2 Ocak 2012 Pazartesi Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bu Pazartesi Gecesi Ne İzlediniz ?

• Arka Sokaklar - Yılbaşı Özel Tekrarı (Kanal D)

Oy: 1 6.7%
  • Yer Gök Aşk (Fox)

Oy: 0 0.0%
  • Yok Böyle Dans (Show)

Oy: 4 26.7%
  • Çocuklar Duymasın - Yılbaşı Özel Tekrarı (ATV)

• Bir Ömür Yetmez - Final (Star)

• Bir Kadın Tanıdım (TNT)

• Mor Menekşeler (TRT 1)

Oy: 0 0.0%
  • Leyla ile Mecnun (TRT 1)

Oy: 2 13.3%
  • Diğer (Lütfen belirtin)

• TV İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    15
  • Anket kapatılmış .

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
51,769
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
reyting.gif

Yok Böyle Dans mı ? Yer Gök Aşk mı ? Arka Sokaklar'ın yılbaşı tekrarı mı ? Hangisi daha çok izlendi ?
Bir Ömür Yetmez'in final bölümü ne kadar izlendi ?
Gündüz kuşağında yılın ilk haftaiçi gününde neler oldu ?
Star'ın yeni gündüz kuşağı programları ne kadar izlendi ?
Sabah kuşağında Melek mi ? Saba Tümer'le Bugün mü ? Mutfağım mı ? Hangi yapım öne çıktı ?

Sonuçlar belli oldu.

Arka Sokaklar'ın yılbaşında yayınlanan bölümünün tekrarı açık ara zirvede yer aldı.

Arka Sokaklar'ın haber öncesinde yayınlanan tekrarı ise totalde 2.olunca en çok izlenen iki yapımın da Arka Sokaklar'ın tekrar bölümü olması gibi garip bir durum çıktı ortaya.

Deniz Yıldızı ve Unutma Beni çok iyi oranlar alarak 5. ve 6.sırada yer aldılar.

Çocuklar Duymasın'ın yılbaşı tekrarı A/B'de 2.olarak önemli bir başarı elde ederken totalde geride kaldı.

Yok Böyle Dans A/B'de 3.olurken totalde rakiplerinin dizi tekrarı olmasına rağmen ilk 10'a dahi giremedi.

Bir Ömür Yetmez'in final bölümü totalde 66. A/B'de ise 87.olarak şok etkisi yarattı.

Leyla ile Mecnun'un yılbaşı bölümü tekrarı A/B'de 32.olarak dikkat çekti.

Kanal D'nin yeni gündüz kuşağı programı Mutfağım vasat oranlarla yayın hayatına başladı.

Yenilenen Star ise gündüz kuşağında şok bir sonuçla başladı. Sabah programları Bugün ve Melek ilk 100'e dahi giremediler. Soframız ve Üstün Dökmen A/B'de ilk 100'ün son sıralarında yer alırken totalde ilk 100'e giremediler. Yeni gençlik dizisi Hayallerin Peşinde ve efsane dizi İkinci Bahar'ın tekrarı ilk 100'e dahi giremedi iki grupta da. Sadece Geniş Aile'nin tekrarı ilk 100'e girdi. O da vasat oranlar alarak... Star'ın yaşadığı şoklar bunlarla da sınırlı kalmadı Ana Haber bülteni sadece 4 share alarak adeta izlenmeme rekoru kırdı! Uğur Dündar döneminde haberlerle reytinglerin lideri olan Star, adeta dibe vurdu!

Son düzenleme:
TV İzlemedim

[TABLE="class: cms_table, width: 565"]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]ARKA SOKAKLAR (TKR)[/TD]
[TD]KANAL D[/TD]
[TD]02:03:53[/TD]
[TD]9,05[/TD]
[TD]21,29[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]KANAL D[/TD]
[TD]01:56:04[/TD]
[TD]7,1[/TD]
[TD]21,39[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3[/TD]
[TD]KANAL D HABER - MEHMET ALI BIRAND[/TD]
[TD]KANAL D[/TD]
[TD]00:46:02[/TD]
[TD]6,06
[/TD]
[TD]15,47[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

bunun adı ŞİKE :)
arka Sokaklar Bende izlerim ama yok artık laberan JamEs Yılbasında Fazla İzlenmİş

