biü düşmemiş yükselmiş havalara rağmen
- - - Ekleme - - -
bu arada tüm yapımlar düşerken biü yükselmiş tebriği hakediyo
bu hata maç yoktu normal reytinginden düşük
- - - Ekleme - - -
evet öyle ama her 2. gruptada yükselmiş havaların ısınmasına rağmenbu hata maç yoktu normal reytinginden düşük
Bügünki sonuca bağlı bence, Real fark atsa, salı günü mac ancak 10nu görürHaftaya maç ortalıkta reyting bırakmayacak.
- - - Ekleme - - -
öbgz 53 biü 51 bir aşk hikayesi 26 20dk 36 seksenler 22 dk reklam vermiş
ben tns ve sbt tablolarına göre hesapladım panpaBenim hesaplamama göre 56 dk Öbgzk hem daha fazla reklam veriyor hemde farkla 1. Oluyor
ben tns ve sbt tablolarına göre hesapladım panpa
belki olamadı ama havaların sıcaklamasına rağmen yükseldi , öbgzk fena düştüEski oranlarını mumla arıyo ve haftaya kesin 1. Kesin, diyodun. Ama öbgzk 1. Oldu
belki olamadı ama havaların sıcaklamasına rağmen yükseldi , öbgzk fena düştü
ya daha erken bitiyo diyosunda sadece 5dk. o da biü reklam oluyoÖbgzk fena düşmüş hali bile biü yü geçiyor bide öbgzk daha fazla reklam verip üstüne daha erken bitiyor
ya daha erken bitiyo diyosunda sadece 5dk. o da biü reklam oluyo
5-6 dk. geç ama o 5-6 dk. reklam akşam öbgzk 23:15 bitmiş biü 23:05 reklama girdi 20:20 de reklamlardan çıktı ve hemen bitti yani o 5-6 nın hepsi reklamYani 5 dk daha daha fazla bölüm uzatıyo bide reklam daha az veriyo ordanda 5-6 dk say yani 11-12 dk faZla olduğu halde, EN ÇOK İZLRNEN ÖBGZK.
5-6 dk. geç ama o 5-6 dk. reklam akşam öbgzk 23:15 bitmiş biü 23:05 reklama girdi 20:20 de reklamlardan çıktı ve hemen bitti yani o 5-6 nın hepsi reklam
neden öyle biliyomusun nedense biü 21:00 - 21:15 arası reklamları verdi ama öbgzk vermedi o yüzden birinde reklamdı daha önceden verdiği içinOna bakarsan öbgzk 22.43 reklam , 22.57 reklam dönüşü. Sonra 22.59 tekrar reklam ve 23.14 reklam dönüşü. YAni öbgzk de her iki anlıktada reklamdı ama biü tekinde ona rağmen öbgzk farkla 1.