETENEKSİZSİNİZ AB 14 REYTİNGİ HAYATI BOYUNCA GEÇEMEDİ 24 REYTİNG BULAN MUHTESEM YÜZYIL GEÇMESİ İMKANSIZ

Ben Yetenek Sizsiniz Türkiye'nin 16 reytinge ulastigini hatirliyorum. Bi' 20 Mart 2011 reytinglerine bak.

SBT'ye azicik olsa güvenim vardi fakat artik hiç güvenim kalmadi. Melek gibi basarili bir programin ilk 100'e girmemesi çok sasirtici.. Özellikle sosyal medyada begenilmisti.

Melek ne kadar kaliteli olursa olsun reyting almak için kalitenin bir önemi yok. Melekin karşısındaki program Müge Anlı sanırım. Hiç şansı olduğunu sanmıyorum. Ancak listeye girebilir.

Yine inanılmaz bir reyting tablosuyla karşı karşıyayız.

İlk şok Arka Sokaklar'ın cumartesi pek de başarılı olmayan yeni bölümünün tekrarıyla 9 reyting alarak birinci olması. Kanal D'ye hep tekrar yayınlıyor diye kızıyordum ama bu kadar reyting alacaksa tekrar yayınlamak baya akıl karı !..

İkinci şok yine Arka Sokaklar'ın haber öncesi tekrarının ikinci, Birand'ın da üçüncü olması totalde, böylece Kanal D hiç emek sarfetmeden totalde ilk üçü kapmış !

Üçüncü şok ! Tek canlı yayın olarak ekrana gelen Yok Böyle Dans nerdeyse hiç değişiklik yaşamadan totalde 11, AB'de 3. sırada kalıyor.

Dördüncü şok, Al Yazmalım'ın yerine tekrar olarak sürülen Çocuklar Duymasın oldukça başarılı oluyor.

Ve en acı şok ! Star ilk 100'e totalde sadece 6 program sokuyor, en başarılı programı 10 share ile constantine oluyor. Bir Ömür Yetmez gecenin tek yeni bölüm dizisi olmasına rağmen 3 share ile veda ediyor. En önemlisi de Star'ın gündüz kuşağından sadece Soframız ve üstün Dökmen listede yer bulabiliyor. Kalanı ilk 100'de bile değil. Ama bu ortadaydı aslında. Haber kanalı anlayışıyla yapılan haber programları bir eğlence kanalında en fazla 4 share alabiliyor işte. Yine Martha Stewart Show 'un taklidi olarak ekrana sürülen Melek programı da hiç izlenmiyor, NTV ve CNBC-e gibi tematik kanallarda bu tür programlar çok başarılı olur ama bir eğlence kanalında aynı anlayışla reyting alamazsın. Açıkçası Doğuş grubu Star'ı, NTV ve CNBC-e kalitesine getirmeye çalıştı ama bu kalite hareketi reyting olarak yansımadı.

bu tabloda inanılmaz hiçbirşey yok hepsi normal.1.arka sokaklar yılbaşı yayınlandığında karşısında çok çok güçlü rakipler vardı ve izlenmemesi gayet doğal.zaten o gün izlemedikleri için bu bölümü yeni bölüm gibi izlemişlerdir :D 2.arka sokakların karşısında hiç rakip yoktu hemde hiç.bi yok böyle dans var onuda halkımız izlemiyo pek.diğerleri tekrar.yani senin burda şok şok dediklerinin hepsi çok çok normal :D şok mok yok.star daha yeni ve yaptığı işler şimdilik reyting getirecek işler değil.

bu tabloda inanılmaz hiçbirşey yok hepsi normal.1.arka sokaklar yılbaşı yayınlandığında karşısında çok çok güçlü rakipler vardı ve izlenmemesi gayet doğal.zaten o gün izlemedikleri için bu bölümü yeni bölüm gibi izlemişlerdir :D 2.arka sokakların karşısında hiç rakip yoktu hemde hiç.bi yok böyle dans var onuda halkımız izlemiyo pek.diğerleri tekrar.yani senin burda şok şok dediklerinin hepsi çok çok normal :D şok mok yok.star daha yeni ve yaptığı işler şimdilik reyting getirecek işler değil.

yo dün STAR 1.CİYDİ FİLM KOYDU HABERDE 19.OLDU BU TABLO FİYASKO BENCE :) ama MELEK İLK 20 OLMASINIDA BEKLEMEM GALBA İFFET BEHSAT MUHTESEMYÜZYIL KOYU KIRMIZI ORANLARİNİ TAM ALIRSA STAR HAYLİ HAYLİ MUTLU EDER GÜNDÜZ KUSAGİNADA DÜŞLER SİNAMASI VEYA CHGB KOYSALAR ÇOK YÜKSEK ORANLAR ALIRLAR
https://fav10.net/f498/1-ocak-2012-pazar-reyting-sonuclari-106588/

Starın izlenmesi için elimden gelenin fazlasını ettim ve çok uğraştım çok izledim ama izlenmemiş ama ben stara acıyorum çünkü o kadar yatırım yaptı ama bişe değişmedi

arka sokaklarin bu Kadar izlenmesi gayet normal cünkü yilbasinda pek ilgi görmemisti yani millet yeni bölüm gibi izledi.