Son düzenleme:
TV İzlemedim

[TABLE="class: cms_table, width: 565"]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]KANAL D[/TD]
[TD]02:03:53[/TD]
[TD]9,05[/TD]
[TD]21,29[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]KANAL D[/TD]
[TD]01:56:04[/TD]
[TD]7,1[/TD]
[TD]21,39[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3[/TD]
[TD]KANAL D HABER - MEHMET ALI BIRAND[/TD]
[TD]KANAL D[/TD]
[TD]00:46:02[/TD]
[TD]6,06[/TD]
[TD]15,47[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

bunun adı ŞİKE :)
arka Sokaklar Bende izlerim ama yok artık laberan JamEs Yılbasında Fazla İzlenmİş

Yılbaşında alternatif çok fazla olduğu için izlenmemiştir o nedenle tekrarının izlenmesi normal. Yılbaşı yayınlarının tekrarları da genelde çok izlenir :)

Yine inanılmaz bir reyting tablosuyla karşı karşıyayız.

İlk şok Arka Sokaklar'ın cumartesi pek de başarılı olmayan yeni bölümünün tekrarıyla 9 reyting alarak birinci olması. Kanal D'ye hep tekrar yayınlıyor diye kızıyordum ama bu kadar reyting alacaksa tekrar yayınlamak baya akıl karı !..

İkinci şok yine Arka Sokaklar'ın haber öncesi tekrarının ikinci, Birand'ın da üçüncü olması totalde, böylece Kanal D hiç emek sarfetmeden totalde ilk üçü kapmış !

Üçüncü şok ! Tek canlı yayın olarak ekrana gelen Yok Böyle Dans nerdeyse hiç değişiklik yaşamadan totalde 11, AB'de 3. sırada kalıyor.

Dördüncü şok, Al Yazmalım'ın yerine tekrar olarak sürülen Çocuklar Duymasın oldukça başarılı oluyor.

Ve en acı şok ! Star ilk 100'e totalde sadece 6 program sokuyor, en başarılı programı 10 share ile constantine oluyor. Bir Ömür Yetmez gecenin tek yeni bölüm dizisi olmasına rağmen 3 share ile veda ediyor. En önemlisi de Star'ın gündüz kuşağından sadece Soframız ve üstün Dökmen listede yer bulabiliyor. Kalanı ilk 100'de bile değil. Ama bu ortadaydı aslında. Haber kanalı anlayışıyla yapılan haber programları bir eğlence kanalında en fazla 4 share alabiliyor işte. Yine Martha Stewart Show 'un taklidi olarak ekrana sürülen Melek programı da hiç izlenmiyor, NTV ve CNBC-e gibi tematik kanallarda bu tür programlar çok başarılı olur ama bir eğlence kanalında aynı anlayışla reyting alamazsın. Açıkçası Doğuş grubu Star'ı, NTV ve CNBC-e kalitesine getirmeye çalıştı ama bu kalite hareketi reyting olarak yansımadı.

dün 8.5 saat tt olan melek baykal ilk 100 yok he yok artık

anlasildi startv cumartesi pazar bide çarsamba ist alir koyu kırmızı olabilir yazdigin yorum elestiri niteligi değil hem ben dünde dedim gecende gayri resmi sirkete göre yorum yapilmasini karsiyim arka sokaklar 2.olacak kadar özetinin izlendigine ihtmal vermiyorum :) AYRİCA BİR ÖMÜR YETMEZ GEÇEN final izlenmemesi anormel birsey göremiyorum :) ben Camelot izledim dün :)

Benim merak ettiğim nokta Doğuş Grubu, bu tablo sonrasında gündüz kuşağı için nasıl bir yol izleyecek ?

Kalite anlayışını mı sürdürecek, reyting derdine mi düşecek ?

dün 8.5 saat tt olan melek baykal ilk 100 yok he yok artık

anlasildi startv cumartesi pazar bide çarsamba ist alir koyu kırmızı olabilir yazdigin yorum elestiri niteligi değil hem ben dünde dedim gecende gayri resmi sirkete göre yorum yapilmasini karsiyim arka sokaklar 2.olacak kadar özetinin izlendigine ihtmal vermiyorum :) AYRİCA BİR ÖMÜR YETMEZ GEÇEN final izlenmemesi anormel birsey göremiyorum :) ben Camelot izledim dün :)

Melek Baykal'ın programı Amerika'da efsane olan Martha Stewart Show'un birebir kopyası, taklidi, neredeyse her şeyi aynı, stüdyo, kamera yerleri, akış, program içi bölümler, alkış efekti, her şey aynı. Ama Türk insanı doğallığı sever, alkış efektli bir gündüz programına alışık değil ev kadını. Ben programı kaliteli buluyorum ama ilk 100'e girememesini çok doğal karşıladım. Star CNBC-e de yayınladığı programı sadece türkçeleştirerek kopyalamış.

