2 Ocak 2012 Pazartesi Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bu Pazartesi Gecesi Ne İzlediniz ?

• Arka Sokaklar - Yılbaşı Özel Tekrarı (Kanal D)

Oy: 1 6.7%
  • Yer Gök Aşk (Fox)

Oy: 0 0.0%
  • Yok Böyle Dans (Show)

Oy: 4 26.7%
  • Çocuklar Duymasın - Yılbaşı Özel Tekrarı (ATV)

• Bir Ömür Yetmez - Final (Star)

• Bir Kadın Tanıdım (TNT)

• Mor Menekşeler (TRT 1)

Oy: 0 0.0%
  • Leyla ile Mecnun (TRT 1)

Oy: 2 13.3%
  • Diğer (Lütfen belirtin)

• TV İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    15
  • Anket kapatılmış .
Bizim halkın acı sonu.Üstün Dökmen'le küçük şeyler gibi yararlı program 70. olabilirken diğer saçma sapan şeyler zirvede duruyor.Yazık bize.

Arka Sokaklar sanki yeni bölümmüş gibi izlenmiş herhalde cumartesi değilde direk pazartesi yayınlansaydı 10 reytingi görürdü
Star için de söyleyeceğim Bir Ömür Yetmez dizisini direk kaldırmalıydı. Sabah kuşağının ise yarın daha fazla reyting alacağını düşünüyorum. Sonuçta hepsinin ilk bölümüydü eğer iyi ise her kes tarafından duyulur ve izlenilir. Yeni Starı da çok sevdim. Ama bir şeyi beğenmedim. Dizilerin ve ya programların fragmanını gösterince altda sadece 2 saniyelik bir süreçte ne zaman ve saat kaçda olduğu yazıyor. Ayrıca fragmanı verince dizinin yeni bölüm olduğunu belirtmiyor

Pazartesi günleri yeni program

Mustafa Karataş ile Muhabbet Kapısı yeni yayınına başlamıştır. Hayırlı olsun.
Reyting yorumu ve programlar hakkında yorum yapanların dikkatine sunulur.

Yok Böyle Dans'ı izledim. Aşkın Nur Yengi'nin elenmesine üzüldüm. Favorim oydu. Bu saatten sonra 1. kesinlikle Özge Ulusoy olur. :)

19 ana haber bülteni star tv 3,56 9,98
55 ana haber bülteni star tv 00:49:33 1,55 4,28

alin size şike 19.paza pazartesi 1.55 yok artik laberan :)

Birisi Hafta sonu diğeri hafta içi haber bülteni sunucuları bile farklı... Hafta içi karşısında Birand, Ali Kırca gibi isimler var. Zaten starın hafta sonu haber bülteni daha fazla izleniyor... Bence gayet normal oranlar almış...

19 ana haber bülteni star tv 3,56 9,98
55 ana haber bülteni star tv 00:49:33 1,55 4,28

alin size şike 19.paza pazartesi 1.55 yok artik laberan :)

ayrica konu içi yorumu çok begendim bu kısım haric anti gibi geldi bırakın dogus grubu düsünsün onu

Yenilenen Star ise gündüz kuşağında şok bir sonuçla başladı. Sabah programları Bugün ve Melek ilk 100'e dahi giremediler. Soframız ve Üstün Dökmen A/B'de ilk 100'ün son sıralarında yer alırken totalde ilk 100'e giremediler. Yeni gençlik dizisi Hayallerin Peşinde ve efsane dizi İkinci Bahar'ın tekrarı ilk 100'e dahi giremedi iki grupta da. Sadece Geniş Aile'nin tekrarı ilk 100'e girdi. O da vasat oranlar alarak... Star'ın yaşadığı şoklar bunlarla da sınırlı kalmadı Ana Haber bülteni sadece 4 share alarak adeta izlenmeme rekoru kırdı! Uğur Dündar döneminde haberlerle reytinglerin lideri olan Star, adeta dibe vurdu!
bu kısım bence kaldırılmali agb Raporlari Kanallara İletiliyor orda oranlari bilemeyiz elimizde bu Kısım Uygun değil bence bırakın da Kanallar Düsünsün onu

Haber bültenindeki düşüş çok normal bence. Hemen sebepleriyle açıklayım:
1- Pazar günü haber öncesinde Yukarı Bak filmi yayınlandı. Film, ilk 10'a girdi. Pazartesi günü ise Hayallerin Peşinde adlı dizi yayınlandı, ilk 100'e dahi giremedi.
2- Pazar günü haberlerden sonra reytinglerde 1.sırada olan 2012 filmi yayınlandı. Pazartesi ise ilk 100' dahi girmekte zorlanan Bir Ömür Yetmez dizisi yayınlandı.
3- Pazar günü olan Ana Haber Bülteni, Yeni Star'ın bir anlamda ilk Ana Haber Bülteniydi. Bu nedenle merak edilip izlenilmiş olabilir. Bu etki ciddi bir etki değildir belki ama ilk 2 sıradaki etkenler çok çok önemli.

Yorumun anti olan bir tarafı olduğunu düşünmüyorum. Ben gerçekler neyse onları yazıyorum. Zamanında Show'un da ATV'nin de diğer kanalların da başarısızlıklarını yazdım. Açıkçası Star'ın gündüz kuşağının ben de başarılı olmasını isterdim. Bence kaliteli yayınlar hepsi de. Keşke izlenseler de böyle yorumlar yapmasak...

Dizi tekrarlarının yayınlandığı bu haftada yeni bölüm yayınlananlar yükselişe geçmişler. Yani reytinglerde bu hafta dağılma olmuş.

Dikkat çekmek istediğim noktalar Çocuklar Duymasın, Leyla ile Mecnun, Ve İnsan Aldandı ve Yok Böyle Dans :)

Çocuklar Duymasın : Dizi çok iyi oranlar almış tekrar bölümüyle. Eğer Son dizisi kötü oranlarla başlarsa Çocuklar Duymasın'ın Pazartesi akşamına koysunlar bence. Her iki grupta da ilk 5'e gireceğini düşünüyorum :)

Leyla ile Mecnun : Dizinin yılbaşı özel bölümü yayınlandı ve gayet komikti. Bu oranlar TRT 1'i sevindirir. :)

Ve İnsan Aldandı : Diğer dizilerin tekrar yayınlandığı haftalarda iyi oranlar almayı başarmış. Bu oranlar dizinin başladığından beri almış olduğu en iyi oranlar. Bu oranlar dizinin biraz daha uzun sürmesi anlamına gelir.

Yok Böyle Dans : Diğer yapımların tekrar yayınlandığı haftada vasat oranlar almış. Acun'un bu yapımı gelecek sezon yapacağına inanmıyorum.

Star'ın gündüz kuşağı : Çok vasat bir başlangıç yapmış. Melek programının ilk 100'e girememesinin nedeni karşısında güçlü yapımların olması ve kanal sayısının fazla olması. AGB'de olsaydı ilk 100'e rahat girerdi. Birde insanların yeni Star TV'ye alışamamış olması. 1-2 hafta sonra çok daha iyi oranlar alacağını düşünüyorum Star gündüz kuşağının. Zamana ihtiyacı var. Hayallerin Peşinde adlı yabancı diziyi yayınlamasınlar bence. Yabancı diziler bizimkiler tarafından beğenilmiyor :)