@muhtesemyuzyil @yakup09 @Yasin93 izlenme oranlarının düşmesinin nedeni çok açık,yaz etkisi.Havalar ısındıkça rakamlar geriler ve gerileme öncelikle A/B'yi vurur,bu hemen herkesin bildiği bir durum.Havalar soğuduğu günler daha yüksek rakamlar,ısındığı günler daha düşük rakamlar göreceğiz,kışın en soğuk günlerinde rekor kırılmasının nedeni de bu.Düşüşün bölümlerin kötü olmasıyla pek bir alakası yok.Artık sıralamanın önemsenmesi gereken zamanlardayız.
Yeni bir düşüncem var,Benim İçin Üzülme'nin daha çok düşmesi acaba sıcaklar artınca erkeklerin kadınlara oranla evleri daha çok terk etmesi anlamına gelir mi?Pek emin değilim,yeni kanıtlara ihtiyacım var,şimdilik sadece bir görüş.
Kanallar TNS'ye yaptırımda bulunamaz,sözleşmesi varmış,sözleşmeyi ihlal etmediği sürece uzun süre devam.
- - - Ekleme - - -
@Yakamoz-Asi o tahmin yazdığım cumartesi günü nerdeyse her şeyi tutturmuşum,hatta yüksek söylemişim,siz daha da yükseklerdeydiniz,sıcak etkisi izlenme oranlarını en çok etkileyen faktörlerden,tahmin yazmadan önce İstanbul-Ankara gibi illerin sıcaklıklarını kontrol etmek lazım,tahmin kolay iş değil.
Kanallar TNS'ye yaptırımda bulunamaz,sözleşmesi varmış,sözleşmeyi ihlal etmediği sürece uzun süre devam.
- - - Ekleme - - -
@Yakamoz-Asi o tahmin yazdığım cumartesi günü nerdeyse her şeyi tutturmuşum,hatta yüksek söylemişim,siz daha da yükseklerdeydiniz,sıcak etkisi izlenme oranlarını en çok etkileyen faktörlerden,tahmin yazmadan önce İstanbul-Ankara gibi illerin sıcaklıklarını kontrol etmek lazım,tahmin kolay iş değil.
Ve şunu farkettim dramlarda düşüş büyük. Mesela dün karadayı diğerletini göre daha çok düşüş yaşadı, bugünde öbgzk. Bakalım yarın sonuçlarda ne olacak, bence my ve merhamet daha fazla düşüş yaşayabilir.
Aynen, ozellikle drama dizilerinde. Karadayi 2 reyting dusmus. Oysa cikis bekkiyorduk.
Ayrica SBTye guvenmiyorum artik buna karar verdim. Ne demek 11 Reyting Seksenlere?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?