Benim merak ettiğim nokta Doğuş Grubu, bu tablo sonrasında gündüz kuşağı için nasıl bir yol izleyecek ?

bence devam eder ucan kuşa göre suan

100e giremedi dediginiz programlar ilk 40 içinde olduklarindan eminim :) bu sirket resmilesmedikce ciddeye almaz kimse

Bence o da Türk usulü programlara dönecek yani atraksiyon-saçmalık'larla dolu gündüz kuşağına uyum sağlayacak.

Bence bu tablo komedi :) anlasilan 10 barajini tek muhtesem yüzyil asacak

Yo, İffet de var, akşam kuşağı eski Star'dan pek farklı değil, akşam kuşağı olduğu gibi devam eder, yani yine İffet zirve yarışında olur, Behzat Ç yine iyi share'lar alır A/B'de. Ama haber ve gündüz kuşağı bu aşırı kalite anlayışıyla reyting alamaz.

Yo, İffet de var, akşam kuşağı eski Star'dan pek farklı değil, akşam kuşağı olduğu gibi devam eder, yani yine İffet zirve yarışında olur, Behzat Ç yine iyi share'lar alır A/B'de. Ama haber ve gündüz kuşağı bu aşırı kalite anlayışıyla reyting alamaz.

hocam 10 barajina Muhtesem yüzyıl harici ulasamaz iffet 8 9 arasi bisey film kusag 8 9 arasi desek behsatç 5 9 arasi muhtesem yüzyıl totalde 10 13 ab 14 20 arasi alir :)

bu tablonun 1 gram bile gercekceligi yok benim gozumde. kanalturk un programları ilk 30 a giricek ama stardan dogru duzgun hicbir program ilk 100 dahi giremicek. cok cok cok mantıksız

EVET BENCE yorumlar kalkmalı yoruma kapali olmali reytingler resmilesince yoruma açık olmalı ve anasayfada konuyla ilgili yorum olmamalı

Reytinglere inanıp inanmamak size kalmış ama TNS gelene kadar bu listenin başka bir alternatifi yok. Mecburen bunu değerlendireceğiz :)

Reytinglere inanıp inanmamak size kalmış ama TNS gelene kadar bu listenin başka bir alternatifi yok. Mecburen bunu değerlendireceğiz :)

bu konu twitterda paylasiliyor TWİTTER HİTİ VE GOOGLENİN SEVMESİYLE siteyi en ilk sıralara atiyor simdi adamin biri gelse bu ne ya komedi demezmi :) DEĞERLENDİRME KAPALİ OLMALİ <cite>acunn.com Sbt Reytingleri Paylasiliyor Medyafaresi Ama Hepsi Yoruma Kapalı :) </cite>

yok artık lebron james :))))))))))))))))))))) dünkü sonuçlara göre normal bir sonuç arka sokakaların 9 reyting alması şaşılacak bişey yok. dün 1000. kez tekrarı yayınlamnan BEZ BEBEK 4 reytingle 16 olduysa arka sokakların tekrarı tabikide 9 reyting alır :)))))))))))))) gelde gülme. keşke pepeyide görseydik kaç reyting aldıgını :)))) starın bu kadar düşmesi normal bir durum TT olmaya bakmayın beyler .. TT olan hiç bir yapı birinci olamaz. melek baykal gibi sıkıcı bir programı kim izler. daha önce benzer programı berna laçin yaptı en fazla 1 reyting aldı. melek baykal gitsin ntv de yapsın o sıkıcı programı

Çok şaşırdım, çok üzüldüm. Bütün gün STARı izledim ve daha iyi sonuçlar bekledim. Gündüz Kuşağı çok kaliteli olmuş çünkü.

Forum İstatistikleri

Konular
176,102
Üyeler
8,557
Son Üye
NeorkGiants