Cocuklar duymasin da ayni arka sokaklar gibi cok basarili olmus.

Yok böyle dans AB de bu hafta yükselise gecmis.

Bir Kadin Tanidim maalesef total de ilk 100 e girememis.

19 ana haber bülteni star tv 3,56 9,98
55 ana haber bülteni star tv 00:49:33 1,55 4,28

alin size şike 19.paza pazartesi 1.55 yok artik laberan :)

ayrica konu içi yorumu çok begendim bu kısım haric anti gibi geldi bırakın dogus grubu düsünsün onu

Yenilenen Star ise gündüz kuşağında şok bir sonuçla başladı. Sabah programları Bugün ve Melek ilk 100'e dahi giremediler. Soframız ve Üstün Dökmen A/B'de ilk 100'ün son sıralarında yer alırken totalde ilk 100'e giremediler. Yeni gençlik dizisi Hayallerin Peşinde ve efsane dizi İkinci Bahar'ın tekrarı ilk 100'e dahi giremedi iki grupta da. Sadece Geniş Aile'nin tekrarı ilk 100'e girdi. O da vasat oranlar alarak... Star'ın yaşadığı şoklar bunlarla da sınırlı kalmadı Ana Haber bülteni sadece 4 share alarak adeta izlenmeme rekoru kırdı! Uğur Dündar döneminde haberlerle reytinglerin lideri olan Star, adeta dibe vurdu!
bu kısım bence kaldırılmali agb Raporlari Kanallara İletiliyor orda oranlari bilemeyiz elimizde bu Kısım Uygun değil bence bırakın da Kanallar Düsünsün onu

Son düzenleme:
19 ana haber bülteni star tv 3,56 9,98
55 ana haber bülteni star tv 00:49:33 1,55 4,28

alin size şike 19.paza pazartesi 1.55 yok artik laberan :)

ayrica konu içi yorumu çok begendim bu kısım haric anti gibi geldi bırakın dogus grubu düsünsün onu

Yenilenen Star ise gündüz kuşağında şok bir sonuçla başladı. Sabah programları Bugün ve Melek ilk 100'e dahi giremediler. Soframız ve Üstün Dökmen A/B'de ilk 100'ün son sıralarında yer alırken totalde ilk 100'e giremediler. Yeni gençlik dizisi Hayallerin Peşinde ve efsane dizi İkinci Bahar'ın tekrarı ilk 100'e dahi giremedi iki grupta da. Sadece Geniş Aile'nin tekrarı ilk 100'e girdi. O da vasat oranlar alarak... Star'ın yaşadığı şoklar bunlarla da sınırlı kalmadı Ana Haber bülteni sadece 4 share alarak adeta izlenmeme rekoru kırdı! Uğur Dündar döneminde haberlerle reytinglerin lideri olan Star, adeta dibe vurdu!
bu kısım bence kaldırılmali agb Raporlari Kanallara İletiliyor orda oranlari bilemeyiz elimizde bu Kısım Uygun değil bence bırakın da Kanallar Düsünsün onu

Halen daha agb raporlarına bakılıyorsa durum çok vahim gerçekten. Reytinglerde böyle saçma durumlar çıkınca hemen şike falan diyorsunuz. Neye göre kardeşim. Ben de bu durumları reytinglerle oynanılmamasına bağlıyorum. Yoksa star haberin böyle birden bire düşmesi herkes için şok. Nasıl şike olabilir bu?

Halen daha agb raporlarına bakılıyorsa durum çok vahim gerçekten. Reytinglerde böyle saçma durumlar çıkınca hemen şike falan diyorsunuz. Neye göre kardeşim. Ben de bu durumları reytinglerle oynanılmamasına bağlıyorum. Yoksa star haberin böyle birden bire düşmesi herkes için şok. Nasıl şike olabilir bu?

3 den 2.5 inmesini anlam verilir ama .3.5 dan 1.5 inmesi mümkün değildir :)

aga agb nin kanallara iletildiği falan yok agb artık ölçüm yapamıyor çünkü şike yaptıkları kanıtlandı sbt ye güvenimiz tamdır her türlü agb den iyidir :D

Reytinglere baktim kanald acayip haber reytinglerini artirmis. Atv ve show da takipte. Bence star izleyicileri bu kanallara gecti. 1.5 reytinge dusmesi her ne kadar abarti olsa da ntv den fazla diye de degerlendirilebilir. Kalite reytingi etkileyen bir faktor degil. Dogus yakinda bunun farkina varir reytinglerini duzeltir.

reytinglere baktim kanald acayip haber reytinglerini artirmis. Atv ve show da takipte. Bence star izleyicileri bu kanallara gecti. 1.5 reytinge dusmesi her ne kadar abarti olsa da ntv den fazla diye de degerlendirilebilir. Kalite reytingi etkileyen bir faktor degil. Dogus yakinda bunun farkina varir reytinglerini duzeltir.

bunun farkina varirsa gündüz kusagindaki kalite gider ama reyting artar :) haber bülteninede yarin sansasyonel birini koyar :) ins bu anlayisi değistirmezller